Σάββατο, Νοεμβρίου 4

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ;(Βίντεο)



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αποκ. 13,16           Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

Αποκ. 13,17            Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.
Οι εξελίξεις με το σημαντικό ζήτημα του σφραγίσματος, όπως φαίνεται, έχουν αρχίσει και επιταχύνονται με πολύ γοργό ρυθμό. Όπως αναφέρεται, οι σκοποί τη παγκόσμιας ελίτ είναι ότι μέσα στα επόμενα 2 με 5 χρόνια να έχει σφραγιστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης.
Ήδη η διαδικασία έχει αρχίσει με πολλούς τρόπους εδώ και χρόνια πιέζοντας και εξαγοράζοντας  κυβερνήσεις για το θέμα αυτό άρχισαν να επιβάλλουν πολλαπλά μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όπως ΑΜΚΑ, Capital controls καπιταλ κοντρόλς, προσωπικούς κωδικούς πολλαπλών χρήσεων, ηλεκτρονικό φακέλωμα και το πιο σημαντικό το δέλεαρ του ηλεκτρονικού χρήματος δήθεν για διευκόλυνση των συναλλαγών.
Με όλα αυτά πετυχαίνουν τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο και σε μια στιγμή μπορούν να μπλοκάρουν τα πάντα καθιστώντας τον κόσμο απλά υποχείρια της ηλεκτρονικής του εξάρτισης.
Πρόκειται για το σφράγισμα του διαβόλου 666, όπως έχει προφητευτεί από τη Βίβλο.
Όσοι το παραλάβουν θα καταδικαστούν αιώνια στη Λίμνη της Φωτιάς!
  1. Ξεκίνησαν με τα ηλεκτρονικά διαβατήρια.
  2. Ύστερα προχώρησαν στις κάρτες SIM που τώρα συνοδεύονται και με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.
  3. Συνέχισαν με τη δημιουργία Αριθμών Λογαριασμών Τραπεζών, ειδάλλως δεν μπορείς ξανά να παραλάβεις τα λεφτά σου.
  4. Το τελικό στάδιο έρχεται και βρίσκεται ήδη κοντά, δηλαδή η αχρήματη κοινωνία. Αυτό έρχεται σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε φτάσει σήμερα σε ένα σημείο όπου μας έχουν αναγκάσει να μην μπορούμε να πούμε ότι εγώ δεν θα βάλω αύριο το τσιπς. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούμε ούτε να αγοράζουμε, ούτε να πουλάμε όπως ανέφερε πριν 2000 χρόνια η Βίβλος και γενικότερα η ζωή μας αυτόματα θα εκμηδενιστεί, ούτε να κινηθούμε, ούτε να φάμε, ούτε ακόμα να επικοινωνήσουμε, με λίγα λόγια το απόλυτο ανθρώπινο μηδενικό.
Σε όλα αυτά, η μοναδική αντίσταση που θα μπορούσε να προβληθεί είναι από ανθρώπους που πιστεύουν στη Βίβλο και έχουν την πρόθεση να προβάλλουν αναχώματα στην υποταγή της ανθρωπότητας. Για το λόγο αυτό και για την εξουδετέρωση κάθε πιθανής αντίστασης έχει αρχίσει παράλληλα με το ηλεκτρονικό φακέλωμα εδώ και χρόνια μια εκστρατεία αποθρησκειοποίησης και πολτοποίησης κάθε θρησκευτικής συνειδητότητας.
Σε αυτό αποσκοπεί η νόθευση των κοινωνιών με την εισαγωγή αλλόθρησκων και αλλόδοξων, η κατάργηση του μαθήματος ομολογιακού χαρακτήρα των θρησκευτικών, η εξύψωση και προβολή διεστραμμένων προτύπων στη νεολαία και η απαξίωση κάθε τι που αναφέρεται στον Ιησού Χριστό και στην διδασκαλία Του.

