Συνεχίζεται και μεγενθύνεται η πρακτική της μαζικής αποθήκευσης παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Την  πολιτική του ανοιχτού προσκλητήριου, της χωρίς εμπόδια και στην ουσία την ενθάρρυνση εισόδου παράνομων μεταναστών σε Ελληνικό έδαφος

  2. Την επιστροφή στην Ελλάδα όσων παράνομων μεταναστών συλλαμβάνονται  σε χώρες της ΕΕ με βάση τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ

  3. Την εντατικοποίηση και ακραία αυστηροποίηση των ελέγχων εισόδου σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Και ενώ οι Ελληνικές αρχές, με την αρωγή «φιλανθρωπικών» Μ.Κ.Ο. των Τζώρτζ Σόρος και ΣΙΑ, όχι μόνο εμποδίζουν αλλά διευκολύνουν τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων εποίκων, έχουν εντολή να συλλαμβάνουν και να κρατούν σε περιορισμό, όσους με διάφορους τρόπους επιχειρούν την έξοδό τους απο τη χώρα με προορισμό τη βόρεια Ευρώπη.

Τελευταία είχαμε και μια άλλη σχετική σημαντική είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα από τα εδώ κατοχικά ΜΜΕ. Με απόφαση της κυβέρνησης του Βερολίνου ακυρώθηκε στην ουσία η σύμβαση  Σένγκεν για τους επιβάτες που μεταβαίνουν στη Γερμανία από την Ελλάδα, με πρόσχημα το μεταναστευτικό.

Φυσικά εμάς στην Ο.Δ.  μας ευχαριστεί το γεγονός ότι, εκτός από παράνομους μετανάστες, πολλοί Έλληνες ευρωλιγούρηδες θα υφίστανται ευτελιστική μεταχείριση με την είσοδό τους στη Γερμανία. Αυτό είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να πάθουν για τον Φιρφιρίκικο ευρωδουλισμό τους.Καλά να πάθουν.

Το διάταγμα του 4ου Ράϊχ και ο κακόμοιρος Μουζάλας

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας εξέδωσε διάταγμα που θέτει σε ειδικό καθεστώς τους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα, από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 11 Μαΐου 2018. Σύμφωνα με το διάταγμα, οι επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων θα περνούν από πολύωρο εξονυχιστικό έλεγχο σε ειδικές αίθουσες που θα διαμορφωθούν στα γερμανικά αεροδρόμια.

Ουσιαστικά, η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης καταργεί τη Συνθήκη Σένγκεν, καθώς θέτει υπό αμφισβήτηση την ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων από χώρες-μέλη της Ε.Ε. Η ελληνική κυβέρνηση γνώριζε εδώ και μήνες τις προθέσεις του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η πρόταση για εξονυχιστικούς ελέγχους στους επιβάτες από την Ελλάδα διατυπώθηκε ως απειλή από τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών σε σύσκεψη των υπουργών Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ε.Ε.

Ο Έλληνας ομόλογός του Γ. Μουζάλας αντέδρασε στην πρόταση και του δόθηκε η εντύπωση ότι απέφυγε το ενδεχόμενο να γίνει πράξη η απειλή των Γερμανών. Όμως, οι Γερμανοί εταίροι φαίνεται ότι έγραψαν στα… παλαιότερα υποδήματά τους την ελληνική κυβέρνηση και πήραν την απόφαση να μετατρέψουν τους Έλληνες σε πολίτες β΄ κατηγορίας στα αεροδρόμια της χώρας τους, χωρίς να δώσουν αναφορά σε κανέναν.Και γιατι να δώσουν δηλαδή οι Εφέντες της Ευρώπης λογαριασμό στους υπηκόους τους.

Το ελληνικό υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που ρωτήθηκε  εάν γνωρίζει την απόφαση του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, δήλωσε ότι δεν έχει ενημέρωση… Οι έλεγχοι θα ισχύουν για επιβάτες από Ελλάδα στα αεροδρόμια και για τα χερσαία σύνορα με την Αυστρία. Αφορμή αποτελούν το προσφυγικό πρόβλημα και η τρομοκρατία, καθώς στη Γερμανία εκτιμούν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα μπήκαν στη χώρα επικίνδυνοι αλλοδαποί που προέρχονταν από την Ελλάδα.

Οι προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης στη Γερμανία αποτελούν επί της ουσίας τον βασικό λόγο που παρατείνονται οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις που έχει επιβάλει η Γερμανία από το 2015 στην ελεύθερη μετακίνηση εντός της ζώνης του Σένγκεν, εξαιτίας του προσφυγικού και της τρομοκρατίας. Η νικήτρια των εκλογών Ανγκελα Μέρκελ προσπαθεί να αποδείξει στους υποψήφιους κυβερνητικούς εταίρους της ότι, έχει πρόθεση να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα, στέλνοντας ένα μήνυμα ότι η είσοδος στη χώρα δεν θα είναι εύκολη για κανέναν, ακόμα και για τους Ελληνες πολίτες.

Τα μέτρα που λαμβάνει η γερμανική κυβέρνηση είναι τόσο σκληρά, που οι επιβάτες από την Ελλάδα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γνωστή «φυσούνα» και τα αεροπλάνα θα προσγειώνονται σε ειδικούς χώρους, ενώ οι επιβάτες θα μεταφέρονται σε χώρους ελέγχου, οι οποίοι ενεργοποιούνται για πρώτη φορά. Οι επιβάτες, πριν ακόμα φτάσουν στο σημείο παραλαβής αποσκευών ή στον χώρο επιβίβασης της επόμενης πτήσης τους εάν ο τελικός προορισμός τους δεν είναι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, θα περνούν στις ειδικές αίθουσες, όπου θα ανακρίνονται από τη γερμανική αστυνομία.

Ευχόμαστε καλή «διασκέδαση» στους Έλληνες επισκέπτες της Γερμανίας υπενθυμίζοντάς την ιστορική παράδοση που διαθέτουςν οι Γερμανοί σε ανακριτικές μεθόδους.