Δευτέρα, Νοεμβρίου 27

Τι είπε ο Σατανάς στο παγκόσμιο συνέδριο των δαιμόνων…!!!!


Ιδου πως εργαζεται ο Σατανας. Ενω διδει συμβουλες στους δαιμονες πως να εργαζονται εναντιον των ανθρωπων, ταυτοχρονως γινονται και σε μας πολυτιμες γνωσεις πως να εργαζομεθα εναντιον των δαιμονων. Ι. Δ.
Ο Σατανάς κάλεσε ένα παγκόσμιο συνέδριο. Στην εναρκτήρια ομιλία του προς τους πονηρούς αγγέλους του, είπε:
“Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς απ’ το να πηγαίνουν στην εκκλησία. Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε από το να σχηματίσουν μια στενή, μόνιμη σχέση με τον Χριστό. Εάν κερδίσουν εκείνη την σύνδεση με τον Χριστό, η δύναμή μας πάνω σ’αυτούς συντρίβεται.
Έτσι ας τους αφήσουμε να πηγαίνουν στις εκκλησίες τους, ας τους αφήσουμε να έχουν τον συντηρητικό τρόπο ζωής τους, αλλά να κλέβουμε τον χρόνο τους, έτσι ώστε να μην μπορούν να κερδίσουν εκείνη την εμπειρία με τον Ιησού Χριστό. Αυτό είναι που θέλω να κάνετε εσείς οι άγγελοι. Αποσπάστε τους από το να κερδίζουν κρατώντας τον Σωτήρα τους και διατηρώντας εκείνη την ζωτική σύνδεση όλη τους την ημέρα ! ”
“ Πως πρέπει να το κάνουμε αυτό; ” φώναξαν οι άγγελοί του.
“ Κρατῆστε τους ἀπασχολημένους στά ἀνούσια τῆς ζωῆς καί βρεῖτε ἀναρίθμητα σχέδια γιά νά γεμίζουν τά μυαλά τους” ἀπάντησε.
“ Πειράξετὲ τους γιά νά ξοδεύουν, νά ξοδεύουν, νά ξοδεύουν, καί νά δανείζονται, νά δανείζονται, νά δανείζονται.
Πεῖστε τίς συζύγους τους νά πηγαίνουν στήν ἐργασία γιά πολλές ὧρες καί τούς συζύγους νά ἐργάζονται 6-7 μέρες τήν ἑβδομάδα,10-12 ὧρες τήν ἡμέρα ὥστε νά παρέχουν τόν κενό τρόπο ζωῆς τους. Ἐμποδίστε τους ἀπό τό νά ξοδεύουν χρόνο μέ τά παιδιά τους. 
Καθώς ἡοἰκογένειά τους θά διαλύεται, σύντομα τό σπίτι τους δεν θά προσφέρει καμμιά φυγή ἀπό τίς πιέσεις τῆς δουλειᾶς !” Δελεάστε τους ὥστε νά παίζει τό ραδιόφωνο ἤ τό κασετόφωνο, ὅποτε ὁδηγοῦν.
Υπερδιεγείρετε τα μυαλά τους, έτσι ώστε να μην μπορούν ν’ ακούσουν εκείνη την μικρή, χαμηλή φωνή. Κρατήσετε την τηλεόραση, το βίντεο, τα CD και τα Computer τους μέσα στα σπίτια τους. Αυτό θα γεμίζει τα μυαλά τους με τα νέα 24 ώρες την ημέρα.
Γεμίστε με ισχνά, όμορφα μοντέλα τα περιοδικά έτσι ώστε οι σύζυγοι να πιστεύσουν ότι η εξωτερική ομορφιά είναι ο,τι σημαντικότερο, και να γίνουν ανικανοποίητοι με τις συζύγους τους. Χα ! Εκείνο θα διαλύσει τις οικογένειές τους γρήγορα ! 
Ακόμη και στην ψυχαγωγία τους, αφήστε τους να γίνουν υπερβολικοί. Έχετέ τους να επιστρέφουν από την ψυχαγωγία τους εξαντλημένοι, ανήσυχοι και απροετοίμαστοι για την ερχόμενη εβδομάδα.
Μην τους αφήνετε να πηγαίνουν έξω στην φύση και να ατενίζουν τα μεγαλεία του Θεού. Στείλτε τους σε πάρκα διασκέδασης, σε αθλητικά γεγονότα, σε κονσέρτα και σε κινηματογράφους. Κρατήστε τους απασχολημένους, απασχολημένους, απασχολημένους !!
Και όταν συναντιούνται σε πνευματικές ευκαιρίες, βάλτε τους σε κουτσομπολιό και αχρεία ομιλία έτσι ώστε να φεύγουν με λυπημένη συνείδηση και ταραγμένα αισθήματα. 
Πηγαίνετε μπροστά, και αφήστε τους ν’ ασχοληθούν με το κέρδισμα ψυχών. Αλλά γεμίστε την ζωή τους με τόσο πολλούς καλούς λόγους να μην έχουν καιρό να αναζητήσουν την Δύναμη του Χριστού. Σύντομα θα εργάζονται με την δική τους δύναμη, θυσιάζοντας την υγεία και την οικογένειά τους για το καλό της υπόθεσης. Αυτό θα δουλέψει! ”
Ήταν απλώς ένα συνέδριο. Και οι πονηροί άγγελοι πήγαν ανυπόμονα στις θέσεις τους για να προκαλέσουν τους πάντες, να γίνουν απασχολημένοι, απασχολημένοι, και να τρέχουν εδώ κι εκεί.
agiooros.net