Πέμπτη, Νοεμβρίου 30

Η Ελλάδα δεν έχει πρόσφυγες, αλλά μόνο λαθρομετανάστες που αλλοιώνουν το Έθνος μας θρησκευτικώς και πληθυσμιακώς.

Η Ελλάδα δεν έχει πρόσφυγες, αλλά μόνο λαθρομετανάστες  που αλλοιώνουν το Έθνος μας θρησκευτικώς και πληθυσμιακώς.

Σε μια δημοσίευση που διάβασα  σε ένα μπλογκ, με τίτλο   "Στο στρατοδικείο οι στρατιωτικοί που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν μετανάστες- Πλήθος κόσμου στο πλευρό τους: Ελλάς Ελλάς ή ταν επί τας" αναφέρονται τα εξής :


"Στο στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα οι στρατιωτικοί που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον  υπαξιωματικό και τον  αξιωματικό από μέλη του ΕΠΑΜ και πολίτες μπροστά στην είσοδο του Στρατοδικείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο στρατιωτικοί, ένας υπαξιωματικός και ένας αξιωματικός  αρνήθηκαν να υπηρετήσουν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων ΑΛΕΞΥΛ στο Δερβένι.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του εθνικισμού για τις κυρώσεις που δέχθηκαν δύο στρατιωτικοί.


Γιατί αρνήθηκαν να υπηρετήσουν

«Αρνήθηκα να υπηρετήσω στο κέντρο φιλοξενίας για λόγους πολιτικής ανυπακοής στο πολιτικό καθεστώς, γιατί αυτά είναι στρατόπεδα εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα και σχέδιο από την ΕΕ για αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού», δήλωσε στη Voria.gr ο υπαξιωματικός Ευάγγελος Φώτης και πρόσθεσε: Πέρασα πειθαρχικό και κινδυνεύω με απόταξη αλλά δεν μου δίνουν την απόφαση ".

Αυτά που ήθελα να επισημάνω είναι τα ακόλουθα :

Χίλια εύγε στους δύο στρατιωτικούς για τη γεναιότητά τους !

Χίλια εύγε, διότι έμειναν πιστοί στο καθήκον τους υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος !

Θα προσθέσω επίσης,  τα ακόλουθα :

Στην πλειοψηφία τους οι "πρόσφυγες" δεν είναι πρόσφυγες (πείτε μου αν γνωρίζετε έστω και ένα πρόσφυγα που η πρώτη χώρα εισόδου του και η πρώτη χώρα που ζητά άσυλο είναι η Ελλάδα), αλλά λαθρομετανάστες που εισέβαλαν παρανόμως στη χώρα μας, παραβιάζοντας τα εθνικά σύνορα.

Οι πραγματικοί πρόσφυγες που εισέρχονται στην Ελλάδα, βάσει του Διεθνούς Δικαίου -- αν υπάρχουν - είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Οι υπόλοιποι είναι μουσουλμάνοι λαθροαλλοδαποί που εισβάλουν βιαίως, προκειμένου να αλλοιωθεί η Ελλάδα θρησκευτικώς και πληθυσμιακώς. Αυτό ονομάζεται εσκεμμένη αντικατάσταση των Ελληνορθόδοξων με μουσουλμάνους λαθροεισβολείς (http://www.triklopodia.gr/λαθ
ρομεταναστευτική-λαίλαπα-και-ορθ/).

Η τιμωρία τους βάσει του νόμου θα έπρεπε να είναι η κατάσχεση της περιουσίας τους, η φυλάκιση ή τα καταναγκαστικά έργα ή η άμεση απέλαση.

Έλληνες μετανοήστε, ξυπνήστε, για να σώσουμε το ελληνορθόδοξο Έθνος μας από τη καταστροφή !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός