Δευτέρα, Νοεμβρίου 6

Τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Πυροβόλισαν κατά των ΜΑΤ

Τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Πυροβόλισαν κατά των ΜΑΤ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ κατά ομάδας των ΜΑΤ που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας στην Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 19:40, ομάδα αγνώστων που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο άνοιξε πυρ κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Την ώρα εκείνη, έξω από τα γραφεία βρισκόταν ομάδα ανδρών των ΜΑΤ ενώ στο εσωτερικό του κτηρίου ήταν περίπου 30 άτομα, εργαζόμενοι και στελέχη του κόμματος, όπως γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Χρηστίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, oι υπάλληλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών κι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, μετά και τις συμβουλές των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το κτήριο.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι άγνωστοι, που ξεκίνησαν απο την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, έριξαν 4-5 σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη 50.
Ακόμη, δεν έχει διευκρινιστεί αν κάποιος απο τους άνδρες των ΜΑΤ ή αστυνομικός απο άλλη μονάδα στην περιοχή πρόλαβε να πυροβολήσει ανταποδίδοντας στους άγνωστους δράστες.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες, ενώ ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Μαρτυρίες λένε ότι μία απο τις σφαίρες έχει "τρυπήσει" κατάστημα με ενδύματα, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του Κινήματος.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για τυφλή τρομοκρατική επίθεση.
Σοκαρισμένη και αγανακτισμένη εμφανίστηκε η πρόεδρος του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά. «Έχουμε ζητήσει πολλές φορές προστασία αλλά η κυβέρνηση αδιαφορεί», τονίζει η κ. Γεννηματά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: