Τρίτη, Νοεμβρίου 21

Ρεσιτάλ αριστερής κοροϊδίας η εξαγγελία για το «κοινωνικό μέρισμα»

Ρεσιτάλ αριστερής κοροϊδίας η εξαγγελία για το «κοινωνικό μέρισμα»
Το σύνθημα «Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα» το οποίο έχουμε εκτενώς αναλύσει από το 2015, βρίσκει καθημερινά την επιβεβαίωσή του αλλά προπαντός δικαιώνεται πανηγυρικά ειδικά μετά το σόου της εξαγγελίας του πολιτικού απατεώνα Τσίπρα για τη διανομή του «κοινωνικού μερίσματος».

Αν εξαιρέσουμε τον όχλο των αριστερών κομματόσκυλων που απολαμβάνει τα προνόμια του διορισμού του στο φαιδρό κομματικό Κράτος, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός συμπατριωτών μας που το 2015 θαμπώθηκαν και εξαπατήθηκαν από τους «επαναστάτες» της διεθνιστικής, μαρξιστικής αριστεράς, συνειδητοποιεί -κατά τρόπο οδυνηρό είναι η αλήθεια-, εκείνο το οποίο η Χρυσή Αυγή φώναζε πριν ακόμα την ανάληψη της εξουσίας από τους μπολσεβίκους: η ελληνόφωνη αριστερά είναι πλήρως εξαρτημένη από το διεθνές κεφάλαιο και τις αιματηρές απαιτήσεις του και ως εκ τούτου ο ρόλος της δεν μπορεί να είναι άλλος από εκείνο του διαχειριστή της εξαθλίωσης.
Ως διαχειριστές της εξαθλίωσης, οι αριστεροί πανηγυρίζουν για την επίτευξη πλεονάσματος, ενός πλεονάσματος το οποίο πρώτοι οι Εθνικιστές χαρακτήρισαν ως «ματωμένο», καθώς επιτεύχθηκε κυρίως από τις άδικες και απάνθρωπες θυσίες στις οποίες διαρκώς υποβάλλεται ο Ελληνικός Λαός. Τί πράττει επί της ουσίας η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου; Αφήνει ψίχουλα να πέσουν για τους Έλληνες, από το πλούσιο τραπέζι που προσφέρει στους διεθνείς τοκογλύφους και θριαμβολογεί θεωρώντας πως απευθύνεται σε χαχόλους.


Στον καιρό της κόκκινης Χούντας του Μνημονίου, το δικαίωμα στην εργασία και η αξιοπρεπής διαβίωση, καθώς και η κατοχύρωση της σύνταξης η οποία δεν χαρίζεται από το Κράτος αλλά αποτελεί αποτέλεσμα των κόπων σειράς δεκαετιών, έχουν αντικατασταθεί από ένα εξόχως προκλητικό, ευτελές και ασήμαντο «δωράκι» της κυβέρνησης προς τα κορόιδα τα οποία στραγγαλίζει οικονομικά. Κι όμως! Η αριστερά επαίρεται πως εφαρμόζει κοινωνική πολιτική, την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι στρατιές των ανέργων, την ίδια ώρα που 140.000 συμπατριώτες μας που έχουν κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα δεν έχουν λάβει τη σύνταξή τους, την ίδια ώρα που το Κράτος χρωστά 7 δισεκατομμύρια ευρώ σε ιδιώτες.
Είναι μάλιστα ενδεικτικό της αλαζονείας και του θράσους της αριστεράς το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός διανθίζει τις προκλητικές εξαγγελίες του με τη φράση: «είναι δίκαιο και έγινε». Ακόμη όμως κι αν εντάσσαμε για την οικονομία της συζητήσεως τη συγκεκριμένη εξαγγελία ως θετική παροχή εκ μέρους της κυβέρνησης, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να απευθύνουμε στους μνημονιακούς «σωτήρες» το ερώτημα: οκτώ συνεχή έτη ανείπωτων, σκληρών και άδικων θυσιών έγιναν για να μπορούν σήμερα κάποιοι φορολογούμενοι να εισπράττουν την σκαιή ελεημοσύνη του Τσίπρα και του Καμμένου;
Με το 40 και πλέον τοις εκατό της ελληνικής κοινωνίας να βρίσκεται ή να αγγίζει τα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, το διάγγελμα ψευδοπαροχών του Τσίπρα δεν μπορεί να εκληφθεί παρά ως χλεύη προς τον Ελληνικό Λαό. Είναι δε άξιο επισήμανσης το γεγονός πως το «κοινωνικό μέρισμα της εξαπάτησης» που ανακοίνωσε ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας δεν καταλαμβάνει ούτε το 1% των προνομίων και παροχών που απολαμβάνουν οι δήθεν «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Απέναντι σε μια κυβέρνηση-εχθρό του Λαού και καταπιεστή των μη προνομιούχων, η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την λυσσαλέα πολεμική του Καθεστώτος εναντίον της. Η κόκκινη Χούντα Τσίπρα-Καμμένου βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα και το Λαό μας και γι’ αυτό πρέπει να πέσει. Γιατί όπως λέει και ο κύριος Τσίπρας, είναι δίκαιο και θα γίνει!
 
Ευάγγελος Καρακώστας
 antepithesi.gr