Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Παναγούλης: Ο Ρουβίκωνας είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Παναγούλης: «Μυρίζει μίζα» η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

Βαριές καταγγελίες κατά του ΣυΡιζΑ και του Πάνου καμμένου εκτόξευσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης.
Ο κύριος Παναγούλης αναφερόμενος στην υπόθεση με την πώληση στρατιωτικού υλικού στην σαουδική Αραβία ανέφερε ότι υπόθεση μυρίζει καραμπινάτη μίζα.

«Όταν υπάρχει μεσάζων στη μέση αυτός που δίνει τις εντολές για τις διαπραγματεύσεις πάντοτε κάτι παίρνει και αυτός είναι ο Πάνος Καμμένος. Λέω ευθέως ότι ο κ. Καμμένος έδωσε τις εντολές στη συγκεκριμένη υπόθεση για να πάρει κι αυτός ένα κομμάτι της μίζας»
Ο κ Παναγούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1, και στην εκπομπή Online με την Γεωργία Σκιτζή και τον Δημήτρη Τάκη όταν ρωτήθηκε πως στοιχειοθετεί τις συγκεκριμένες καταγγελίες συνέδεσε την ιστορία αυτή με την πρόσφατη εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο άμυνας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ρουβίκωνας είναι ανεπίσημη συνιστώσα του ΣυΡιζα.
«Αυτή ιστορία αγγίζει και την κυβέρνηση, είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας έξω από το Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης; Ένα κομμάτι αγανακτισμένων μελών του ΣυΡιζΑ έχουν δημιουργήσει τον Ρουβίκωνα ο οποίος καθοδηγείται από στελέχη του ΣυΡιζΑ. Ο Ρουβίκωνας είναι μία άτυπη συνιστώσα από αγανακτισμένα στελέχη του ΣυΡιζΑ που διαφωνούν με την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια που κυβερνά.»