Πέμπτη, Νοεμβρίου 23

Δώρο Χριστουγέννων θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες και γύφτους !

Πρώτη φορά Αριστερά, στα ύψη η παραπλάνηση και η τσαρλατανιά!

Έκλεβαν, λέει, από τους συνταξιούχους παραπάνω από αυτά που τους κλέβουν νόμιμα και τώρα θα τους τα δώσουν πίσω τα Χριστούγεννα! Ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι θα πάρουν με την σύνταξη του Γενάρη από 1.000 έως 3.000 ευρώ αφού τα παρανόμως κλεμμένα, πέρα από αυτά που τους κλέβει νόμιμα το κράτος, ανέρχονται σε 300.000.000 ευρώ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει και φέτος δώρο Χριστουγέννων σε 1.000.000 συνταξιούχους! Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι κι ας ήταν αρπαγμένο από την τσέπη τους! Ποιος συνταξιούχος περίμενε να πάρει τέτοιο δώρο Χριστουγεννιάτικα;! Κλεμμένα ξεκλεμμένα εάν ήταν οι Σαμαροβενιζέλοι δεν θα τα έδιναν πίσω! Ενώ τώρα ο Σωτήρας μας, ο Μεσσίας μας, ο Αλέξης μας θα τα δώσει πίσω ως δώρο Χριστουγέννων!
Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα θα κάνει πάλι ο Αλέξης μας! Και τι μνημόσυνο, αφού με τέτοιο Χριστουγεννιάτικο δώρο οι συνταξιούχοι θα ξεχάσουν την κλοπή που τους γίνεται, τα ψίχουλα που τους δίνονται καθώς και το ότι η αριστερή χερούκλα που θα τους δώσει πίσω ένα ελάχιστο μέρος από τα κλεμμένα, ετοιμάζεται ν’ αρπάξει τα σπίτια τους, τα σπίτια των παιδιών τους, τα σπίτια των εγγονών τους!
Πρώτη φορά Αριστερά, στα ύψη η παραπλάνηση και η τσαρλατανιά!
Σ. Σηρούς

 http://agkidapress.gr/