ΚΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ : Η επιχειρηματίας-θύμα του Νίκου Καρανίκα !!!

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτός που με βρίζει συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό!


Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτός που με βρίζει με αυτό τον τρόπο είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού. Μάλιστα ζήτησα από κάποιον δημοσιογράφο να διασταυρώσει ότι είναι πράγματι το προφίλ του Νίκου Καρανίκα, του συμβούλου του πρωθυπουργού…
Η Κική Μαχαιρίδου, η επιχειρηματίας που δέχθηκε την βοθροεπίθεση του οξυδερκούς και ταλαντούχου Νίκου Καρανίκα ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι την έβριζε με αυτό τον τρόπο ένας άνθρωπος που συμβουλεύει τον Ελληνα πρωθυπουργό.
-Ολα ξεκίνησαν-εξηγεί στο Κουρδιστό Πορτοκάλι-όταν διάβασα στην ΑΥΓΗ μια δήλωση του στυλ “προχωράμε” του Νίκου Καραχάλιου. Ηταν η μέρα που πνιγόντουσαν οι δυτικές συνοικίες στην Αθήνα και αποφάσισα να το σχολιάσω. Εγραψα ότι καλά είναι το μέρισμα να δωθεί στους πλημμυροπαθείς…Ετσι ξεκίνησε ο “διάλογος”…
Η κ. Μαχαιρίδου κατάγεται από την Κατερίνη. Ηρθε στη Μύκονο γιατί εδώ βρισκόταν και δούλευε ήδη ο αδελφός της. Ξεκίνησε να εργάζεται αρχικά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και στην συνέχεια άνοιξε δικό της γραφείο ενοικιάσεως πολυτελών αυτοκινήτων.
-Το καλοκαίρι δουλεύουν 7-10 άτομα στην επιχείρησή μου. Εχουμε επώνυμους πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο. Για να φτάσω εδώ που έφτασα έρριξα πολύ σκληρή δουλειά και συνεχίζω…Τίποτε δεν μου χαρίσθηκε…Θέλω να πιστεύω ότι ζω σε μια δημοκρατική χώρα και έχω το δικαίωμα έκφρασης και κριτικής στην εξουσία…Κάτι που δεν θα σταματήσω να κάνω…Δεν είναι δυνατόν να παραδωθούμε σ΄αυτόν τον κατήφορο…Καταλαβαίνω τον πολύ κόσμο που δεν αντιδρά…Κάθε σπίτι έχει και έναν άνεργο, σέβομαι τους φόβους τους αλλά δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να παραδωθεί…
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας περιγράφαμε ως εξής το απαράδεκτο γεγονός:
Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του οξυδερκούς συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα για γυναίκα επιχειρηματία της Μυκόνου.
Η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου η οποία διατηρεί γραφείο ενοικιάσεως πολυτελών αυτοκινήτων στη Μύκονο τόλμησε να σχολιάσει επικριτικά την διανομή του ματωμένου μερίσματος. Τότε άνοιξαν οι κρουνοί του καρανίκειου μίσους.
Την αποκάλεσε «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι» λέγοντας της «να πάει να γά ….».
O Kαρανίκας έχει την ψευδαίσθηση ότι θα μείνει αιώνια στην εξουσία, χωρίς να υποψιάζεται ότι από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να καταλήξει στον Κορυδαλλό. Ηδη όσα συμβαίνουν στην Γερμανία και για τα οποία είχε ενημερώσει έγκαιρα τους αναγνώστες του το Κουρδιστό Πορτοκάλι θα έπρεπε να προετοιμάζουν τον Τσίπρα για το κοντινό ενδεχόμενο να χάσει τη γη (και την εξουσία) κάτω από τα πόδια του. Διαβάστε εδώ το συναρπαστικό ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.
Οσο για την επιχειρηματία της Μυκόνου θα πει στο protothema.gr: «Είδα το σχόλιο του που έγραφε ότι «προχωράνε» και του είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα» εξηγεί η επιχειρηματίας.