Μυστήριο με το αυτόφωρο κατά του διευθυντή των Νέων -Φήμες ότι παρενέβη το Μαξίμου για να αποτραπεί ...

ΑΙΤΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!!!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της μήνυσης Καμμένου κατά των Νέων και την απόπειρα σύλληψης του διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Λάμψια με την διαδικασία του αυτοφώρου. 
Σύμφωνα με όσα έγραψαν «Τα Νέα» και το in.gr λίγο μετά τις 16;00, αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία της εφημερίδας στη λεωφόρο Συγγρού 340, προκειμένου να συλλάβουν τον διευθυντή των Νέων Παναγιώτη Λάμψια καθώς - όπως ανέφεραν τα ΝΕΑ, ο Π. Καμμένος είχε στραφεί δικαστικά κατά της εφημερίδας - όπως είχε προαναγγείλει από το πρωί μεσω του ΣΚΑΪ - για δημοσίευμα επί του θέματος της διακρατικής συμφωνίας για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία.
Ωστόσο, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.
Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter διέψευσε ότι υπέβαλε μήνυση κατά του δημοσιογράφου και της εφημερίδας. 
Καυτηρίασε μάλιστα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον εκπρόσωπο του Ποταμιού, οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις.
Οι αλεπάλληλες επικοινωνίες Μαξίμου-Καμμένου
Σύμφωνα με πληροφορίες  το μέγαρο Μαξίμου είχε πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος διαβεβαίωνε ότι δεν έχει υποβάλει μήνυση. 
Γεγονός που έκανε πολλούς να εκτιμούν ότι επρόκειτο για πυροσβεστική παρέμβαση και υπαναχώρηση μετά τις αντιδράσεις.
Τσίπρας σε Καμμένο: «Πάνο, μήπως υπεβλήθη μήνυση και δεν το ξέρεις;»
Τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με το μέγαρο Μαξίμου αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για την υπόθεση του διευθυντή των Νέων, επιβεβαίωσε ο υπουργός Αμυνας.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Κόντρα» ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε αν επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα.
«Φυσικά και επικοινώνησα με τον πρωθυπουργό και με ρώτησε: “Μήπως υπεβλήθη μήνυση και δεν το ξέρεις;”».