Σάββατο, Νοεμβρίου 25

«ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΥΡΩΠΗ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ..  

Θερμοπύλες: Αγριες συμπλοκές αλλοδαπών στο hotspot – Με λοστούς και σπασμένα γυαλιά. Αλλοι πυρπόλησαν καντίνα στο hot spot του Σκαραμαγκά..

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΓΚΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Οι Έλληνες ταξιδιώτες «σε καραντίνα» μέχρι τον Μάιο του 2018 στην Γερμανία!

Του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ
H νεοναζιστική μαφία της Γερμανίας, ως εκπρόσωπος της διεθνούς τραπεζικής αλητείας έχοντας αναλάβει, για μια ακόμα φορά, εργολαβικώς την καταστροφή της χώρας μας, έκρινε ότι οι Έλληνες που επιχειρούν να εισέλθουν στη μεγάλη αυτή χώρα των Γότθων, έχουν προσβληθεί από κάτι σαν τη βουβωνική πανώλη.
Σε καθεστώς εποπτείας οι Έλληνες. Φορτωμένοι με τα αναγκαία μνημόνια και τα κουδούνια, που υποχρεώνονταν να φορούν οι πανουκλιασμένοι, για να τους διακρίνουν οι υγιείς και να απομακρύνονται.
«Σε καθεστώς ειδικής εποπτείας» οι Έλληνες, που σε απλά ελληνικά σημαίνει «σε καθεστώς κατοχής».
Καραντίνα (quarantina), είναι ο αποκλεισμός, η απομόνωση. Όταν κάποιος τελεί υπό υγειονομική κάθαρση.
Είναι οι σαράντα ημέρες της απομόνωσης που για πρώτη φορά, το έτος 1348, επιβλήθηκαν από την Βενετία, προς έλεγχο των ναυτικών, για την αντιμετώπιση του «Μαύρου Θανάτου», της φοβερής επιδημίας πανούκλας που αποδεκάτισε τότε την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική…
Σε καραντίνα οι Έλληνες !
Γιατί προφανώς, είναι άρρωστοι. Έχουν δίκιο οι ναζιστές Γερμανοί.
Γιατί οι Έλληνες δεν έχουν ακόμα απαλλαγεί, παρά τα φαινόμενα, από την συνήθεια να αγωνίζονται για να διώξουν τους τυράννους τους….
ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ… ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΥΡΩΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΖΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

Γιατί ακόμα υπάρχει ο κίνδυνος να θυμούνται. Να μην λησμονούν.
Την σοφία αυτή, που αφορά όλους τους λαούς, επιβεβαιώνει ένας σύγχρονος αιρετικός της Ψυχιατρικής, ο Thomas Szasz:
«Ο ηλίθιος ούτε συγχωρεί ούτε λησμονεί. Ο αφελής και συγχωρεί αλλά και λησμονεί. Ο σοφός όμως, συγχωρεί αλλά δεν λησμονεί» (πρβλ Φαίδων Μαλιγκούδης «η Γκιαούρ Ισμίρ και ο συνωστισμός των γκιαούρηδων, Πόντος και Αριστερά, διαδίκτυο).
Σε καραντίνα οι Έλληνες. Ουδεμία ,όμως, διαμαρτυρία ή ένσταση από μέρους της ημετέρας αριστεροδεξιάς «κυβέρνησης».
Ούτε καν ο αρειμάνιος κ. Πολάκης; Αυτός ο νταής που τα βάζει με την, πεσμένη πλέον κάτω, σύζυγο του Τσοχατζόπουλου. Ούτε ο ηρωικός κ. Τσίπρας, ο 17ωρος ξιφομάχος;
Να γιατι!
Διότι οι τοκογλύφοι Γερμανοί, ουδέποτε σφάλλονται.
Πρώτον γιατί είναι Γερμανοί.
Δεύτερον γιατί μας το διαβεβαιώνει η αγέλη των μηρυκαστικών πρωθυπουργών μας. Ο ανθός της πολιτικής αλητείας που μέχρι σήμερα ασελγεί επάνω μας.
Μας αξίζει η καραντίνα!
Αφού δεν υπήρξαμε, παρά ένας θλιβερός «λαϊσκος σλάβων» όπως μας απεκάλεσε ο πολύς Κάρολος Μάρξ, στα νιάτα του, επηρεασμένος από τον Φαλμεράγιερ (σσ. «λαϊσκος», ο οποίος επιμένει να μιλάει ελληνικά 3 χιλάδες χρόνια, που εξακολουθεί να παίζει «θέατρο» από το βράδυ ως το πρωί και οι κοινωνικές του σχέσεις ακόμη  σήμερα περιγράφονται  στον Αριστοφάνη)
Αφού από την εποχή του Καρλομάγνου μας αποκαλούν χαρτοκλέφτες. Μάλιστα ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.. και ή κατάσταση δεν  είναι όπως στη φωτό. Δεν είμαστε σε δική μας χώρα…
ζήτησε και ονομάστηκε «roi des Helenes» (Βασιλιάς των Ελλήνων) και όχι «roi des Greques», γιατί «ανά τας Ευρώπας», η λέξη Grec ήταν συνώνυμη του χαρτοκλέφτη.
Σε καραντίνα οι Έλληνες πολίτες, που επισκέπτονται την Γερμανία!
Για να προστατευτεί η καθαρότητα των σύγχρονων Βανδάλων (γερμανικό φύλο) από την πιθανή μετάδοση ενός βάκιλλου που συνήθως προκαλεί επιδημίες Αντίστασης.
Τώρα γίνεται κατανοητό στο μυαλό και του πλέον ηλιθίου πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε γκέτο πανουκλιασμένων, σε φυλακή ασθενών.
Σε κάτεργο, εντός του οποίου οι άνθρωποι οφείλουν να λησμονήσουν την παιδεία, τις παραδόσεις, την θρησκεία, τα παραμύθια της μάνας τους, τη φωνή του πατέρα. Στα έγκατα αυτής της φυλακής οφείλουν να μετατραπούν σε δούλους. Και γρήγορα!
Η να ψοφήσουν!
Από τον «Μαύρο Θάνατο». Την πανούκλα που οι αδίστακτοι κερδοσκόποι εξαπέλυσαν επάνω τους.
Με τα όργανά τους. Τους ίδιους πάντοτε πρόθυμους!
Το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της χώρας.
Τα «πανεπιστημιακά» σαπρόφυτα.
Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Τους «πνευματικούς» μας παλληκαράδες.
Με τους ψύλλους των ποντικών τους
Ως γνωστόν η πανούκλα μεταδίδεται από τους ψύλλους των ποντικών.

 https://anaktisis.net