Πέμπτη, Νοεμβρίου 9

Στο σεξ με την πρώην δεν αντιστάθηκε ποτέ κανείς

Ένας συντάκτης αναζητά τους λόγους για τους οποίους επιστρέφουμε πάντα στον «τόπο του εγκλήματος».
Έρχεται μία στιγμή μέσα στη σχέση όπου το σεξ γίνεται πρώην σεξ. Θεός σχωρέστο ένα πράμα! Αν το σκιαγραφίσεις σε διάγραμμα θα δεις ότι φτάνει κάποια στιγμή στο peak και μετά αρχίζει και φθίνει και φθίνει και φθίνει… Και μετά μένει στάσιμο, στάσιμο, στάσιμο, τόσο
ρουτινιασμένο που μοιάζει με καρδιογράφημα νεκρού. Χωρίζεις, λοιπόν, κάποια στιγμή, περνά ο καιρός, γυρνάς από ‘δω κι από ‘κει και έρχεται μία άλλη στιγμή, ακριβώς ανάποδη από τη στιγμή που περιγράφαμε πιο πάνω.
penelope
Σου λείπει. Σου λείπει κολασμένα. Όπως το κρέας τη Μεγάλη βδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μας λείπει το σεξ με την ή τις πρώην; Εξηγείται επιστημονικά; Ε, δεν χρειάζεται και επιστημονική εξήγηση για κάτι τόσο απλό. Σου λείπει τόσο πολύ, γιατί έχεις έρθει τόσο κοντά με αυτό το συγκεκριμένο σεξ, έχεις ταυτιστεί τόσο πολύ με τις καλές στιγμές του, τις έχεις χρησιμοποιήσει τόσο συχνά στο μυαλό σου στις μοναχικές στιγμές, όπου παραλείπεις όλο το περιτύλιγμα. Την ρουτίνα που το περιέλαβε, όταν δεν υπήρχε σεξ! Θυμάσαι μόνο το οικείο και τελειοποιημένο σεξ στο οποίο είχες φτάσει με την πρώην, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα που έκανες με την πρώην, τα οποία έκαναν την ποιότητα αυτού του σεξ που νοσταλγείς τώρα να φθίνει.

Έτσι την πάτησε και ένας φίλος μου. Μια απλή φωτογραφία προφίλ της πρώην του είδε στο facebook και τα ξέχασε όλα. Τις κατακτήσεις που ήδη είχε, το γεγονός ότι άφησε την πρώην για αυτές τις κατακτήσεις, τους άλλους λόγους που είχε χωρίσει με αυτήν, τους τσακωμούς, τις ζήλειες, τις ανιαρές στιγμές, τη ρουτίνα, τα πάντα! Θυμόταν μόνο το σεξ! Και γύρισε τον κόσμο ανάποδα για να τα ξαναβρεί μαζί της!
Ή, έστω, για να ξανακάνει αυτό το πολυπόθητο «σεξ με την πρώην», χωρίς να τον νοιάζει ότι κάποια στιγμή θα γίνει ξανά… πρώην σεξ. Σιγά που θα του έλεγε ένα απλό «ναι» στο μήνυμα που της έστειλε. Και τι μήνυμα: «Και τι δεν θα ‘δινα να θυμηθούμε για λίγο τα παλιά». Σιγά που θα ήθελε εκείνη απλά να θυμηθούν τα παλιά κι όχι να… κοιμηθούν αγκαλιά! Ναι του απάντησε, νομίζοντας η δύσμοιρη ότι θα βγουν για να πουν ιστορίες από τότε που τα ‘χανε. Για ιστορίες πήγε αυτή, για σεξ με την πρώην εκείνος, έγινε το ένα, έγινε και τ’ άλλο και τώρα ο τύπος αναπολεί το σεξ με τις κατακτήσεις που είχε πριν τις αφήσει για το σεξ με την πρώην.
sleeping together
Πάντα θα μας αρέσει το σεξ που δεν ήταν ένα απλό σεξ. Γιατί κατά βάθος και οι άντρες εγκεφαλικοί είμαστε. Γουστάρουμε κι εμείς τη χημεία στο κρεβάτι, την εξέλιξη, το σεξ μετά από τσακωμό, μετά από ύπνο, μετά από ζήλεια, μετά από χωρισμό 15 λεπτών, το σεξ με κάθε τρόπο που μπορεί να γίνει στη σχέση. Όπως επίσης και το σεξ με μία κοπέλα που κάποτε είχαμε και θέλουμε να ξανακερδίσουμε, έστω και για λίγο. Θες εγωισμός, θες κτητικότητα, θες νοσταλγία, θες καλή χημεία, όπως θες πες το. Το σεξ με την πρώην είναι διαφορετικό. Και στη θεωρία και στην πράξη. Και όταν το θέλουμε και όταν γίνει. Το τι ακολουθεί μετά, καλύτερα να το σκεφτόσουν νωρίτερα. Ή σκέψου το μετά. Τώρα θες σεξ με την πρώην. Στείλε μήνυμα, αλλά αν δείξεις ότι θες μόνο αυτό, δύο τινά μπορούν να συμβούν: Ή είσαι πολύ τυχερός, ή απλά θα συνεχίσεις να κάνεις σεξ μαζί της. Στο μυαλό σου!
ZG8NNdTi4kF32

Είναι πολύ λογικό να έχεις ξεπεράσει την πρώην σου, αλλά όχι το σεξ μαζί της. Για να μην την πατήσεις όπως ο φίλος μου, όμως, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Να αφήσεις αρκετό καιρό να περάσει μετά τον χωρισμό, να είσαι ξεκάθαρος στις προθέσεις σου, απόφυγε το τυπικό ραντεβού, μην θυμηθείτε τα παλιά και προς Θεού μην κοιμηθείτε μαζί! Αλλιώς έμπλεξες μεγάλε… Ratpack.gr