Οι εθνοπροδότες εφιάλτες της Ελληνικής Βουλής προωθούν μυστικά τη διχοτόμηση του Αιγαίου !


Σε ένα αποκλειστικό άρθρο με τίτλο "διχοτόμησαν το Αιγαίο οι ΗΠΑ" του εξαιρετικού αρθρογράφου Παναγιώτη Αποστόλου, που διάβασα στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα", πληροφορήθηκα το προδοτικό κατά του Ελληνικού λαού σχέδιο διχοτόμησης του Αιγαίου που μεθοδεύουν οι δοσίλογοι και απάτριδες Ελληνόφωνοι πολιτικοί.
Σας το εκθέτω αυτούσιο παρακάτω :


"Όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι απολύτως εφιαλτικά για την Πατρίδα μας και απεύχομαι ολοψύχως να μην ευοδωθούν ποτέ αυτά τα σχέδια τα οποία ακρωτηριάζουν την Ελλάδα μας!

Η πληροφόρηση προέρχεται από υψηλότατη πηγή που μετείχε μέχρι ενός σημείου, σε αυτόν τον σχεδιασμό!

Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά και σκοπό έχουν να προσπαθήσουν να βάλουν ένα λιθαράκι στην αποτροπή αυτών των σεναρίων που ακρωτηριάζουν το Αιγαίο!

Αποκάλυψη πρώτη

Είχε αποφασισθεί να συγκροτηθεί μια εταιρεία συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου από εταιρεία στην οποία θα συμμετείχαν, η Ελλάδα, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, η Κύπρος, οι ΗΠΑ και για άγνωστο λόγο, η Ιορδανία!

Όπως αντιλαμβάνεστε, χωρίς τη συμμετοχή της Τουρκίας!

Σε αυτήν την συμφωνία, βεβαίως, είχε συμφωνήσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δίνοντας το πράσινο φως της συνάντησης στη Θεσσαλονίκη των Πρωθυπουργών της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα, του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη!

Σε αυτήν την τριμερή συνάντηση κορυφής την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 ως κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ενέργεια και οι αγωγοί φυσικού αερίου.

Αυτό τουλάχιστον δόθηκε ως αιτία της συνάντησης στα εγχώρια και διεθνή Μέσα!

Όλοι όμως γνώριζαν πως η συγκεκριμένη συνάντηση τύγχανε υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και του Προέδρου της Ντόναλντ Τραμπ!

Αποκάλυψη δεύτερη

Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αθήνα, η οποία ήταν υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και στην οποία συμμετείχαν εκτός του Αμερικανού Πρέσβη: Η πρέσβης του Ισραήλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας), ο Κώστας Γαβρόγλου (Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), ο Τέρενς – Σπένσερ – Νικόλαος Κουίκ (Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό), ο Γιάννης Αμανατίδης (Υφυπουργός Εξωτερικών), ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης (πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Σαμαρά), εκπρόσωπος του Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) και ένας Εβραίος του Εβραϊκού λόμπυ των ΗΠΑ!

Εκεί – όπως μας διαβεβαιώνει η αξιόπιστη πηγή μας – μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν τα παρακάτω:

Ενίσχυση του τριγώνου Τελ – Αβίβ, Λευκωσίας και Αθήνας!

Ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδος – ΗΠΑ, Ελλάδος – Ισραήλ και Ισραήλ – ΗΠΑ!

Συνεργασία και αλληλεγγύη των δυο λόμπυ της Αμερικής, του ελληνικού και του εβραϊκού !

Κατανόηση για τις μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη, οι περισσότερες των οποίων διέρχονται από την Ελλάδα!

Τέλος, να γίνεται αναφορά στα σχολεία περί του ολοκαυτώματος!

Ωστόσο, μεγάλη απορία γεννά η συμμετοχή σε αυτήν την σύσκεψη των κ.κ. Σαμαρά και Καραγκούνη! Με ποια ιδιότητα συμμετείχαν σε αυτή τη σύσκεψη;;

Ενδεχομένως, αυτή η συνάντηση να υπήρξε το διαβατήριο της παρουσίας του Αντώνη Σαμαρά στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Ρώμη στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, όπου μίλησε για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την Ευρώπη η ανεξέλεγκτη μετανάστευση! Με αυτήν την κίνηση σηματοδοτείται ότι ο Αντώνης Σαμαράς αναλαμβάνει ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, με έναν ρόλο στην ΕΕ που θα τον μάθουμε προσεχώς!

Περίεργα και ύποπτα ταξίδια 

Οι παραπάνω “υψηλές” και υπόγειες συσκέψεις “άνοιξαν” την πόρτα του αεροπλάνου για να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρα στις ΗΠΑ και να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου στον Λευκό Οίκο!

