Άκουσες κι ΕΣΥ Καρρά βρε Φουκαρά; Α, μπα ε; Τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου «έκαψαν» το «Χίλτον» για χάρη του Καρρά. ΦΩΤΟ

❱❱ Γόνοι ευκατάστατων Ελλήνων στο Λονδίνο μετέτρεψαν σε νυχτερινό κέντρο το πεντάστερο ξενοδοχείο. Λουλουδοπόλεμος αξίας δεκάδων χιλιάδων λιρών στα πόδια του Βασίλη Καρρά! Πάνω από 1.000 άτομα...
-οι περισσότεροι γόνοι ευκατάστατων Ελλήνων- διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου με τα σουξέ του λαϊκού τραγουδιστή στο «Hilton» του Λονδίνου. 
Η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα δεν φαίνεται να προβληματίζει τους πλούσιους συμπατριώτες μας, καθώς η συναυλία ήταν sold out και τα λουλούδια που προσγειώθηκαν στην πίστα... βουνό.
Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια παρουσίας του Θεσσαλονικιού ερμηνευτή στο πεντάγραμμο, οι φανατικοί θαυμαστές του τού επιφύλαξαν μια βραδιά με μεγάλους λογαριασμούς, πολύ κέφι, selfies, τούρτα και ξενύχτι έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, για την... επέλαση του Βασίλη Καρρά, του Χρήστου Μενιδιάτη και της ορχήστρας τους στη Βρετανία, το λονδρέζικο πολυτελές ξενοδοχείο «Hilton Park Lane» στην περιοχή του Μέιφερ μετατράπηκε σε αυθεντικό μπουζουξίδικο, χωρίς dress code!

Στο επίσημο κοστολόγιο που δημοσίευσαν οι διοργανωτές στα social media αναφερόταν ότι η είσοδος του κόσμου στο κλεισμένο από καιρό Ballroom του πεντάστερου «Hilton» άρχισε μεταξύ 10-11 το βράδυ και οι τιμές ξεκινούσαν από 65 λίρες το άτομο στις μπροστινές θέσεις.
Το απλό μπουκάλι κόστιζε 160 λίρες, ενώ το special (μαζί με τα παρελκόμενα) στα λεγόμενα VIP τραπέζια έφτανε τις 190 λίρες και ήταν ανά τέσσερα άτομα. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από το πολυαναμενόμενο live ανακοινώθηκε ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης θα άνοιγε και το bar για όρθιους με τιμή εισιτηρίου τις 35 λίρες.


Φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά κυκλοφόρησαν το πρωινό της Δευτέρας στο διαδίκτυο με πλάνο από τραπέζι όπου γλεντζέδες ομογενείς εκτόξευαν σχεδόν ανά λεπτό ντάνες τα πανέρια λουλουδιών με στόχο την πίστα.

Οι πενιές σίγησαν στις πέντε τα ξημερώματα, με τους ανοιχτοχέρηδες Ελληνες να αποχαιρετούν τους τραγουδιστές με βαριά καρδιά. Ο Βασίλης Καρράς, που βρέθηκε στο Λονδίνο και πριν από τρία χρόνια, έσβησε στα παρασκήνια και κεράκι για τα 40 χρόνια προσφοράς του στο λαϊκό τραγούδι, σε μια σοκολατένια τούρτα-καρδιά, δώρο-έκπληξη από τους θαυμαστές του