Πέμπτη, Νοεμβρίου 9

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του;

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του;
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» στα παιδιά του αλλά και στον λόγο που με την Άννα Δημητρίεβιτς δεν κάνουν οικογενειακώς δημόσιες εμφανίσεις.

Ποιος είναι ο πιο αυστηρός στο σπίτι με τα παιδιά;

Τον αυστηρό ρόλο στο σπίτι με τα κορίτσια συνήθως τον έχει η μάνα. Εγώ είμαι ο καλός της
υπόθεσης.
Δεν κάνετε δημόσιες εμφανίσεις οικογενειακώς.
Όχι, δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις.

Για ποιο λόγο;

Προτιμούμε να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση, στη θάλασσα ή στο βουνό. Είμαι χειμερινός κολυμβητής και τα παιδιά κολυμπάνε μαζί μου. Οπότε περνάμε τον ελεύθερο μας χρόνο κοντά στη φύση και όχι μέσα στην πόλη.

Τηλεόραση γιατί δεν κάνεις;

Δεν κάνω τηλεόραση γιατί οι συνθήκες που γίνονται τώρα τα σίριαλ... Δεν έζησα τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης με τα «χρυσά» λεφτά. Μιλάω περισσότερο για τις συνθήκες, γιατί ακούω: από τους συναδέλφους μου ότι τα ωράρια είναι εξαντλητικά και όσο ακόμα οι κόρες μου θέλουν και με περιμένουν για να με αγκαλιάσουν, θέλω να είμαι εκεί μαζί τους και θέλω να κάνω μόνο θέατρο, το οποίο είναι κι αυτό που σπούδασα. Η τηλεόραση προέκυψε για μας τους Έλληνες ηθοποιούς, δεν την είχαμε σπουδάσει, προέκυψε στην πορεία μας, έτσι την έκανα, την έζησα.

Συμβουλεύεσαι τις κόρες σου;

Τις συμβουλεύομαι πάρα πολύ κι ελπίζω μόνο να μην έχουν δίκιο που ξυρίστηκα, γιατί δεν τους άρεσε, τους άρεσα πιο πολύ μουσάτος. (Γέλια.) Ελπίζω μόνο να είναι επειδή ήταν μεγάλη η αλλαγή, από το μούσι που είχα με είδαν ξυρισμένο και μου είπαν: «Γιατί, πώς έγινες έτσι;», ενώ όλοι οι άλλοι μου λένε καλύτερα λόγια.govastileto.gr