Προστάτεψε τον εαυτό σου από τις ιώσεις, απλά τρώγοντας

Προστάτεψε τον εαυτό σου από τις ιώσεις, απλά τρώγοντας

Δείτε τις τροφές που σε θωρακίζουν απέναντι στις εποχικές ιώσεις

Οι θερμοκρασίες έχουν πάρει τη κατιούσα. Στο γραφείο κάθε εβδομάδα λείπει και ένας συνάδελφος. Οι ιώσεις είναι το μόνιμο πρόβλημα όλων, αυτή τη περίοδο. Οι γιατροί, επιμένουν στη πρόληψη από τη θεραπεία.
Δείτε ποιες τροφές θα σε κάνουν ανίκητο απέναντι στις ιώσεις, και θα δεις το χειμώνα να περνάει χωρίς να φυσήξεις ούτε μια φορά τη μύτη σου.

Φρούτα και λαχανικά
Προτιμήστε τα εποχικά φρούτα και λαχανικά, τουλάχιστον 5 μερίδες την εβδομάδα. Σούπερ τροφές θεωρούνται, το μπρόκολο, πορτοκάλι, καρότα, λάχανο και φυσικά συνδυάστε τα με άφθονο λεμόνι.
Ζεστό νερό με μέλι ή λεμόνι.
Πως πλένεται τα χέρια σας κάθε φορά που γυρνάτε σπίτι από έξωΈτσι πρέπει να κάνετε και με τον υπόλοιπο οργανισμό σας. Το μέλι και το λεμόνι είναι φυσικά αντισηπτικά, που σκοτώνουν κάθε μικρόβιο, που θα βρεθεί στο δρόμο τους.
Σαρδέλες, γαύροι, σολομός.
Πλούσια σε λιπαρά ω-3, που αποτελούν ασπίδα απέναντι σε ιώσεις, ενώ έχουν ιδιαίτερη θεραπευτική δράση, όταν αναρρώνεις από κρύωμα.
Γάλα, γιαούρτι
Τα γαλακτομικά είναι πλούσια σε καλά μικρόβια. Με τη κατανάλωσή τους ενισχύουμε τον οργανισμό μας, και δίνουμε περίσσοτερα όπλα στον οργανισμό μας, για να αμυνθεί απέναντι στις ιώσεις.
Σκόρδο, μαιντανός, δύοσμος, σέλινο, κρεμμύδι.
Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές και φυτοχημικές ουσίες με αντιμικροβιακή, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα περιέχουν κάποια από τα παραπάνω, ακριβώς επειδή, είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση ιώσεων.