Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΓΝΙΟ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΟΛΑΘΡΑΙΩΝ....ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΚΟ

ΤΑ ΜΚΟ πίσω από το γράμμα της αφγανής μητέρας του Αμίρ, στον ΗΛΙΘΙΟ Αλέξη Τσίπρα Αφού έστησαν το όλο θέμα....__Βοηθήστε με τώρα να επανενωθούμε με τον άντρα μου

Το γράμμα της μητέρας του 11χρονου Αμίρ στον Αλέξη Τσίπρα
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ;;
 ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ-ΜΚΟ
Στη δημοσιότητα δίνει το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων το γράμμα που ετοίμασε η μητέρα του 11χρονου Αμίρ για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αναφέρει το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, η μητέρα δεν κατάφερε να διαβάσει ολόκληρο το γράμμα «κατά την συμβολική συνάντηση της οικογένειας με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη
Τσίπρα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ακριβώς όπως ο γιος της ετοιμάστηκε να κρατήσει την ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου αλλά το δικαίωμα αυτό του στερήθηκε».
Ειδικότερα, στο γράμμα αναφέρεται:
«Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,
Πρώτα σας ευχαριστώ θερμά. Επιτρέψτε μου ως αιτούσα άσυλο, ως μητέρα και ως Αφγανή γυναίκα να σας αναφέρω κάποια ζητήματα.
Το περιστατικό που συνέβη σε μένα και τα παιδιά μου ήταν τρομακτικό αλλά είναι πιο τρομακτικό και θλιβερό για σας, για την Ελλάδα. Δυσφημεί την Ελλάδα κι εσάς. Να προσέχετε.
Είμαι μια γυναίκα με τρία ανήλικα παιδιά που δεν έχουμε κάποιον να μας προστατεύσει. Ο αδελφός μου εδώ και σχεδόν δύο χρόνια διαμένει στο Hot Spot της Μυτιλήνης σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζομαι τον αδελφό μου δίπλα μου. Βοηθήστε με να τον έχω δίπλα μου.
Ο σύζυγος μου είναι αιτών άσυλο στη Γερμανία. Βοηθήστε με να επανενωθούμε με τον άντρα μου. Τα παιδιά μου χρειάζονται τον πατέρα τους.
Δεν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες στα νησιά και χιλιάδες άλλοι περιμένουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους σε άλλες χώρες.
Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Αρζού Χιματιάν».
doivhoisdfh
newsbeast.gr