Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Γιατί η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα


Αν προτιμάς τα ξερακιανά μοντέλα του Cavalli, καλύτερα να μην συνεχίσεις το διάβασμα.
Υπάρχει μια τεράστια παρεξήγηση στο σύμπαν η οποία πρέπει να λυθεί στο μυαλό κάθε γυναίκας.
Γιατί όσο διαιωνίζεται, τόσο θα συνεχίζονται αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις του στυλ “πωπω πρέπει να κάνω δίαιτα” για να έρθει η πληρωμένη απάντηση “όχι μωρό μου, είσαι μια χαρά όπως είσαι”.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητές γυναίκες είναι ότι στους (περισσότερους) άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες.
Δική σας εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους.
Όχι δική μας.
Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα.
Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική στις στροφές μετά την Τρίπολη;
Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ του Farfan μπροστά στις ντρίμπλες του Μέσι;
Και πόσο εμφατικά ξενέρωτη είναι μια γαλήνια θάλασσα σε σχέση με μια φουρτουνιασμένη.
Καμία ευθεία γραμμή.
Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες.
Για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα γιατί...

Είναι πιο τίμια στο κρεβάτι
Όχι επειδή προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές της για το σώμα της, προσπαθώντας περισσότερο, όπως λένε όλοι. Αλλά γιατί αυτά τα παραπανίσια κιλά αποδεικνύουν ότι το κορίτσι ξέρει να την γλεντάει τη ζωή της. Και το ίδιο κάνει και στο κρεβάτι της. Ενώ από την άλλη, το μοντέλο θεωρεί ότι αρκεί να υπάρχει στο κρεβάτι σου για να γουστάρεις.

Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου
Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.
Κινεί τον κόσμο του ροκ. Το είπαν και οι Queen

Είναι χυμώδης. Κι αυτό αρκεί
Έχεις κανει ποτέ κάτι με μια γυναίκα πολύ αδύνατη; Άσε με να μαντέψω. Βαρέθηκες. Σαν να παίζεις σε ένα σενάριο χωρίς πλοκή, χωρίς εξέλιξη, χωρίς ανατροπή. Ωραία. Την είδες και την θαύμασες που μπορεί να περπατήσει με μαεστρία πάνω στα ξυλοπόδαρα της, χωρίς να πέσει κάτω. Πόση ώρα όμως θα στέκεσαι να την θαυμάζεις;
 http://www.i-diadromi.gr/
Πολύ απλά... έχει πιασίματα
Πες τα χερούλια του έρωτα, πες τα ψωμάκια, πες τα όπως γουστάρεις. Σημασία έχει ότι υπάρχουν. Κι εσύ τα πιάνεις και μάλιστα το απολαμβάνεις, είτε βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι είτε περπατάτε στο δρόμο και τη χουφτώνεις αδιακρίτως. Ναι, σιγά που δεν το κάνεις. Τώρα θυμήθηκες να είσαι κύριος.
Αν διαφωνείς, μπορείς να γυρίσεις στην ανορεξική γκόμενά σου. Ή να ρίξεις μια ματιά στην Εύα Λάσκαρη, την Νατάσσα Λυμπερίδου, την Kim Kardashian και την Vida Guerra, για να αλλάξεις γνώμη.http://www.i-diadromi.gr