Η προσπάθεια της ελίτ είναι να αντικαταστήσει το πρότυπο του Ιησού Χριστού με έναν απέραντο κυβερνοχώρο όπου υποτίθεται ότι όλα είναι δυνατά αλλά στην ουσία είναι ελεγχόμενα και υπό κατοχή.
Για να καταλάβουμε σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει ας δούμε τι έγινε πρόσφατα στην Μελβούρνη  της Αυστραλίας. Στο Φεστιβάλ technology and culture festival πρότειναν σε δέκα άτομα εθελοντές αντί για κάρτα εισόδου να βάλλουν το τσιπς και με αυτό να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα.
Μια κοπέλα, η Heffernan, ανέφερε ότι έχει το τσιπ εδώ και δεκαπέντε μήνες και η ζωή της όλη έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο εύκολη στις καθημερινές της δραστηριότητες. Ανοίγει πόρτες χωρίς κλειδιά, πληρώνει χωρίς κάρτες και πορτοφόλια , μπαίνει σε μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήρια κτλ.
Στη πραγματικότητα όμως με αυτό το τσιπ που έβαλε, εκτός από τις παρενέργειες που μπορεί να έχει στον οργανισμό της, είναι το σημείο αναφοράς, ελέγχου κάθε κίνησης της και κάθε δραστηριότητας της. Με ένα κουμπί ανά πάσα στιγμή μπορεί να της αφαιρέσουν τη ζωή.
 Ματθ. 10,21          Θα παραδώση δε εις θάνατον ο άπιστος αδελφός τον πιστόν αδελφόν του και ο άπιστος πατέρας το ευσεβές τέκνον του και θα επαναστατήσουν τα άπιστα τέκνα εναντίον των πιστών γονέων των και θα τους θανατώσουν.
Ματθ. 10,22          Και θα σας μισούν όλοι οι ασεβείς και άπιστοι δια μόνον τον λόγον ότι πιστεύετε και ομολογείτε το όνομά μου· μη χάσετε όμως το θάρρος σας, διότι εκείνος, ο οποίος θα υπομείνη μέχρι τέλους, θα σωθή και θα γίνη άξιος της βασιλείας των ουρανών.
Αποκ. 20,4            Και είδα θρόνους και εκάθισαν επάνω εις αυτούς οι Απόστολοι, όπως τους είχεν υποσχεθή ο Χριστός, και οι άγιοι. Και εδόθη εις αυτούς από τον Θεόν δικαστική εξουσία. Και είδα τας ψυχάς αυτών, που είχαν πελεκηθή με τσεκούρια και θανατωθή με βασανιστικόν τρόπον δια την μαρτυρίαν και την ομολογίαν της πίστεώς των στον Ιησούν και δια τον λόγον του Θεού, και οι οποίοι δεν επροσκύνησαν το θηρίον ούτε την εικόνα αυτού, και δεν εδέχθησαν να πάρουν το χάραγμα της σφραγίδος του επάνω εις τα μέτωπά των και επάνω στο χέρι των. Και αυτοί έζησαν και εβασίλευσαν και εδοξάσθησαν μαζή με τον Χριστόν κατά το διάστημα αυτό, που συμβολίζεται με τα χίλια έτη.
Το σχέδιο έχει αρχίζει και εφαρμόζεται ήδη κυρίως σε πολλά υποανάπτυκτα κράτη ενώ στην Κίνα έχει αποφασιστεί η υποχρεωτική εφαρμογή της εμφύτευσης του τσιπ σε εκατομμύρια κατοίκους.





Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Αφρική, αυτοί που προωθούν την εμφύτευση του τσιπ είναι δυστυχώς οι ιεραπόστολοι δυτικών χριστιανικών δογμάτων. Λόγω του χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που υπάρχει σε αυτές τις τριτοκοσμικές χώρες, είναι πιο εύκολο να πειστούν οι λαοί για τις αντιλήψεις που παρουσιάζουν οι ιεραπόστολοι.
Δείτε τον πάστορα Paul Rika καθώς λέει στους ανθρώπους στο Καλαμπάρ- Calabar, περιοχή στην πολιτεία του Cross River στη Νιγηρία, τον Φεβρουάριο του 2016 ότι το μικροτσίπ είναι από το Θεό.
Φτάσαμε δηλαδή σε αυτό το σημείο.
Με το πρόσχημα της γενικής ασφάλειας πολλές εταιρίες στην Αμερική έχουν υποχρεώσει τους υπαλλήλους τους για να παραμείνουν στις θέσεις τους, να τους εμφυτέψουν το τσιπ.
Φυσικά ο Τραμπ διαφημίζει το τσιπ RFID με πονηρό τρόπο δήθεν για τον καλύτερο έλεγχο των λαθρο. Έτσι με ευκολία βρίσκουν δικαιολογίες ότι τάχα πρόκειται για το καλό των πολιτών. Καθώς πολλοί ενδέχεται να μην γνωρίζουν όσα λέει η Αγία Γραφή θα το υποστηρίζουν και θα υποταχτούν στο θηρίο χάνοντας έτσι την έννοια της ζωής για την οποία δεν θα σας μιλούν πλέον.
Αποκ. 13,16       Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).
Αποκ. 13,17       Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.
Πώς μπορείτε να αποφύγετε το σφράγισμα.

Λουκ. 14,33      Ετσι λοιπόν και καθένας από σας, ο οποίος δεν απαρνείται όλα τα υπάρχοντά του και δεν κόπτει δια το όνομά μου κάθε δεσμόν, που υπάρχει φόβος να τον κρατήση μακρυά από εμέ, δεν ημπορεί να είναι μαθητής μου.
Ματθ. 6,33      Ζητείτε δε κατά πρώτον και κύριον λόγον την βασιλείαν του Θεού και την αρετήν που θέλει από σας ο Θεός, και όλα αυτά τα επίγεια αγαθά θα σας δοθούν μαζή με τα ανεκτίμητα αγαθά της βασιλείας των ουρανών.
Είναι στο χέρι κάθε ανθρώπου να επιλέξει αν θα λάβει το όνομα του Θεού ή ένα από τα ονόματα του θηρίου 666. Ο Θεός έχει μόνο ένα όνομα και έναν δρόμο, το σωστό δρόμο. Ο σατανάς έχει 666 ονόματα και 666 δρόμους όλοι εκ των οποίων λανθασμένοι.
Ποιον λοιπόν θα επιλέξεις; Ποιο όνομα θα διαλέξεις; Ποιόν θα ακολουθήσεις και θα λατρεύεις ;
Όποιος δεν υπακούει και έχει σφραγιστεί δείτε στο επόμενο βίντεο το πόσο εύκολα είναι μέσα από το τσιπ να σας σκοτώσουν.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr