Σάββατο, Νοεμβρίου 18

Η αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου: «Έχω κάνει λιποαναρρόφηση…»

Η αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου: «Έχω κάνει λιποαναρρόφηση…»
H Ρένια Λουιζίδου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για το πέρασμα του χρόνου καθώς και για το αν σκέφτηκε να κάνει ποτέ κάποια πλαστική.
Το πέρασμα του χρόνου σας φοβίζει;


Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είναι παγκόσμιος, πανανθρώπινος, παντοτινός νόμος: Ο άνθρωπος μεγαλώνει και φθείρεται. Η φύση έχει προνοήσει μεγαλώνοντας να «πήζει» το μυαλό και να βρίσκεις από αλλού κάποιες ισορροπίες. Όταν βλέπω το παιδί μου σήμερα 17 χρόνων παλικάρι, δεν με νοιάζει τόσο πολύ που μεγάλωσα εγώ. Επίσης, ίσως επειδή είχα το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, δεν πόνταρα παραπάνω πράγματα στο τι δείχνει η φάτσα μου για να αισθάνομαι ευτυχισμένη και χαρούμενη, γι’ αυτό μπορώ και το διαχειρίζομαι τώρα. Η εναλλακτική μου είναι να πεθάνω νέα, δεν θέλω. Προτιμώ να γεράσω.


Πλαστική έχετε σκεφτεί να κάνετε;

Έχω κάνει μία λιποαναρρόφηση στην κοιλιά πριν από πολλά χρόνια, μετά την εγκυμοσύνη. Θα ξανάκανα, δεν έχω κανέναν απολύτως ενδοιασμό, αλλά με απωθεί που έχει γίνει υστερία αυτό το πράγμα την τελευταία 20ετία. Πολλοί άνθρωποι καταστρέφουν την όψη τους και λειτουργεί σαν ένα βαρέλι χωρίς πάτο, αρχίζεις για ένα ή δύο πράγματα και καταλήγεις σε ένα non-stop κυνηγητό χρόνο με τον χρόνο. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ψυχολογικά, σίγουρα όμως με απωθεί η εμμονή γύρω απ’ αυτό και με κάνει να πηγαίνω από την άλλη. govastileto.gr