Παρασκευή, Νοεμβρίου 17

Νυχτερινός Διακοσμητικός Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός -

 Νυχτερινός Διακοσμητικός Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός Νυχτερινός Διακοσμητικός Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός - Christmas Star Night Laser Lights

Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικά - προβολείς λέιζερ φωτός, την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και φέρτε τα αστέρια ακόμα πιο κοντά! Απλώς τοποθετήστε τους στο χώμα ή το γρασίδι, βάλτε τους στην πρίζα και κάντε τα Χριστούγεννα ξεχωριστα!

Αφήστε περαστικούς και καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό φωτίζοντας το σπίτι σας με αυτούς τους Χριστουγεννιάτικους προβολείς Laser!
Φέτος τα Χριστούγεννα και ο στολισμός σας θα ανέβουν επίπεδο!

Νυχτερινός Διακοσμητικός Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός - Christmas Star Night Laser Lights Νυχτερινός Διακοσμητικός Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός - Christmas Star Night Laser Lights Νυχτερινός Διακοσμητικός Χριστουγεννιάτικος Φωτισμός - Christmas Star Night Laser Lights
 
Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικό - προβολέα λέιζερ φωτός, την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και φέρτε τα αστέρια ακόμα πιο κοντά! Είναι τηλεχειριζόμενος, διαθέτει τον δυνατότερο φωτισμό ενώ προβάλει πολλά εναλλασσόμενα σχέδια

Τιμή Προσφοράς: €66.90 €46.90
 
Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικό - προβολέα λέιζερ φωτός, την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και φέρτε τα αστέρια ακόμα πιο κοντά! Xωρίς εγκαταστάσεις: Απλώς τοποθετήστε το στο χώμα ή το γρασίδι και βάλτε το στην πρίζα!

Τιμή Προσφοράς: €66.90 €36.90
 
Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικό - προβολέα λέιζερ φωτός, την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και φέρτε τα αστέρια ακόμα πιο κοντά! Απλώς τοποθετήστε το στο χώμα ή το γρασίδι και βάλτε το στην πρίζα και κάντε τα Χριστούγεννα ξεχωριστα!

Τιμή Προσφοράς: €62.90 €42.90
 
Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικό - προβολέα λέιζερ φωτός, την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και φέρτε τα Χριστούγεννα ακόμα πιο κοντά! Απλώς τοποθετήστε το στο χώμα ή το γρασίδι και βάλτε το στην πρίζα και κάντε τα Χριστούγεννα ξεχωριστα

Τιμή Προσφοράς: €59.90 €39.90
 
Ξεχάστε τις συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Με αυτό το Ολογραφικό Σύστημα Προβολής για τα Χριστούγενα θα δώσετε στο σπίτι σας μία ξεχωριστή διακόσμηση.

Τιμή Προσφοράς: €159.90 €99.90
 
Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικό - προβολέα λέιζερ φωτός, την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και φέρτε τα αστέρια ακόμα πιο κοντά! Απλώς τοποθετήστε το στο χώμα ή το γρασίδι και βάλτε το στην πρίζα και κάντε τα Χριστούγεννα ξεχωριστα!

Τιμή Προσφοράς: €79.90 €59.90

Online παραγγελίες: https://www.profitstore.gr/products/xristougenniatikos-fotismos/608
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 60.33.333
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα την επόμενη ημέρα και πληρωμή με πιστωτική κάρτα, paypal ή αντικαταβολή
Παραλαβή από το κατάστημα μας Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα

 
Profitstore.gr, Ηλία Ηλιού 82, 11744 Αθήνα, T: 210 60.33.333 , E: info@profitstore.gr W: www.profitstore.gr