Τρίτη, Νοεμβρίου 14

"Δεν ανήκω πουθενά αλλού, παρά μόνο στο Χριστό και στην Ελλάδα…οι συκοφαντίες των άλλων για εμένα είναι στεφάνι μαρτυρίου στην ομολογία μου ότι είμαι χριστιανή ορθόδοξη..." !!!

Χαρά Νικοπούλου


Συνέντευξη στην Βίκυ Μπαϊρακτάρη 
Β: Μιλήστε μας για την Κιβωτό κυρία Χαρά, πότε και απο ποιούς διμιουργήθηκε και ποιος είναι ο σκοπός της;
X:Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη είναι ένα πνευματικό Κέντρο που δημιουργήθηκε από μια ομάδα εθελοντών της Θράκης και Γενικότερα της Βορείου Ελλάδος
  με σκοπό να ανακουφιστεί υλικά και πνευματικά ο Έλληνας που μαστίζεται από την κάθε μορφή κρίσεως. Στην κιβωτό χριστιανοι και μουσουλμάνοι συμπολίτες μας θα βρουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό. Θα διανεμηθούν τρόφιμα, ρουχισμός και καυσόξυλα σε άπορες οικογένειες καθώς και σε σχολεία της Ροδόπης και σε κατηχητικά της Οικείας Μητροπόλεως. Επίσης παραδίδονται δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για πρώτη φορά με βάση την συνθήκη της Λοζάννης ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΠΟΜΑΚΙΚΏΝ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΙ  , πατριδογνωσίας , αρχαίων ελληνικών σε μικρούς και μεγάλους και πλεον σε 3 μέρη της Ελλάδος μαθήματα στρατηγικής αγωγης για ενηλικους σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Μυτιλήνη.
Επιπλέον στηρίζουμε με είδη προσωπικής υγιεινής τους κρατουμένους των φυλακών Κομοτηνής και σε συνεργασία με την οικεία Εισαγγελία παραδιδονται μαθήματα Ελληνομάθειας σε Ρομά μαθητές της Κομοτηνής.
Παράλληλα η Κιβωτός στηρίζει το κοινωνικό έργο του στρατού προσφέροντας σε αυτόν τρόφιμα, παιχνίδια, σχολικά είδη και ότι άλλο ζητηθεί για να τα διανέμουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Για τον λόγο αυτό η στρατός παραχώρησε ως κίνηση ευγνωμοσύνης την χρήση ενός ανενεργού φυλακίου στα Πομακοχώρια της Ροδόπης όπου δημιουργήσαμε μια οικογενειακή στέγη για τα παιδιά που γέννησε η οικονομική κρίση.
B:Ποια προβλήματα και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε  στην προσπάθεια σας να κρατήσετε ζωντανό το κομμάτι εκείνο του ελληνισμού στην Θράκη μας ; 
X:Πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες  και παρόλο που μας αγκάλιασαν και οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι της περιοχής δεχτήκαμε έναν ανελέητο  πόλεμο από τις μνημονιακές Κυβέρνησεις των τελευταίων ετών και  από μια εφημερίδα της Κομοτηνής η οποία συκοφάντησε και δυσφήμισε το έργο μας και όπως  αποδείχτηκε σε δίκες που έγιναν εναντίον τους από εμάς όχι μόνο ήταν συκοφαντικά τα όσα έγραψαν για την Χαρά Νικοπούλου , αλλα οι ίδιοι δηλωσαν πως όταν έμαθαν το 2012 ότι μετατεθηκα στην Κομοτηνή σε συνεργασίαμε την ΕΥΠ και το γραφείο ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ έκαναν τα πάντα για να με διώξουν και να εμποδίσουν το έργο μου!!
Σήμερα που μιλάμε η ηγεσία του Υπουργείου Αμύνης ζητά το φυλάκιο πίσω δήθεν για επιχειρησιακούς λόγους και ο μουσουλμάνος και αυτοπροσδιοριζόμενος ως Τούρκος δήμαρχος Αρριανών βρήκε την ευκαιρία και μας αφαίρεσε κατά παράβαση καθήκοντος την άδεια λειτουργίας της οικογενειακής στέγης..
Παρόλο που ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Αμύνης με εκβίασε τηλεφωνικά για το φυλάκιο , εντούτοις δεν σταματώ τον αγώνα..Είμαστε μια μεγάλοι ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ 
Η Χαρά Νικοπούλου πίσω από το έργο της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη..
Αυτοί που πανηγυρίζουν σήμερα επειδή εν καιρώ κρίσεως κατάφεραν να κλείσουν με τις συκοφαντίες τους το σπίτι που οι ίδιοι οι Έλληνες εν καιρώ κρίσεως δημιούργησαν από το υστέρημα τους και με capital control, δειχνει πόσο εμπαθείς είναι.
B: Κατηγορηθήκατε και συκοφαντηθήκατε πολύ άσχημα, θέλησαν να σας παρουσιάσουν ως μέλος στοών , δήθεν κομματικών οργανώσεων χωρίς αυτό να σημαίνει  πως δεν έχετε το δικαίωμα ν ανήκετε ιδεολογικα κάπου υποτίθεται πως έχουμε δημοκρατία   κτλ ποια η απάντηση σας σε όλους αυτούς ;
Χ.Δεν ανήκω πουθενά αλλού παρά μόνο στο Χριστό και στην Ελλάδα…οι συκοφαντίες των άλλων για εμένα είναι στεφάνι μαρτυρίου στην ομολογία μου ότι είμαι χριστιανή ορθόδοξη. 
B:Ποια η γνώμη σας για τo εκπαιδευτικό σύστημα του σήμερα ;
X.Ειναι σε μεγάλο βαθμό  αντιεθνικό, αντιχριστιανικό και εφόσον είναι μνημονιακό σίγουρα δεν είναι προς όφελος των Ελληνόπουλων. 
B: Το μήνυμα σας προς τους πολιτικούς ποιο είναι ; 
X..Θα ήταν ανώφελο να στείλω ένα προφορικό μήνυμα. Το έργο μου, η έμπρακτη αντίσταση μου σε κάθε τι ανθελληνικό και αντίχριστο είναι η απάντηση μου  και νομίζω πως έχει μεγαλύτερη ουσία αυτό 
B: Αυτοί που μελέτησαν προσεκτικά τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων ,πρέπει να έχουν πεισθεί πως η τυχη των εθνών εξαρτάται απο την εκπαίδευση των νέων σύμφωνα με τον Αριστοτέλη θεωρείται πως η Ελλάδα έχει τύχη ;
X.Την απάντηση μας την έχει δώσει εδώ και χρόνια ο ίδιος ο γέρος του Μωριά:  « Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και δεν θα την πάρει πίσω».. 
Σας ευχαριστώ θερμά  και σας εύχομαι καλή δύναμη !