Παρασκευή, Νοεμβρίου 10

Αυτός ο άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος από τον Νόμο του!!! - ΒΙΝΤΕΟ -

Απίστευτη καφενόβια λογική του στυλ "λέμε και καμμιά ....... να περνάει η ώρα..."

Με απίστευτη καφενόβια λογική του στυλ “λέμε και καμμιά μακακία να περνάει η ώρα…”, ο ανεκδιήγητος Παρασκευόπουλος έπαψε να υποστηρίζει
την ύπαρξη του διαβόητου Νόμου Παρασκευόπουλου ο οποίος επέτρεψε σε αδίστακτους εγκληματίες, βιαστές, δολοφόνους και άλλα κτήνη να περάσουν την πόρτα της εξόδου των Φυλακών.
Τώρα αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος σαν να μην τρέχει κάστανο υποστηρίζει ότι ο Νόμος του δεν είναι μόνιμος, ότι έγινε κάτω από έκτακτες συνθήκες και πως μπορεί να αλλάξει.
Η στιγμή που αυτοί οι τύποι θα κυνηγηθούν άγρια από τον κόσμο πλησιάζει.
Δείτε τι λέει τώρα αυτός ο τύπος>
ΒΙΝΤΕΟ

«Θα σας φανεί περίεργο, αλλά ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο. 
Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος -κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου, για να στιγματίζουν εμένα- αλλά ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος, για να προσθέσει: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έχουμε ένα λογικό σύστημα ποινών, έναν λογικό πληθυσμό στη φυλακή και να μην έχουμε ανάγκη από αυτόν τον νόμο. 
Νομίζω ότι αυτό πρέπει να συμβεί τώρα προσεχώς, ότι φτάσαμε στο σημείο να καταργήσουμε την αποσυμφορητική διαδικασία για έναν λόγο. 
Το σωστό είναι να έχουμε λογικούς χρόνους διάρκειας της ποινής πάγια, να είναι αυτοί που ταιριάζουν αναλογικά στο βάρος του εγκλήματος που τελέστηκε και βέβαια να έχουν κι ένα περιθώριο εφόσον δεν έχουμε να κάνουμε με ισόβια επανένταξης. 
Αυτό πρέπει να ρυθμιστεί παγίως και θα ρυθμιστεί μέσω του Ποινικού Κώδικα και του Σωφρονιστικού Κώδικα».
»Το χαρακτηριστικό της χώρας μας είναι ότι έχει πολύ υψηλές, πολύ βαριές απειλούμενες ποινές, πολλές προβλέψεις ισοβίων και έχει ελαστικές ρυθμίσεις για την απόλυση. 
Το σωστό είναι να έχουμε πιο λογικές ποινές και να έχουμε πιο αυστηρές συνθήκες απόλυσης από αυτές που έχουμε με την αποσυμφορητική νομοθεσία. 
Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να καταργηθεί αυτή η νομοθετική διαδικασία, όταν θα έχουμε νέο Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα».
Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν παίζεται. 
Ενας επικίνδυνος κατσιαπλιάς σαν κι αυτούς που απελευθέρωσε…
ΣΧΟΛΙΟ : Ο ΣΟΦΟΣ;;; Ελληνικός λαός ψήφισε αυτό το τύπο... Αφού ΔΕΝ ντρέπεται αυτός με τα λεγόμενά του, ας ντραπούν τουλάχιστον αυτοί που τον ψήφισαν...