Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΗ η Αντζελίνα Τζολί

ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ Ανησυχητικά αδυνατισμένη
Η Αντζελίνα Τζολί έβαλε μίνι και αποκαλύφθηκαν τα φρικτά αδυνατισμένα πόδια της  /Φωτογραφίες: Splash

Η Αντζελίνα Τζολί έβαλε μίνι και αποκαλύφθηκαν τα φρικτά αδυνατισμένα πόδια της [εικόνες]

Η Αντζελίνα Τζολί τα τελευταία χρόνια περνά δύσκολα και δεν το έκρυψε ποτέ.
Στην αρχή η διπλή μαστεκτομή, στη συνέχεια η υστερεκτομή και το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ σαν τελειωτικό χτύπημα δεν την έχουν επηρεάσει βαθιά μόνο ψυχολογικά. Εχουν και τις επιπτώσεις τους στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η εικόνα της αδύνατης γυναίκας μεν, με εκρηκτικές καμπύλες δε, αυτής της σέξι καλλονής που γνώρισαν όλοι ως Αντζεζλίνα Τζολί, φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν. Τη θέση έχει πάρει η εικόνα μιας γυναίκας λαμπερής μεν, φρικτά αδύνατης δε. Η χολιγουντιανή σταρ έχει μετατραπεί σε σκιά του εαυτού της.
Πολλά περιοδικά κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες της αποστεωμένης Ατζελίνας, άλλοι τόσοι έχουν γράψει για τις φήμες περί ανορεξίας.
Τελευταία η ηθοποιός φαίνεται ότι είχε βρει τον τρόπο να καμουφλάρει την αδυνατισμένη εικόνα της φορώντας πάντα μαύρα, χρώμα που... μπερδεύει, και φυσικά φορώντας πάντα μακριά φορέματα.
Νιώθοντας προφανώς πιο άνετα, ωστόσο η Αντζελίνα Τζολί πριν λίγες ημέρες στα Hollywood Film Awards αποφάσισε να φορέσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει: Ενα μίνι μαύρο πλεκτό φόρεμα. Της πήγαινε μεν αποκάλυπτε τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της δε. Και οι φήμες περί ανορεξίας πήραν και πάλι φωτιά...







Φωτογραφίες: Splash

Πηγή: iefimerida.gr