Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του σοφέρ του Υβ Σεν Λοράν: Ημουν εραστής και μαστιγωτής του [εικόνες]

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του δίπλα στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent και του εραστή του, Πιέρ Μπερζέ, παραχώρησε ο σοφέρ τους, Φαμπρίς Τομά.
Ο Τομά εξήγησε πως διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής τους, στη θέση του οδηγού του θρυλικού μόδιστρου, από το 1982 ως το 1989.


Ανάμεσα στις πολλές λεπτομέρειες που έδωσε για την ερωτική του Yves Saint Laurent, ανέφερε πως απαραίτητος όρος για την πρόσληψή του ήταν να συμμετάσχει σε όργια και να γίνει το ερωτικό παιχνίδι των Pierre Berge και Yves Saint Laurent. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος «δοκίμαζε» τους εραστές του Yves Saint Laurent, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία. Ο Τομά μιλάει αναλυτικά για τους δύο άντρες τους οποίους περιγράφει ως «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικοί άνθρωποι, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».

Ο Φαμπρίς Τομά, συγγραφέας του βιβλίου «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου 2017, περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια. Συμφωνα με τον Τομά, ο Πιέρ Μπερζέ μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Yves Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

«Με τον Πιέρ Μπερζέ ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Υβ Σεν Λοράν ήμουν ο μαστιγωτής» δήλωσε ο Τομά στην εκπομπή  LCN που μεταδόθηκε στον Καναδά.

«Εμείς στην επιχείρηση, και λέω εμείς γιατί είμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση, το ονομάζαμε αυτό «το παιχνιδάκι». Ο Πιέρ Μπερζέ λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε.
Ας σημειωθεί ότι ο Υβ Σεν Λορέν και ο Πιέρ Μπερζέ πέθαναν τον Ιούνιο του 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2017, αντίστοιχα.
Πηγή: iefimerida.gr