Πέμπτη, Νοεμβρίου 9

Σόρος... «ουδέν κακόν αμιγές καλού», αγαπητοί ευρωβουλευτές!

Τον Ιούνη 2016 ο εκατομμυριούχος "φιλάνθρωπος" καλέστηκε και μίλησε στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για το προσφυγικό πρόβλημα, καθώς ο Τζ. Σόρος είναι ιδρυτής και πρόεδρος του δικτύου Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society), πρότεινε να χρηματοδοτήσει τα "ανοιχτά ευρωπαϊκά σύνορα"...
«σε κάθε πράγμα, όσο και αν φαίνεται αρνητικό,
βρίσκεται πάντοτε κάτι το θετικό»
Βρεθήκαμε στο "μάτι του κυκλώνα" με την ανάρτηση της Μαργαρίτας Ισιδώρου
(6 Έλληνες ευρωβουλευτές στη λίστα με τους έμπιστους του Σόρος!) και ταυτόχρονα με την δημοσιοποίηση τους εγγράφου της "φιλανθρωπικής" οργάνωσης του Σόρος (Η πλήρης λίστα του ιδρύματος Σόρος "Open Society": ΕΔΩ).
Δεχτήκαμε emails από θιγόμενους κι οφείλουμε να "επανορθώσουμε".
Στην ανάρτηση δεν θίξαμε κι ούτε κατηγορήσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ ευρωβουλευτή πως πληρώνεται ή είναι όργανο του Σόρος και συνεπώς δεν κατανοούμε "κατηγορίες" και "απειλές" περί προσφυγής στη δικαιοσύνη.
Τιμούμε τους ευρωβουλευτές κι ειδικά όταν ανάμεσά τους είναι και το σύμβολο της Εθνικής μας Αντίστασης.
Τι κάναμε;
Απλώς δώσαμε μια είδηση από το μικρό, ταπεινό κι ασήμαντο ιστολόγιο μας (blog) που δεν...
είδε το φως της δημοσιότητας και μάλλον διέφυγε στους έμπειρους επαγγελματίες δημοσιογράφους μας.
H Ιταλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Maria Giovanna Maglie, στις 31 Οκτώβρη 2017, παρουσίασε με τους εξής τίτλους τη λίστα που συμπεριλαμβάνει 14 Ιταλούς ευρωβουλευτές: «Αποκάλυψη της λίστας με 226 βουλευτές της ΕΕ, θεωρούμενους έμπιστους για τον George Soros και την Open Society του» (επακριβώς στην ιταλική: Svelata la lista dei 226 parlamentari ue considerati affidabili per George Soros e la sua Open Society).
Την επόμενη ημέρα (1 Νοέμβρη 2017), η έγκυρη και μεγάλης κυκλοφορίας ιταλική καθημερινή εφημερίδα "Libero" και με τίτλο «Οι φίλοι των προσφύγων - Μετανάστες και "εισβολή", το μυστικό ντοκουμέντο του Σόρος: οι 14 "έμπιστοι" ιταλοί βουλευτές»    (Gli amici dei profughi - Immigrati e "invasione", il documento segreto di Soros: i 14 parlamentari italiani "affidabili") αναδεικνύει το θέμα και μάλιστα διατυπώνει συγκεκριμένες πολιτικές: «Όχι τυχαία η Open Society Foundation προτείνει "την αποδοχή μεταναστών από τους Ευρωπαίους και την κατάργηση των συνόρων" όπως γνωστοποίησε με τη χρηματοδότηση προγράμματος 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Και κάποιος μεταξύ Στρασβούργου και Βρυξελλών, θα είναι έτοιμος να το δεχθεί.» (Non a caso Open Society Foundation si propone di "far accettare agli europei i migranti e la scomparsa delle frontiere", come reso noto da un progetto finanziato per 18 miliardi di dollari. E qualcuno, tra Stasburgo e Bruxelles, sarà pronto a fare sponda.)
Εφημερίδες, ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ιστολόγια στη γειτονική Ιταλία δεν περιορίζονται στις περιγραφικές διατυπώσεις αλλά είναι σε καταγγελτική και σκληρή γραμμή για το γεγονός. Ακόμη και ΜΜΕ που στηρίζουν το "Δημοκρατικό Κόμμα" (η μετάλλαξη του πρώην Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας) του οποίου είναι 13 ευρωβουλευτές στη λίστα Σόρος.
H Ιταλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Maria Giovanna Maglie, δεν είναι τυχαία: μέλος της ιταλικής ΕΣΗΕΑ (Ordine dei Giornalisti), εργάστηκε στις εφημερίδες l'Unità, Il Giornale, Il Foglio, στην ιταλική κρατική τηλεόραση Rai, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας Radio Radicale, Radio 24, Il Sole 24ore, ανταποκρίτρια από τη Νέα Υόρκη για το Tg2 (τι δεύτερο ιταλικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Ιταλίας), έχει σκηνοθετήσει ταινίες παραγωγής στην κρατική τηλεόραση Rai Cinema, έχει συγγράψει δεκάδες βιβλία.
Για την αποκάλυψη της λίστας "Open Society" του Σόρος με τους 226 βουλευτές και μεταξύ αυτών «οι 14 "έμπιστοι" Ιταλοί βουλευτές» δεν απειλήθηκε με αγωγές και μηνύσεις από ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η ανάρτηση της κυρίας Ισιδώρου που είχε την ευγενή καλοσύνη να εντοπίσει την είδηση, τι σχέση έχει με τις παραπάνω σκληρές καταγγελίες και μας καλούν να αφαιρέσουμε την ανάρτηση;
Τι μεμπτό εμπεριέχει ώστε να απειλούμαστε με αγωγές και ποινικά δικαστήρια;
«ουδέν κακόν αμιγές καλού»... εμείς κι η κυρία Ισιδώρου, σ' αυτό το ταπεινό και μη κερδοσκοπικό ιστολόγιο δεν θεωρούμε πως οι 6 Έλληνες ευρωβουλευτές είναι υποχείρια του Σόρος. Όμως, έτσι τώρα δίνεται η ευκαιρία στους ευρωβουλευτές μας να στραφούν εναντίον του Σόρος για την εκμετάλλευση του ονόματός τους, των ιδιοτήτων τους και του κύρους τους. Εναντίον της δημοσιοποίησης της λίστας του Σόρος, γιατί;
Τέλος πάντων... δεκάδες ελληνικά ηλεκτρονικά μέσα δίνουν την είδηση, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν κάνουν αναφορά στους 6 Έλληνες ευρωβουλευτές. Επειδή δημοσιοποιήσαμε τη λίστα με τα ελληνικά ονόματα θα διωχθούμε δικαστικά; Τι έγκλημα διαπράξαμε; Αναφέραμε δημόσια ποιοι Έλληνες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα και τίποτα περισσότερο... Αν θέλουμε, αφού όλοι μιλούν για τη λίστα αλλά όχι για τους Έλληνες που περιλαμβάνει, ας είναι η αρχή να ξεσκεπάσουν τις πολιτικές Σόρος οι ευρωβουλευτές μας.
Για παράδειγμα, τυχαίο, η "http://www.el.gr": «Σάλος στην Ε.Ε. με την λίστα του Σόρος- Ποιοι πολιτικοί και Ευρωβουλευτές κατονομάζονται ως "σύμμαχοι"». Χωρίς να δώσει τους Έλληνες της λίστας προσθέτει μεταξύ άλλων: "Μέχρι στιγμής, η μόνη κυβέρνηση που έχει αντιδράσει επίσημα σε αυτή τη διαρροή είναι η Ουγγαρία, με τον Ούγγρο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ζόλταν Κοβάτς, να δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο το μέλλον της Ευρώπης, προσθέτοντας το ερώτημα πώς ο Τζορτζ Σόρος μπορεί και συναντά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κεκλεισμένων των θυρών δίχως να γίνεται γνωστό το θέμα συζήτησης και τόνισε ότι οι θέσεις της ΕΕ για τους μετανάστες είναι ίδιες με της «Ανοιχτής Κοινωνίας»"
Ταπεινά, αν επιτρέπεται («φόβος φυλάει τα έρημα» με το πως λειτουργεί η δικαιοσύνη στην πατρίδα μας), πρώτος ο κ. Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και με πολυετή εμπειρία στην ευρωβουλή, θα έπρεπε -ας γίνει τώρα- να απαιτήσει πολιτικές εξηγήσεις από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, φίλο του εκατομμυριούχου φιλάνθρωπου κ. Σόρος, που έκανε σκοπό της ζωής του και θυσιάζει εκατομμύρια δολλάρια για τους παράνομους μετανάστες, τις ομοφυλοφιλικές κοινότητες, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πάει λέγοντας...
Σήμερα δεκάδες ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια επισημαίνουν, χωρίς καν να κάνουν αναφορά στην ανάρτηση της Ισιδώρου "Η οργάνωση του Τζορτζ Σόρος «Ανοιχτή Κοινωνία» ισχυρίζεται ότι έχει «συμμάχους» 226 Ευρωβουλευτές (λίστα)". Εμείς απειλούμαστε με αγωγές και μηνύσεις επειδή αντιγράψαμε τους Έλληνες του καταλόγου;
Ας ελπίσουμε ότι οι χρυσοπληρωμένοι ευρωβουλευτές από τον άγρια φορολογούμενο Ελληνικό λαό και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς -κι όχι από τον Σόρος-, χωρίς να έχουν κανένα θεσμικό-αποφασιστικό ρόλο στις αποφάσεις που λαμβάνει το διευθυντήριο (Επιτροπή), αλλά ρόλο διακοσμητικό, θα στραφούν εναντίον των πολιτικών του Σόρος και των "φιλανθρωπισκών" ιδρυμάτων του κι όχι εναντίον του μοναδικού ιστολογίου που δημοσιοποίησε ότι συμπεριλαμβάνονται 6 Έλληνες και γι' αυτό θα έπρπε να μας ευχαριστούν αντί να απειλούν προσφυγές εναντίον μας.
Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η απλή λογική και να κάνουν το καθήκον τους μαζί με τους υπόλοιπους της λίστας σ' ολόκληρη την Ευρώπη.