Σάββατο, Νοεμβρίου 25

Βλεφαροπλαστική και λίφτινγκ προσώπου χωρίς νυστέρι

anaimakto_lifting_lagogianni.jpg
Όλοι προσπαθούμε να νικήσουμε το χρόνο και να αιχμαλωτίσουμε την νεότητα.
Νέες πρωτοποριακές μέθοδοι αισθητικής ιατρικής μπορούν να εφαρμοστούν στο ιατρείο προσφέροντας ανώδυνη και αναίμακτη αντιγήρανση και μειώνοντας τον χρόνο αποθεραπείας, μας λέει η κυρία ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
1. Η τεχνική Plexr

Για βλεφαροπλαστική, μίνι λίφτινγκ και αφαίρεση ρυτίδων χωρίς τομές και ράμματα. Βασίζεται στην 4η κατάσταση της ύλης το plasma.
Το Plexr είναι μια μικροχειρουργική συσκευή η οποία χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με κεραυνό, έτσι ώστε να αυξάνετε επιλεκτικά η θερμοκρασία σε συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.
2. Η τεχνική Needle Shaping (vibrance)
Είναι μια επαναστατική μέθοδος που μπορεί να αυξήσει τα χείλη να αναμορφώσει φυσικά το πηγούνι, τα ζυγωματικά, τις ρυτίδες, το οβάλ του προσώπου χωρίς την χρήση υλικού ή φαρμάκου βελτιώνοντας το περίγραμμα και τον τόνο του προσώπου, ακριβώς όπως το χειρουργικό lifting, αναίμακτα χωρίς τομές και ράμματα αποφεύγοντας τους κινδύνους της κλασσικής χειρουργικής επέμβασης.
3. Αγγειοχειρουργικά νήματα PDO
Αποτελούν την τελευταία λέξη της αντιγήρανσης. Είναι 100% βιοαπορροφήσιμα σχηματίζουν υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του δέρματος. Η τοποθέτησή τους αποτελεί μια απολύτως ασφαλή διαδικασία δίνοντας νεανική όψη χωρίς χαλάρωση, πόνο και τομές.
Ο ερεθισμός που προκαλεί η λεπτή βελόνα στο δέρμα έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή του κολλαγόνου το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας έως και 16 μήνες. Η όλη διάρκεια της θεραπείας είναι 30 έως 40 λεπτά ανάλογα την περιοχή που εφαρμόζεται και μετά μπορεί να επιστρέψει ο ενδιαφερόμενος στις καθημερινές του δραστηριότητες .
Όλες οι θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους καθώς και με άλλες μεθόδους ιατρικής αισθητικής  (botox, εμφυτεύματα, fractional  laser, ραδιοσυχνότητες κ.ά.) ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων.
12359516_10207748671741994_660652128_o.jpg

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

 .stogiatro.gr