Παρασκευή, Νοεμβρίου 10

Διορθώστε την στάση του σώματος σας εύκολα και γρήγορα!

Διορθώστε την στάση του σώματος σας εύκολα και γρήγορα!

Νέα επαναστατική μέθοδος!

Ένα νέος μαγνητικός διορθωτής της στάσης του σώματος μειώνει δραστικά τους πόνους της πλάτης και σας επιτρέπει να ζείτε μία υγιή και πλήρη ζωή, απλά και αποτελεσματικά.
Η αρχή λειτουργίας του διορθωτή είναι πολύ απλή. Τα εύκαμπτα και ανθεκτικά υλικά του διορθωτή παρέχουν μεγάλη υποστήριξη του σώματος: αυτό οδηγεί σε μια σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και των ώμων. Το ελαστικό σχέδιο και το μαγνητικό πεδίο επιτρέπει στο σώμα σας να μπει στη φυσική θέση που έχει καθοριστεί στο επίπεδο των αντανακλαστικών. Μετά από ένα μήνα με τη χρήση του διορθωτή, η σπονδυλική στήλη "θυμάται" τη σωστή θέση, ώστε να μπορείτε να το φοράτε ανάλογα με την βελτίωση που έχετε.
Το ελαστικό υλικό  του διορθωτή ταιριάζει στενά στο σχήμα του σώματος, επιτρέποντας σας να το φοράτε κάτω από οποιοδήποτε ρούχο ενώ είναι άνετο και πρακτικό. Η ορθοπεδική ζώνη με μαγνήτες προσφέρει μεγάλη βοήθεια, καθώς επιτρέπει τη σταδιακή διόρθωση της ανθυγιεινής κυρτότητας της σπονδυλικής στήλης και επίσης απαλύνει τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη ενώ το πλαίσιο του είναι κατάλληλο και για άντρες και για γυναίκες.
[ΠΗΓΗ]