Δευτέρα, Νοεμβρίου 13

Ξεκινά ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ;

Σε ένα άρθρο με τίτλο "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Επιστράτευση από το Ιράν – Πάμε για τον μεγαλύτερο πόλεμο όλων των εποχών στη Μ. Ανατολή", που διάβασα στα μπλογκς "Πενταπόσταγμα" και "Κατοχικά νέα", αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα :

"Πάμε για νέο μεγάλο πόλεμο, τον μεγαλύτερο αυτή τη φορά στη Μέση Ανατολή.
Το Ιράν έθεσε το στράτευμα του σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα ενώ ξεκίνησε διαδικασία επιστράτευσης. Εκτακτη σύγκληση πολεμικών συμβουλίων σε Ρωσία-Ισραήλ-Τουρκία. Η τελευταία θα εμπλακεί άμεσα. Υπάρχει ραγδαία κλιμάκωση του περιβάλλοντος ασφαλείας στην περιοχή και όλα δείχνουν πως ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

Πάμε ολοταχώς για πόλεμο Ιράν - Σ. Αραβίας ή καλύτερα Σιιτών εναντίων Σουνιτών περιπλέκοντας την κατάσταση η οποία θα συμπεριλάβει και την Τουρκία".

Η Τεχεράνη έχει προειδοποιήσει το Ριάντ ότι εάν δεν αρθεί ο Σαουδαραβικός ναυτικός αποκλεισμός των λιμένων της Υεμένης, νέοι ιρανικοί πύραυλοι θα παραδοθούν στους Χούθι".

Σε ένα άρθρο με τίτλο "Πατροκοσμάς : όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο πασχαλιές μαζί...", που δημοσιεύτηκε σε διάφορα μπλογκς, ο γράφων ανέφερε τα παρακάτω :
"…Τα δυο συνεχόμενα καλοκαίρια ήσαν οι χρονιές 2015-16 και οι δυο πασχαλιές το Πάσχα του 2017.

Σε ένα πρόσφατα δημοσιευμένο σε διάφορα μπλογκς άρθρο μου με τίτλο «Φέτος, εν έτει 2017, μετά από διπλή Πασχαλιά και διπλό καλοκαίρι, θα γίνει η Πόλη ξανά Ελληνική ; Μήπως έφτασε οριστικά το τέλος των ΝουΔούλων Συριζοναζί ;», ένας σχολιαστής έκανε ένα εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο και «μου έβαλε τα γυαλιά».
Σας παραθέτω το αποστομωτικό σχόλιο του χρήστη του μπλογκ «Κατοχικά Νέα» με το ψευδώνυμο «Άγραφα» και την απάντησή μου σε αυτό.

«ΑΓΡΑΦΑ 26 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΙΑΚΩΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΠΑΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ…ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2017). ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ 2016. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 2015 ΗΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ 2016 ΤΟΤΕ ΕΙΠΑΝ (ΚΑΙ Η NASA) ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟ ΕΤΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016. ΤΟ 2017 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΑΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ 2015 ΚΑΙ 2016 ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΤΟ 2017″.

Απάντησή μου : Πατροκοσμάς : «Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω».

Φίλε «ΑΓΡΑΦΑ» πολύ σωστά τα λες, μου άνοιξες τα μάτια. Ερμήνευσες τη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πολύ καλύτερα από εμένα ! Πνίγηκα σε μια κουταλιά νερό. Είδα το δένδρο και δεν είδα το δάσος. Είναι πολύ σαφές αυτό που λες, τα δυο καλοκαίρια είναι οι χρονιές 2015 και 2016.
Χίλια εύγε φίλε ! Σε ευχαριστώ πολύ, διότι χάρη σε σένα ξεδιάλυνα κάποια πράγματα στο μυαλό μου".

Μήπως φίλοι αναγνώστες φέτος κατά το μήνα Νοέμβριο που διανύουμε θα ξεκινήσει ο φοβερός τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ;

Μήπως φέτος το Νοέμβριο επαληθευτούν ταυτόχρονα και οι δυο προφητείες του Πατροκοσμά ;

Άραγε, θα επαληθευτεί και το ρηθέν του Αγίου : "ή το βόδι στο χωράφι " ;

Λέτε, να εννοούσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, το Νοέμβριο που διανύουμε ;

 Από: ΚΡΙΤΩΝ ΙΑΚΩΒΟΥ