Ακολούθησε το “περίεργο” ταξίδι του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε στις 24 Οκτωβρίου με τον Πρόεδρό της Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν και τον ΥΠΕΞ της Μεβλούτ Τσαβούσογλου! Η επίσημη ανακοίνωση της επισκέψεως αυτής του Έλληνα ΥΠΕΞ: Διμερή και περιφερειακά θέματα (;;;)!

Ήδη την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου βρέθηκε στην Αθήνα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Χακάν Τσαβούσογλου, σκληρός ισλαμιστής που αποκαλεί την Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως Τουρκική ! Και η τουλάχιστον αφελής ελληνική κυβέρνηση του επιτρέπει να μεταβεί στην Κομοτηνή και την Ξάνθη ! Τελικά, πιο συχνά επισκέπτονται τη Θράκη μας Τούρκοι Υπουργοί από ότι Έλληνες Υπουργοί !

Όμως, αυτή η έλευσή του στην Ελλάδα σηματοδοτεί την προετοιμασία του ταξιδιού του Σουλτάνου της Τουρκίας Ερντογάν στην Αθήνα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ή στην αρχή του Δεκεμβρίου !

Αντιδρά το Ισραήλ

Είναι γνωστό σε όλους πως, το Ισραήλ δεν θέλει πουθενά και ποτέ στα πόδια του την Τουρκία ! Τι άλλαξε λοιπόν από τις δυο υψηλές συναντήσεις πού σας προανέφερα και ξεκίνησαν σουλάτσα μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων Αξιωματούχων ;

Τι ακριβώς άλλαξε στην πορεία και μετέβαλε τις συμφωνίες αυτών των δυο συναντήσεων;

Μήπως έπαιξε ρόλο η ειλημμένη απόφαση της δημιουργίας του Κουρδικού Κράτους και της απώλειας εδαφών από μέρους της Τουρκίας;

Στο σημείο αυτό η αξιόπιστη πηγή μας, μας ενημερώνει πως, το Τουρκο-Εβραϊκό κεφάλαιο της Τουρκίας αντιδρά και αντιστέκεται στον όποιο διαμελισμό της χώρας!

Συνεκμετάλλευση του πλούτου στο Αιγαίο

Το ταξίδι λοιπόν του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, αλλά και ο ερχομός στην Ελλάδα του Τούρκου Σουλτάνου σηματοδοτεί – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας – τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου με την Τουρκία ! Με την ίδρυση Ελληνο-Τουρκικής εταιρείας στην οποία θα συμμετέχει και η Αμερικανική πλευρά, η οποία θα αναλάβει τις εξορύξεις με ανάλογα ποσοστά !

Αυτή η συνεκμετάλλευση θα είναι διάρκειας 50 χρόνων!

Στην περίπτωση αυτή θα κηρυχτεί ΑΟΖ στην οποία θα συμμετέχει η Τουρκία ! Συν τω χρόνω θα περάσουν στην Ελληνο-Τουρκική συγκυριαρχία του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, σε ότι αφορά αρχικά τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου !

Εδώ επαληθεύεται η προεκλογική δήλωση του Τσίπρα πως, δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο Πέλαγος!

Άλλωστε, γι΄ αυτό γίνεται ο αθρόος εποικισμός από λαθρομετανάστες αυτών των νησιών μας ! Οι οποίοι είναι στρατευμένοι έποικοι του Ερντογάν για τη δημιουργία Τουρκο-μουσουλμανικού θύλακα (βλέπε Κύπρο με τη Συνθήκη της Ζυρίχης το 1959 και την κατάληξή της το 1974) !

Οι κυβερνήσεις μας επί μια εικοσαετία γνώριζαν τα περί συγκυριαρχίας του Αιγαίου

Και εάν τα παραπάνω σας φαίνονται φαντασιόπληκτα, θα σας ενημερώσουμε πως, κάπου στο 2000 (έχουμε την ακριβή ημερομηνία) οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας είχαν συντάξει μετά από πολύχρονες επαφές και αναζητήσεις Άκρως Απόρρητο Δελτίο Πληροφοριών και στο οποίο αναφέρεται ότι: “…θα δημιουργηθεί σε βάθος χρόνων εταιρεία που θα αναλάβει τις εξορύξεις των κοιτασμάτων του Αιγαίου με ποσοστό 50-55% και το υπόλοιπο θα διαμοιράζεται μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, χωρίς να θιγεί αρχικά η υφαλοκρηπίδα των νήσων του Αιγαίου“!

