Τρίτη, Νοεμβρίου 21

Η «υπερασπίστρια» του Κώστα Σακκά και της Ηριάννας διώκει τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο «αμισθί»

Όσον αφορά την περίπτωση την δική μας έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές ότι οι συκοφάντες μας θα πρέπει να μας ευγνωμονούν για το γεγονός ότι έχουν πλουτίσει από την  Χρυσή Αυγή. Απροκάλυπτα, οργανισμοί και ΜΚΟ ξένων παραγόντων χρηματοδοτούν τους πολεμίους, μας ώστε να κάμψουν το ηθικό μας και όχι να μας δικάσουν μέσω της νομικής οδού. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και με την εκτενή ενασχόληση τους με το ποιος αποχώρησε από τις τάξεις μας ή με διάφορα
«κουτσομπολιά» τύπου gossip που διαδίδονται στον ευρύτερο χώρο.
Το ερώτημα όμως που τίθεται σε αυτό το σημείο είναι: Εάν όπως λένε η Χρυσή Αυγή διαλύεται και τα ποσοστά της πέφτουν, γιατί κάνουν αντισυγκεντρώσεις σε όλες τις «μηδαμινές» εκδηλώσεις μας; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έδωσε ο Τσακαλώτος προ ημερών όπου τόνισε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ πέφτουν!
Αυτό ως ένα εισαγωγικό σημείωμα για το ότι η Χρυσή Αυγή  τους ενοχλεί και το πρόβλημα τους είναι ότι το κίνημα μας, εκφράζει τον εθνικισμό στον 21ο αιώνα. Επομένως, όποιος εκφράζει τον εθνικιστικό λόγο είναι εχθρός τους και άρα πρέπει «δημοκρατικά» να τον πολεμούν.Μια ακόμη περίπτωση είναι και η υπόθεση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβροσίου, που διώκεται από κάποια Κλειώ Παπαπαντολέων η οποία ως γενικός γραμματέας της «ελληνικής ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου» έσπευσε να επιβεβαιώσει στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, την δίωξη του λέγοντας πως έχει αναλάβει την υπόθεση αμισθί.
Γελάνε και οι πέτρες καθώς είναι γεγονός ότι η εν λόγω κυρία υποτίθεται ότι κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ποια ανθρώπινα όμως δικαιώματα; Έχουν όλοι οι άνθρωποι ανθρώπινα δικαιώματα; Η μήπως έχουν δικαιώματα όσοι πληρούν τα ιδεολογικά κριτήρια ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος της σύγχρονης εποχής όπου όσοι δεν συμφωνούν κρίνονται ένοχοι; Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν ζητάμε  να τα απαντήσει ένας «κακός» Χρυσαυγίτης, αλλά ένας δίκαιος άνθρωπος του 21ου αιώνα, ο οποίος είναι κομμάτι της φυσικής πραγματικότητας και όχι έμμισθος από την σύγχρονη εποχή που διαγράφει συνειδήσεις και επειδή έτσι κρίνει θέλει να μας επιβάλλει μια μη πολιτικά ορθή θεωρία.
Επιστρέφοντας στην εν λόγω κυρία και στο σινάφι που την υποστηρίζει, τους πολέμιους δηλαδή της Χρυσής Αυγής, τους μπολσεβίκους της κακιάς ώρας που θέλουν  να αφανίζουν οτιδήποτε εθνικό, θα θέλαμε να την ενημερώσουμε ότι η επιλεκτική της ευαισθησία για τις δικονομικές μεταχειρίσεις προσώπων αποδεικνύει και την υποκρισία που εκφράζει και η ένωση που εκπροσωπεί. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε παραδείγματα γιατί είναι άπειρα. Επομένως εάν ήθελε πραγματικά να την πάρει ο κόσμος στα σοβαρά θα έπρεπε να υπηρετεί το δίκαιο και όχι τις  ιδεοληψίες της.
Οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί και να κρίνεται. Στην περίπτωση του Αμβροσίου είναι τουλάχιστον γελοίο να επισημαίνεται από «έγκριτους» νομικούς ότι υποκίνησε σε βία αυτός ο οποίος την έχει αποκηρύξει ως άνθρωπος και ως λειτουργός δεκάδες φορές σε δημόσιες ομιλίες  εντός και εκτός της εκκλησίας. Είναι ολοφάνερο ότι αυτοί που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι υποκριτές καθώς δεν αναφέρουν πουθενά  το κοινωνικό έργο που έχει προσφέρει ο εν λόγω Μητροπολίτης.
Πρόδηλα αποδεικνύεται ότι  όποιος είναι εθνικιστής και πατριώτης είναι και το μαύρο πρόβατο, αγνοούν όμως όλοι αυτοί, την λαϊκή απήχηση που έχουν οι εθνικιστές και οι πατριώτες στις τοπικές κοινωνίες και οι οποίες γνωρίζουν το ήθος του κάθε ανθρώπου είτε αυτός είναι ο Μητροπολίτης είτε ένας Χρυσαυγίτης είτε ένας απλός πατριώτης  που δακρύζει μπροστά στην ελληνική σημαία και εκτιμά τους αγώνες των προγόνων μας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε και εμείς να ανακοινώσουμε την ημερομηνία της πρώτης συνεδρίας στα δικαστήρια του Αιγίου, στις 15 Μαρτίου του 2018 και την ανακοινώνουμε από μια απλή σελίδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και όχι από τα κανάλια της διαφθοράς που ευθύνονται για την κατάσταση της πατρίδας μας. Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που διαμορφώνουν ένα διχαστικό κλίμα πως ο ελληνικός λαός πλέον έχει κριτική ικανότητα. Η ώρα της επικράτησης του κοινωνικού εθνικισμού και της δικαιοσύνης έρχεται, μοναδικοί μας σύμμαχοι είναι η αλήθεια, η ενότητα και η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων.