Παρασκευή, Νοεμβρίου 24

Νότης Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή - Είναι οι αντιστασιακοί του σήμερα! ΒΙΝΤΕΟ

Έξω από τα δόντια τα είπε και πάλι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης σε χθεσινοβραδινή εκπομπή, όταν ο παρουσιαστής Λιάγκας επεχείρησε ματαίως να του αποσπάσει δήλωση μετάνοιας για την στήριξή του στην Χρυσή Αυγή.

Ουσιαστικά, σε ένα πλήρως εχθρικό περιβάλλον που προσπαθούσε να προβάλλει όλες τις γελοιότητες του συστήματος, ο διάσημος τραγουδιστής αποδόμησε τις κατηγορίες και ανέδειξε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι η πραγματική και μόνη Εθνική Αντίσταση σήμερα και επιβάλλεται να στηριχθεί από όλους τους Έλληνες, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον αυτής της Πατρίδας και των παιδιών τους.

Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα όσα ειπώθηκαν.
Σε ερώτηση για το αν «η Χρυσή Αυγή είναι πιο πατριώτες», η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Αγαπούν την πατρίδα περισσότερο. Γιατί πολεμούν γι’ αυτό. Γιατί τους έχουν φυλακίσει γι’ αυτό χωρίς δίκη
Για την δολοφονία Φύσσα, πάνω στην προβοκατόρικη ερώτηση «μα, έχουν σκοτώσει έναν άνθρωπο»: «Ένας άνθρωπος που υποστήριζε την Χρυσή Αυγή ή οτιδήποτε πήγε και σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο. Αυτός ο φονιάς επιβάλλεται να τιμωρηθεί όπως του αρμόζει. Μέλος της Νέας Δημοκρατίας σκότωσε τον Τεμπονέρα. Εγκληματική οργάνωση η Νέα Δημοκρατία; Πώς ο ένας ποινικοποιεί το σύνολο;»
Για το αν θα ξαναψηφίσει Χρυσή Αυγή: «Εννοείται. Επιβάλλεται. Είναι υποχρέωσή μου»
«Οι αντιστασιακοί του σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή. Πες τους ό,τι θες. Βάλε ό,τι ταμπέλα θες