Σοκάρει ο «κολλητός» φίλος της Ωνάση: «Η Αθηνά δεν είναι καλά…»

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Πληγωμένη και βαθιά λυπημένη φέρεται να είναι η Αθηνά Ωνάση παρόλο που βγήκε κερδισμένη από τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.
Ο φίλος και συνεργάτης της Αθηνάς, Αλέξης Μανθεάκης, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τι περιείχε ο περιβόητος κόκκινος φάκελος που όπως φαίνεται βοήθησε τη «χρυσή» κληρονόμο στην έκβαση του διαζυγίου.

«Στον φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη σχέση της Βελγίδας με τον Αλβάρο. Η ερωμένη έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε αυτός με την Αθηνά. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ», τόνισε ο κ. Μανθεάκης.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «Έναν μήνα μετά τον γάμο έκαναν σχέση και κράτησε για 8,5 χρόνια, χωρίς η Αθηνά να ξέρει τίποτα. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της είπε ότι ήταν Αργεντίνος. Η ερωμένη έμαθε από την τηλεόραση ποιος τελικά ήταν ο Αλβάρο.
Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν της είπα για τον φάκελο, αλλά ήθελε να μάθει την αλήθεια. Ο Αλβάρο ανεβάζει φωτογραφίες με την καινούργια του σχέση για το show».
Ο Αλέξης Μανθεάκης αποκάλυψε ότι η Αθηνά Ωνάση δεν μιλάει με κανέναν ακόμα και με τον πατέρα της.
«Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη για όλους και δεν βοηθάει κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
http://www.newsnowgr.com