Κυριακή, Νοεμβρίου 12

Σκοτώνουν τον λαό μας, σκοτώνουν την Ιστορία μας, προσπαθούν να ξανασταυρώσουν τον Χριστό μας.

Βρισκόμαστε στο τέλος σιγά-σιγά της χρόνιας του 2017, είμαστε στον προτελευταίο μήνα του χρόνου και οι εξελίξεις στην Ελληνική κοινωνία είναι οι χειρότερες. Οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ακόμα η παντελή έλλειψη κάθε αναπτυξιακής πολιτικής οδήγησαν τον λαό στο τέλμα.
Μέσα σ’ όλα αυτά η μη ύπαρξη κοινωνικής πολιτικής και η προσπάθεια αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας με το πρόβλημα της συνεχούς και ραγδαίας αύξησης της εισροής λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών, έχει ως
«προδοτικό» στόχο όχι μόνο την πληθυσμιακή αλλαγή της Ελλάδας, αλλά και την ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Πατρίδας μας.
Η δημιουργία νέων δεδομένων στην Ελληνική επικράτεια από μια προδοτική πολιτική ηγεσία που αδιαφορεί για την Ελληνική κοινωνία , για
τον Ελληνισμό και τα οράματα και ιδανικά και στέλνουν συνέχεια την κοινωνία μας στην εξαθλίωση και χωρίς προοπτική. Σκοτώνουν τον λαό μας. σκοτώνουν την Ιστορία μας, προσπαθούν να ξανασταυρώσουν τον Χριστό μας.
Την ίδια ώρα που γειτονικές μας χώρες έχουν οδηγηθεί στην ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία των πολιτών τους, ορισμένοι στην Ελλάδα ξεπουλούν τα πάντα για δικό τους όφελος. Όσο αποδεχόμαστε ένα σύστημα πλήρους διαφθοράς και εξαθλίωσης μόνο της κοινωνίας και από την άλλη δεχόμαστε αμαχητί την ευημερία της πολιτικής ηγεσίας, τόσο το τέλος δεν θα έχει επιστροφή.
Το πολιτικό προσωπικό σήμερα εκφράζει την διαπλοκή. Εάν αυτό δεν το αλλάξουμε εμείς, τότε δεν θα υπάρξει ελπίδα, ούτε προοπτική, παρά μόνο εξαθλίωση και μιζέρια. Άλλωστε αυτό επιδιώκουν οι εχθροί της χώρα μας σε μόνιμη κατάσταση εδώ και πολλές δεκαετίες.
Ο φασισμός τους δε είναι τόσο εμφανής που μέσα σε όλα αυτά που πράττουν, παραβιάζουν πρωτόγνωρα και κάθε δικαίωμα ελευθερίας, με την μια μαζική προσπάθεια φακελώματος. Όπως το απαράδεκτο που συμβαίνει αυτές τις μέρες με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις νέες κάρτες και ηλεκτρονικά εισιτήρια που για την έκδοσή τους απαιτούν από τους πολίτες προσωπικά δεδομένα όπως ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Απαράδεκτο αυτό για τους Έλληνες πολίτες.
Το θλιβερό είναι ότι δεν υπάρχει από πουθενά αντίδραση, αντίθετως τα αποδέχονται όλοι οι πολιτικοί κάθε εκλεγμένου κόμματος. Λίγοι αντιδρούν ενώ ο λαός μας σφραγίζεται. Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για Αντίδραση και Αντίσταση από την κοινωνία μας.
Εδώ και τώρα πάμε για την μεγάλη Ανατροπή.
Όλοι μαζί, χωρίς χρώματα και παρατάξεις, με την σημαία ψηλά και τον λαό κυρίαρχο για μια Νέα Ελλάδα.
Το κίνημα Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας είναι η εγγύηση για την σωτηρία και την Ανάσταση της Ελλάδας.
Ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Δημοσιογράφος Γιάννης Βερώνης

 .triklopodia.gr