Το έγγραφο αυτό το οποίο βρίσκεται στα χέρια μας, αποτελείτο από 6 σημεία! Στο έκτο σημείο αναφέρεται επακριβώς: “Το όλο σχέδιο θα το αναφέρουν ως συμφέρουσα λύση για την Ελλάδα, ενώ μακροπρόθεσμα και σταδιακά προβλέπεται συγκυριαρχία με επιδιαιτητές τους Αμερικανούς, μέσω ΝΑΤΟ και τέλος διχοτόμηση του Αιγαίου, βάσει της γραμμής των ίσων αποστάσεων”!

Να σημειωθεί πως στο απόρρητο αυτό έγγραφο, αναφέρεται πως στον Όμιλο εταιρειών που θα κάνουν τις εξορύξεις, τον πρώτο ρόλο θα έχει μεγάλη πετρελαϊκή αμερικανική εταιρεία (πολύ γνωστή) και ελληνικός πασίγνωστος επιχειρηματικός Όμιλος (μας δημιούργησε μεγάλη έκπληξη) με υψηλή διασύνδεση με τον Αμερικανικό παράγοντα!

Έτσι, διαπιστώνουμε πως οι Μυστικές Υπηρεσίες μας κάνουν άριστα τη δουλειά τους, αντίθετα από τους δοσίλογους και απάτριδες πολιτικούς μας!

Αλλά και τους Αξιωματικούς του ελληνικού Στρατεύματος που έχουν λουφάξει στις σπηλιές τους, ενώ η Πατρίδα χάνεται!

Ο “αποκεφαλισμός” του Τζωρτζ Παπαδόπουλου

Όμως ρωτάμε τον Πρωθυπουργό της Πατρίδος καθώς και τον ΥΠΕΞ αυτής:

Η επίσκεψή τους στην Αμερική, εν συνεχεία η επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Άγκυρα, καθώς και η επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, έχουν σχέση με το παραπάνω αναφερόμενο προδοτικό σχέδιο;

Δηλαδή, περί της συμφωνίας συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου με την Τουρκία;

Έχει πιθανώς κάποια σχέση η αποπομπή του ομογενούς Τζωρτζ Παπαδόπουλου από το πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ;

Να θυμίσουμε ότι ο Τζωρτζ Παπαδόπουλος υπήρξε εκ των έμπιστων συμβούλων του Αμερικανού Προέδρου και ήταν αρμόδιος σύμβουλος του Τραμπ περί των ενεργειακών στην Ανατολική Μεσόγειο !

Μήπως λοιπόν ο ομογενής μας αντιδρούσε για την κάκιστη και ποταπή συμφωνία κατά της Ελλάδος; Και προς τα έξω δημοσιοποίησαν πως ο Τζωρτζ Παπαδόπουλος έδειχνε μια ιδιαίτερη εύνοια προς τον ρωσικό παράγοντα, γι΄ αυτό φαγώθηκε;

Δυστυχώς ο Ερντογάν είναι ηγέτης, αφού πρώτα κέρδισε την παραχώρηση των S-400 από την Ρωσία, στη συνέχεια πετυχαίνει την επαναπροσέγγιση της χώρας του με τις ΗΠΑ – η οποία έχει ήδη επιτευχθεί – υπερφαλαγγίζοντας και πλαγιοκοπώντας την ελληνική εξωτερική πολιτική !

Τελικά, η εξωτερική πολιτική αυτής της κυβέρνησης είναι ανύπαρκτη και ο Θεός να βάλει το χέρι Του ! "

Απευθύνω πολλά εύγε στον μαχητή Παναγιώτη Αποστόλου για το άρθρο του !

Οι εθνοπροδότες "Έλληνες" πολιτικοί γνωρίζουμε ότι είναι αδίστακτοι, γι' αυτό θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι αυτές τις αντεθνικές μυστικές συμφωνίες της διχοτόμησης του Αιγαίου, της "κοσοβοποίησης" της Θράκης (οι προθέσεις τους φάνηκαν από την έμμεση αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης) και άλλα πολλά, έκαναν οι γραικύλοι πολιτικοί μας, πίσω από τη πλάτη μας.
Θέλουν, οι αχρείοι, οι άθλιοι της Ελληνικής Βουλής να κάνουν την Ελλάδα παλιοψάθα, όπως θα έλεγε αν ζούσε σήμερα ο Στρατηγός Μακρυγιάννης.

Έλληνες μετανοείτε, Έλληνες ξεσηκωθείτε, Έλληνες φέρτε στη μνήμη σας τα αθάνατα λόγια του Μακρυγιάννη :

“ Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάμουν”.

Πολιτικά "ανθυπολαμόγια", ένα έχω να σας πω : Η Ελλάδα δεν πουλιέται γιατί την έχει αγοράσει ο Χριστός !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός