Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Γνώση που επιτέλους χρειάζεται να ξυπνήσουμε και να δούμε...!!!!


Η τρέχουσα κατάσταση της ανθρώπινης πραγματικότητας μοιάζει με ένα τερατώδες σύμπλεγμα ή ένα μυστικιστικό όνειρο. Ωστόσο, ορισμένα άτομα έχουν απεμπλακεί από το «βασικό προγραμματισμό» της «μηχανικής κοινωνίας» και έχουν ξυπνήσει στην πραγματικότητα του κόσμου μας, αλλά έχουν ξυπνήσει
μόνο σε μια πλευρά της εξίσωσης.
Ως εκ τούτου, ο κατάλογος αυτός χρησιμεύει ως υπενθύμιση των εκπαιδευτικών και εννοιολογικών «ξυπνημάτων» που πρέπει να συμβούν σε ευρεία κλίμακα για να οδηγήσουν τα κοινωνικά μας συστήματα σε ένα νέο στάδιο εξέλιξης.
Οι μελλοντικές γενιές εξαρτώνται από μας και εμάς μας έχει πάρει ο ύπνος στο τιμόνι.

Το σύμπλεγμα
Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να το αποδεχτούμε στην αρχή, όταν κάνουμε την «σωστή» έρευνα, καταλαβαίνουμε ότι:
1. Η οικονομική αρχή της «ανάπτυξης» είναι παράλογη, μη βιώσιμη και επιβλαβής για την αλληλοεξαρτώμενη οικολογία της ζωής στην γη.
2. Οι πολυεθνικές επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν, ενώ το βάρος τίθεται στον λαό, ωστόσο, κυρίαρχα έθνη μπορούν κυριολεκτικά να δημιουργήσουν δημόσιες κεντρικές τράπεζες, ώστε να μην χρειάζεται να καταβάλουν τόκους στις ιδιωτικές τραπεζικές οικογένειες (η Βόρεια Ντακότα και η Ουγγαρία το έχουν ήδη κάνει, και η Ισλανδία ετοιμάζεται)
3. Η ελεύθερη αγορά έχει καταληφθεί από παλιόφιλους του καπιταλισμού, από πλούσιους σοσιαλιστές και από ένα δόλιο νομισματικό σύστημα.
4. Η πλειοψηφία των τροφίμων που καταναλώνουμε περιέχει τοξικά και ανθυγιεινά χημικά και προκαλεί εκτεταμένες βλάβες στην υγεία μας.
5. Η βιομηχανική γεωργία σκοτώνει τα φυσικά συστήματα, κυρίως λόγω της προσέγγισης της μονοκαλλιέργειας και της εκτεταμένης χρήσης πετρελαίου.
6. Το επιστημονικό κατεστημένο είναι γεμάτο με δόγματα, κυρίως λόγω της «αντιεπιστημονικής» μεροληψίας του για την φιλοσοφία του «υλισμού» και έχει γίνει ένα εταιρικό όργανο, το οποίο χρηματοδοτεί έρευνες μόνο προς όφελος της παραγωγής χρημάτων.
7. Το σημερινό μοντέλο εκπαίδευσης των παιδιών μας δεν διδάσκει τίποτα σε σχέση με την κοινωνική, ψυχολογική, φιλοσοφική, συναισθηματική και πνευματική υγεία, παρά μόνο εκπαιδεύει τα παιδιά μας σε μία ρομποτική, παραπληροφορημένη και ελεγχόμενη συμπεριφορά.
8. Η κοινωνία έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστεύει την «επίσημη» εκδοχή γεγονότων που εξαπλώνεται από τις δομές εξουσίας που κατέχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει επίσης εκπαιδευτεί σε μια υλιστική, ατομικιστική και καταναλωτική ιδεολογία που προκαλεί επιδημίες κακής υγείας, δυστυχίας και πνευματικής αποσύνδεσης.
9. Οι φαρμακευτικοί γίγαντες/εταιρείες έχουν μονοπωλήσει την ιατρική και έχουν καταστείλει θεραπείες για πολλές ασθένειες, όπως φυσικές θεραπείες για την εξάλειψη του καρκίνου, καθώς αδυνατούν να προσφέρουν αληθινή γνώση γύρω από την πρόληψη των ασθενειών, όπως την σωστή διατροφή.
10. Η παγκοσμιοποίηση καταστρέφει το φυσικό μας κόσμο και έχει καταστρέψει κοινότητες μέσω της κατάρρευσης των τοπικών οικονομιών, τα συστήματα αξιών, τον πολιτιστικό αυτοσεβασμό και την αυτοδιάθεση.
11. Εναλλακτικές ενεργειακές τεχνολογίες έχουν κατασταλεί, όπως δωρεάν ενέργεια, έτσι ώστε οι τρέχουσες εταιρικές δομές να μην έχουν ανταγωνισμό.
12. Η γη και τα φυσικά συστήματα της υποβαθμίζονται σημαντικά από την ανθρώπινη δραστηριότητα και είμαστε στη μέση της έκτης μεγαλύτερης εξαφάνισης της ζωής στην γη.
13. Οι άνθρωποι σε όλη την υδρόγειο, τόσο στις λεγόμενες αναπτυγμένες όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες, υποφέρουν άσκοπα λόγω της κοινωνικο-οικονομικής ανισότητας που δημιουργείται από το σύστημα.
14. Το χάσμα της οικονομικής ανισότητας αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πλειοψηφία του πλούτου και των πόρων του πλανήτη μας «ανήκει» σε επίλεκτους λίγους.
15. Πολλές λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας είναι στην πραγματικότητα αλήθεια και έχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν.
16. Οι λεγόμενοι ηγέτες μας, δεν κάνουν ό, τι είναι καλύτερο για μας, απλά ακολουθούν τις εντολές που εκδίδονται από τα αφεντικά τους.
Η παγκόσμια ατζέντα υποδούλωσης
Μόλις εξετάσουμε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αρχίζουμε να βλέπουμε διάσπαρτα μοτίβα πληροφοριών που δείχνουν περισσότερο ή λιγότερο τα εξής:
17. Ο κόσμος ελέγχεται από βαθιά ριζωμένες δομές εξουσίας, που έχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα και πολλά διαφορετικά ονόματα, όπως «ελίτ», «cabal», «Illuminati», «globalists», «banksters», «empire» κτλ, οι οποίοι από εδώ και στο εξής, σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρονται ως Παγκόσμιοι Δικτάτορες (ΠΔ).
18. Οι ΠΔ συνδέονται με μακραίωνες μυστικές κοινωνίες και έχουν διεισδύσει σε πολλές κυβερνήσεις και εταιρικές δομές σε όλον τον πλανήτη.
19. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη (NWO) υπό αυστηρό έλεγχο.
20. Η ανάπτυξη των μυστικών εμπορικών συμφωνιών, όπως η TPP, ΤΤΙΡ και TiSA, έχουν σχεδιαστεί για να εδραιώσουν αποτελεσματικότερα την εξουσία τους.
21. Οι χώρες όπως οι ΗΠΑ και περιοχές όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν χάσει την δημοκρατική ιδιότητα τους καθώς λειτουργούν κάτω από ολιγαρχικές και φασιστικές συνθήκες.
22. Οι πολιτικοί αγοράζονται συνήθως μέσω της «ιδιωτικής» χρηματοδότησης των προεκλογικών τους εκστρατειών και μετά ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιριών, όχι των ανθρώπων.
23. Τεράστιοι πολυεθνικοί οργανισμοί είναι το πρόσωπο των ΠΔ και πολλοί από τους εκτελεστικούς τους υπαλλήλους, καθώς και πολλοί πολιτικοί, έχουν μικρή έως καθόλου ιδέα ότι χρησιμοποιούνται για να εκπληρώσουν μια αυταρχική, συγκεκριμένη ατζέντα.
24. Το στρατιωτικό-βιομηχανικό-επικοινωνιακό-πολιτικο-τραπεζικό σύμπλεγμα προκαλεί μεγάλα δεινά στην ανθρωπότητα.
25. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα, ιδιαίτερα, πολλά άτομα – στρατιωτικό προσωπικό, πολιτικοί, τραπεζίτες, επιστήμονες, εφευρέτες και άλλοι – έχουν μιλήσει δημόσια ως πληροφοριοδότες του συστήματος αυτού.
26. Οι ΠΔ ελέγχουν την ανθρωπότητα μέσω μηχανισμών όπως η απώλεια της ιδιωτικής ζωής, των φαρμακευτικών εταιρειών, των μεταλλαγμένων και των ρύπων.
27. Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανήκουν ή ελέγχονται από αυτή την δομή και είναι γεμάτα από παραπληροφόρηση και προπαγάνδα για ειδικούς σκοπούς.
28. Οι νόμοι κατά των ναρκωτικών είναι παράνομοι, κοινωνικά καταστροφικοί και λειτουργούν ως προπέτασμα καπνού για σκιώδες συναλλαγές ναρκωτικών. 
Αυτή η αποτυχημένη πολιτική έχει οδηγήσει σε μαζικές αρνητικές επιπτώσεις για την κοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης εξάρτησης, φυλάκισης και εγκληματικής δραστηριότητας, καθώς και της αναστολής των ατομικών μας ελευθεριών να εξερευνήσουμε την συνείδηση μας.
29. Διατρέχουμε τον κίνδυνο να «προγραμματιστούμε» σε ένα ελεγχόμενο σύστημα συναισθηματικής, πνευματικής και ψυχολογικής συμπεριφοράς.
30. Τα προγράμματα «Chemtrail» εκτελούνται σε όλο τον κόσμο για διάφορους σκοπούς, όπως η γεωμηχανική και η χρησιμοποίηση του καιρού ως όπλο.
31. Υπάρχουν και άλλα μυστικά προγράμματα και τεχνολογίες που είναι κρυμμένα και δεν επιτρέπουν να γίνουν ευρέως γνωστά.
32. Πολλές «τρομοκρατικές» επιθέσεις είναι στημένες.
33. Οι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή είναι για την απόκτηση των πόρων και την εδραίωση της παγκόσμιας εξουσίας.
34. Η ISIS και άλλες «τρομοκρατικές» ομάδες χρηματοδοτούνται από τους ΠΔ για να αποσταθεροποιήσουν συγκεκριμένες περιοχές ώστε να τις ελέγξουν μέσω του διορισμού των δικών τους πολιτικών παραγόντων.
36. Οι ΠΔ είναι ήδη σε πόλεμο με μια συμμαχία Ανατολικών και Δυτικών δυνάμεων. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια πιθανότητα που έχει το δυναμικό να εξελιχθεί σε μια καταστροφική πυρηνική εμπλοκή.
37. Το παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου του «ιδιωτικού» κεντρικού τραπεζικού συστήματος, το οποίο δημιουργεί χρήματα από το πουθενά και υποδουλώνει τις κυβερνήσεις και τους πολίτες να καταβάλλουν τόκους ως χρέος, έχει σχεδιαστεί για να εδραιώσει τον πλούτο και τους πόρους του κόσμου.
38. Η παγκόσμια οικονομία δεν έχει ανακάμψει από την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση του 2008, λόγω «ενορχηστρωμένης»νομισματικής πολιτικής και έχουν γίνει ελάχιστες έως καθόλου νομοθετικές αλλαγές στους τομείς των τραπεζών και της χρηματοδότησης.
39. Υπάρχει μια σκόπιμα δημιουργημένη τεράστια φούσκα παγκόσμιου χρήματος – φουσκωμένη, ιδιαίτερα στις αγορές παραγώγων, ομολόγων, μετοχών και ακινήτων, καθώς και ιδιωτικού χρέους – για να προκαλέσει την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων ως λύση.
40. Αυτή η οικονομική κατάρρευση αναμένεται στο κοντινό μέλλον.
41. Η αστυνομία στρατιωτικοποιείται σε πολλές χώρες.
42. Η κατασκοπεία και τη διατήρηση των δεδομένων είναι οι μηχανισμοί για την παρακολούθηση του λαού και η προετοιμασία για τον ολοκληρωτισμό.
Οι λύσεις :
Ακούγεται εκτός ελέγχου; Λάθος. Ψάξαμε για λύσεις και τώρα καταλαβαίνουμε ότι:
43. Τα άτομα συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται το σύστημα και τους ηγέτες του και, ως εκ τούτου ξυπνάνε με έναν συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και συμβάλουν στο συλλογική σημείο καμπής για να ξυπνήσουν οι μάζες.
44. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να δεχόμαστε τους τρόπους με τους οποίους έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε τον εαυτό μας να γίνει πιο «συνειδητός» στα στιγμιότυπα της πραγματικότητας.
45. Ο διαλογισμός είναι μια πολύτιμη διαδικασία επούλωσης και αυτοθεραπείας και βοηθάει στο να δεις ξεκάθαρα τον προγραμματισμό σου μέσω της αναγνώρισης προσωπικών πεποιθήσεων.
46. Τα άτομα, όλο και περισσότερο, αποσυνδέονται από τα κατεστραμμένα συστήματα και ζουν με ανεξάρτητους, υγιής, προοδευτικούς και βιώσιμους τρόπους.
47. Πραγματικά ηθικά πολιτικά κόμματα και κοινωνικά κινήματα διαμορφώνονται σε όλον τον κόσμο για να καθαρίσουν τον ευρέως διαδεδομένο καρκίνο του σύγχρονου κατεστημένου.
48. Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ξεσκεπάζουν τα ψέματα και την προπαγάνδα των κραταιών ΜΜΕ και, επίσης, προσελκύουν ολοένα και περισσότερο άτομα με πληροφορίες που ευθυγραμμίζονται περισσότερο με την αλήθεια.
49. Οι διασημότητες σταδιακά σέβονται την δύναμη που έχουν να συνδέονται με τις μάζες και αποκαλύπτουν πώς δουλεύει το Lifestyle και το Hollywood.
50. Ανανεώσιμες και προηγμένες τεχνολογίες ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανικής κάνναβης, υιοθετούνται σε πιο ευρεία κλίμακα.
51. Αφυπνισμένοι άνθρωποι συνδέονται όλο και περισσότερο μέσω κοινωνικών δικτύων και κινημάτων.
52. Αρχαίες ιατρικές και θεραπευτικές εφαρμογές υιοθετούνται με επιτυχία από περισσότερους ανθρώπους
53. Επαναστατικά μοντέλα – όπως η βασισμένη σε πόρους οικονομία του Ubuntu, το Venus Project και το Zeitgeist Movement – έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αφθονία πόρων για όλη την ανθρωπότητα.
54. Υπάρχει μια αποκεντρωμένη επανάσταση στα σκαριά με διάφορα κινήματα λαϊκής βάσης, όπως Occupy, Anonymous, οι Πράσινοι, εναλλακτικά φάρμακα, permaculture, Transition Towns, κοινοτικοί κήποι και πολλά, πολλά άλλα.
55. Μπορούμε να γίνουμε οι ίδιοι ακτιβιστές και να συμβάλουμε την δική μας ενέργεια στην λύση, δεν έχει σημασία πόσο μικρή η επίπτωση.
Το όνειρο :
Ωραία, τώρα η πραγματικότητα φαίνεται πιο ελπιδοφόρα κι έτσι φτάνουμε στο όνειρο :
56. Είμαστε αλληλένδετα συνδεδεμένοι με την εξωτερική σφαίρα της πραγματικότητας, ανεξάρτητα από το αν το δούμε μέσα από το φακό της οικολογίας, της κβαντικής μηχανικής ή των πολλών πνευματικών διδασκαλιών που κάνουν αυτήν την σοφία σαφή.
57. Ζούμε σε μια ζωντανή πραγματικότητα. Το ίδιο το σύμπαν είναι «ζωντανό»
58. Η κύρια ιδέα του Θεού (όπως την αντιλαμβάνονται οι περισσότερες θρησκείες) είναι επιφανειακή και διεφθαρμένη και είναι ό, τι οι άθεοι ισχυρίζονται ότι δεν πιστεύουν, ωστόσο, και οι περισσότεροι πνευματικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε αυτήν την έκδοση του Θεού.
59. Ο Θεός είναι πραγματικά μόνο μια λέξη για να περιγράψει την διασυνδεδεμένη ολότητα της ύπαρξης, ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι άλλες λέξεις όπως Πηγή, Ενέργεια, Συμπαντικός Νους, Ολογραφικό σύμπαν, Θειότητα, Κοσμική Ψυχή, Φως, Αγάπη, Πνεύμα, Ένα κ.λπ.
60. Ο Θεός έχει επίγνωση του εαυτού του μόνο μέσω πλασμάτων όπως οι άνθρωποι, έτσι είμαστε κυριολεκτικά ο Θεός που κοιτάζει πίσω στον εαυτό του.
61. Η ανθρώπινη συνείδηση μας είναι απλά ένα πεπερασμένο στιγμιότυπο της άπειρης συνείδησης.
62. Οι άνθρωποι, όπως και όλες οι μορφές ζωής, είναι πολυδιάστατη ενέργεια σε μια ζωή άφθονης πραγματικότητας.
63. Η συνείδηση, όχι η ύλη, είναι ο πυρήνας της ύπαρξης. Όταν ανοίγουμε τα μάτια μας, δεν βλέπουμε ύλη, βλέπουμε συνείδηση.
64. Έχουμε τουλάχιστον τρεις εγκεφάλους (δηλαδή τα όργανα που περιέχει νευρώνες ή νευρικά κύτταρα): 100 δισεκατομμύρια στον μεγάλο εγκέφαλο, 100 εκατομμύρια στο μικρό εγκέφαλο (δηλαδή του πεπτικού συστήματος) και 40.000 στις καρδιές μας, τα οποία όλα διασυνδέονται για να λαμβάνουν ή να φιλτράρουν διασυνδεδεμένες συνειδήσεις.
65. Ο παρατηρητής παίζει ένα δημιουργικό ρόλο στην εκδήλωση της φυσικής πραγματικότητας, όπως αποδεικνύεται από τις κβαντικές επιστήμες, που δείχνουν ότι έχουμε την έμφυτη δύναμη να συν-δημιουργούμε την πραγματικότητα μας.
66. Η συνείδηση και η πνευματική δραστηριότητα αλλάζει κυριολεκτικά τον φυσικό κόσμο.
68. Ο νους μας και οι πεποιθήσεις μας μπορούν είτε να θεραπεύσουν είτε να βλάψουν το σώμα μας, γι’ αυτό ο διαλογισμός είναι τόσο αποτελεσματικός.
69. Ο ενεργειακός μας σχεδιασμός δίνει κατεύθυνση στο πεπρωμένο μας, το οποίο είναι το φυσικό μονοπάτι που πρέπει να πάρουμε για να εξελιχθούμε, ενώ η ελεύθερη βούληση σχεδιάζει την μοίρα μας και είναι οι ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις που εκπέμπουμε συνέχεια και προσελκύουν τις εμπειρίες μας.
70. Η παραψυχολογική έρευνα κατέδειξε σαφώς την ανθρώπινη ικανότητα να χρησιμοποιεί τον νου πέρα από τον συμβατικό χωροχρόνο και να μπορεί να βιώνει φαινόμενα όπως η τηλεπάθεια, η πρόγνωση, το προαίσθημα, η ψυχοκίνηση και η διόραση.
71. Η ατομική συνείδηση επιβιώνει από τον θάνατο του σώματος.
72. Συλλογικά εξελισσόμαστε σε μια πιο διευρυμένη, ενδυναμωμένη και φωτισμένη κατάσταση συνείδησης.
Τελευταίες σκέψεις
Με αυτές τις πληροφορίες πλαισιωμένες, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται κανείς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να ξυπνάμε, να παίρνουμε τον δικό μας δρόμο, καθώς και να βοηθάμε στην εξωτερική πραγματικότητα, η οποία είναι μια αντανάκλαση του ποιοι είμαστε στον πυρήνα μας.
Κάντε την δική σας, τεκμηριωμένη έρευνα. Μοιραστείτε τις αληθείς πληροφορίες. Συνεργαστείτε με κοινωνικά κινήματα. Γνωρίστε τι καταναλώνετε. Κάντε πράξη έναν αειφόρο τρόπο ζωής. Αυξήστε την προσωπική σας ανεξαρτησία από τα κατεστραμμένα συστήματα.
Να Ζείτε, να Αγαπάτε, να Μαθαίνετε, να Συνδέεστε, να Σέβεστε, να είστε Γαλήνιοι.
του PhillipJWatt από το TheMindUnleashed
Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου για την