Τετάρτη, Νοεμβρίου 15

Τα λατρεμένα "τους" εσώρουχα

Συζητώντας με πολλούς φίλους μου τον τελευταίο καιρό, έχω ανακαλύψει ότι τελικά οι άντρες έχουν άποψη για τα εσώρουχα που φοράμε και φυσικά ξέρουν γιατί τους αρέσει το κάθε τι.

Eμείς οι γυναίκες από την άλλη, έχουμε στο μυαλό μας κάποιες εικασίες, μερικές από τις οποίες είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.
Συνήθως οι επιλογές μας – σ’ ένα μεγάλο βαθμό – βασίζονται απλά σε θέματα προτίμησης.
Σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει από αμερικανικούς ψυχολόγους - οι οποίοι έχουν και την τρέλα να αναλύουν και να ερευνούν τα πάντα - διαπιστώθηκε ότι τα εσώρουχα είναι η συσκευασία που καθιστά το “πρόσωπο” που τα φορά, ελκυστικότερο και φυσικά πιο επιθυμητό.
Είναι ένα μέσο που μπορεί συχνά στο υποσυνείδητο, να ιντριγκάρει μια σχέση και εν πάση περιπτώσει, μόλις ένας άνδρας δει μια γυναίκα με τα εσώρουχά που φοράει, αμέσως ξέρει τι ακριβώς θέλει απ’ αυτήν.

Τα χρώματα που τους αρέσουν
Στην έρευνα αυτή, ρωτήθηκαν οι άντρες για το χρώμα που τους αρέσει και περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν ότι προτιμούν περισσότερο το κόκκινο και το μπορντό.
Η απάντησή τους αυτή βέβαια, εξηγείται από το γεγονός ότι το κόκκινο, είναι το χρώμα του πάθους και είναι επόμενο να προκαλεί και τους αντίστοιχους συνειρμούς. Η γυναίκα που διαλέγει κόκκινα εσώρουχα, θέλει με αυτοπεπoίθηση να δείξει την σεξουαλική της επιδεξιότητα και ξέρει πώς να προκαλέσει τον σύντροφό της.
Το μαύρο είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Τα μαύρα εσώρουχα είναι προκλητικά και συγχρόνως ρομαντικά, ιδιαίτερα εάν το σύνολο που φοράτε είναι σχεδόν διαφανές και διαγράφονται καθαρά οι καμπύλες του κορμιού σας.
Οι άντρες συνήθως πιστεύουν, ότι μαύρα εσώρουχα φορούν μόνο οι γυναίκες που έχουν μεγάλες σεξουαλικές φιλοδοξίες.
Κάποιοι πάλι, αγαπούν τα άσπρα εσώρουχα, κυρίως το λευκό του χιονιού κι όχι το κρεμ που μοιάζει με το χρώμα του κορμιού. Το λευκό είναι πάντα το σύμβολο της αθωότητας.
Οι γυναίκες στο παρελθόν, συνήθιζαν να φορούν μόνο λευκά εσώρουχα, γιατί μ’ αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν ότι έχουν μόνο ένα σύντροφο στη ζωή τους, τον σύζυγό τους. Τώρα όμως πια, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η συντηρητική άποψη για την παρθενικότητα και την τυφλή αφοσίωση δεν είναι μόνοι καθοριστικοί παράγοντες για μια υγιή σχέση.
Παρόλα αυτά, σε πολλούς άντρες εξακολουθούν ν’ αρέσουν τα λευκά εσώρουχα.
Σχετικά τώρα με τα μπλέ και τα ροζ εσώρουχα, το ισχυρό φύλλο θεωρεί ότι δεν είναι και τόσο ελκυστικά. Έτσι λοιπόν φιλενάδες, αν σας αρέσουν, μην έχετε τη σιγουριά ότι θα αρέσουν εξίσου και στον καλό σας.


Τα υλικά που προτιμούν
Τα μεταξωτά εσώρουχα ή εκείνα που είναι φτιαγμένα από σατέν, αρέσουν περισσότερο στην πλειοψηφία των αντρών. Τα υλικά αυτά δίνουν ένταση στο χρώμα, με αποτέλεσμα τα μεταξωτά να δημιουργούν μια πολύ πιο sexy εικόνα σε σχέση με τα βαμβακερά εσώρουχα.
Εδώ δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη και η αίσθηση της αφής που προσφέρει το μετάξι σε σχέση με το βαμβάκι.
Τα βαμβακερά εσώρουχα, μάλλον δεν πολυαρέσουν στους περισσότερους. Τους δίνουν την αίσθηση του πολύ απλού και όπως είπαμε και πιο πάνω – να μην ξεχνιόμαστε φιλενάδες – εδώ μιλάμε κυρίως για την συσκευασία...
Αυτό βέβαια ισχύει για τα εσώρουχα που είναι τελείως σκέτα.
Εάν όμως έχουν δαντέλα ή λεπτομέρειες με διάφανα υλικά, τότε το αποτέλεσμα γίνεται πολύ σαγηνευτικό και άρα πολύ πιο ενδιαφέρον!


Η σημασία του γυμνού
Στην ερώτηση τώρα, του κατά πόσο ένας άντρας προτιμάει μια γυναίκα γυμνή ή με τα εσώρουχά της, η απάντηση εξαρτάται από τον χαρακτήρα του άντρα. Είναι ένα θέμα καθαρά αισθητικής και υποκειμενικής προτίμησης, που έχει να κάνει βέβαια και με την συγκυρία της στιγμής.
Η θέα του γυμνού γυναικείου κορμιού ξεσηκώνει την λίμπιντο του συντρόφου και φυσικά συνδέεται με την προθυμία της γυναίκας για άμεση σεξουαλική επαφή σε κάθε στιγμή.
Η πρακτική όμως δείχνει, ότι το περίπου γυμνό, είναι πολύ μεγαλύτερος πειρασμός από το απόλυτα γυμνό. Σύμφωνα με τις στατιστικές που υπάρχουν σ’ αυτό το θέμα, το 90% των αντρών συγκινούνται πολύ περισσότερο στη θέα του γυναικείου κορμιού, που είναι ντυμένο μ’ ένα ιδιαίτερο σύνολο εσωρούχων.
Κάποιες άλλες έρευνες που έγιναν από Αμερικανούς επιστήμονες, απέδειξαν ότι οι γυναίκες που τους αρέσει να αλλάζουν συχνά το στιλ των εσωρούχων τους, έχουν πιο πιστούς συζύγους από εκείνες που δεν φροντίζουν να κάνουν αλλαγές στην κρεβατοκάμαρά τους. Κι αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να το καταλάβεις.
Στους περισσότερους άντρες – για τους άλλους... λέω καλέ, δεν λέω για τους συντρόφους μας, μην παρεξηγηθώ κορίτσια – τους αρέσει να δοκιμάζουν από δω κι από κει..., ας μην μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες και αναλύσεις... Εάν λοιπόν φροντίζετε και με τα εσώρουχά σας να ανανεώνετε την εικόνα σας, η ποικιλία αυτή σίγουρα θα ικανοποιήσει τον καλό σας.
Και μια συμβουλή : Διαλέξτε και φορέστε τα όμορφα εσώρουχά σας, που δεν είναι απαραίτητο πάντα να κοστίζουν μια περιουσία. Αφήστε τον να απολαύσει τη θέα του κορμιού σας και μετά με αργές κινήσεις αποχωριστείτε τα. Η προσμονή, θα τον έχει κάνει πολύ «αποφασισμένο»!ultragreek.com