Παρασκευή, Νοεμβρίου 24

Η μαύρη πεύκη κάνει τη διαφορά

Η μαύρη πεύκη κάνει τη διαφορά
Η σύσφιξη προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα πολλές γυναίκες, οι οποίες βλέπουν τα σημάδια του χρόνου να γίνονται πιο έντονα στο δέρμα τους. Η KORRES διαθέτει στην αγορά
μία σειρά προϊόντων, που υπόσχονται αποτελεσματική και διαρκή φροντίδα της επιδερμίδας.


Το Korres μαύρη πεύκη Serum Oil είναι ένα συσφικτικό, θρεπτικό και αντιρυτιδικό λάδι - ορός προσώπου. Διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία 30 ml, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε σε πακέτο με δώρο την μαύρη πεύκη πλούσια αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νύχτας για όλους τους τύπους επιδερμίδας σε συσκευασία των 40 ml.
Προσφέρει ολοκληρωμένη συσφικτική περιποίηση, σε συνδυασμό με θρεπτική και αντιρυτιδική δράση. Η σύσφιξη είναι άμεσα ορατή, ενώ εξίσου γρήγορη είναι και η μείωση των βαθιών ρυτίδων.
Ο συνδυασμός από λάδι μαύρης πεύκης, έλαια βερίκοκου, τζοτζόμπα, σταφυλιού, argan, αμυγδάλου και εκχύλισμα spilanthes, acmella είναι πανίσχυρος. Η πλούσια κρέμα νύχτας με αντιρυτιδική, συσφικτική και lifting δράση μέγιστης αποτελεσματικότητας, περιέχει το καινοτόμο εξαπεπτίδιο 11.
Πρόκειται για το πρώτο φυσικό πολυπεπτίδιο, που συνδυάζεται με πολυφαινόλες μαύρης πεύκης, ώστε να ενδυναμώσει το συνδετικό ιστό της επιδερμίδας, διατηρώντας τη σύσφιξη και την ανθεκτικότητά της.
Το συμπυκνωμένο serum oil συνδυάζει τη δράση ενός ισχυρού συσφικτικού ορού, με τη μοναδική εμπειρία ενός θρεπτικού, βελούδινου ελαίου. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η αναπλήρωση των απαραίτητων επιπέδων ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα θρέφεται το δέρμα σε βάθος και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.