Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Δεν θα το πιστεύετε! Τόσο απλά θα κάψετε λίπος!


Θέλετε να χάσετε λίπος και δεν ξέρετε ποιον τρόπο να επιλέξετε; Έχετε μπερδευτεί με όσα ακούτε ή διαβάζετε; Η λύση είναι μια και πολύ απλή για όλους! Η Ειρήνη Δανιήλ, πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, Personal Trainer και Φυσικοθεραπεύτρια εξηγεί:


Η Ειρήνη Δανιήλ
Το τρέξιμο βοηθά στην καύση λίπους, την αποβολή τοξίνων, την ενδυνάμωση και την αντοχή. Οι θερμίδες που καίμε με το τρέξιμο είναι σαφώς περισσότερες από όταν περπατάμε  γι αυτό η αερόβια άσκηση είναι η κατάλληλη που βάζει το σώμα σε διαδικασία να κάψει λίπος. Η απώλεια λίπους θα πρέπει να είναι σταδιακή και με σταθερούς αργούς ρυθμούς, διαφορετικά καταβολίζουμε πολύτιμο μυϊκό ιστό και χάνουμε υγρά και γλυκογόνο.
Ξεκινήστε τρέξιμο 2-3 φορές με 5 λεπτά περπάτημα για προθέρμανση και  τρέξτε 20 με 30 λεπτά κρατώντας ένα σταθερό αργό ρυθμό που δεν θα σας κάνει να κουραστείτε και τελειώστε με 5 λεπτά περπάτημα για αποθεραπεία. Στη συνέχεια, αφού βελτιωθεί η φυσική σας κατάσταση, καλό είναι να γίνονται 4-5 φορές την εβδομάδα.
Η ιδανικότερη τοποθεσία για είναι ένα μέρος κοντά στο σπίτι σας, που θα μπορείτε να φτάσετε σε λίγα λεπτά με τα πόδια .
Είναι η καλύτερη άσκηση και δεν κοστίζει! Απλά βάλτε στη ζωή σας το τρέξιμο και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!


Woman running in the park


http://freddonews.gr