Δευτέρα, Νοεμβρίου 20

Σύσφιξη προσώπου με... αλεύρι και αυγό

Σύσφιξη προσώπου με... αλεύρι και αυγό

Η σύσφιξη προσώπου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες των γυναικών που έχουν ξεπεράσει την τρίτη δεκαετία της ζωής τους. Όλες οι εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των καλλυντικών, διαθέτουν στο εμπόριο μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα, που υπόσχονται προστασία και περιποίηση του δέρματος σε βάθος. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να δοκιμάσουν μία φυσική συνταγή.
Η μάσκα προσώπου από αλεύρι και αυγό είναι κατάλληλη για τη σύσφιξη του
προσώπου, ενώ μπορεί να μειώσει τους πόρους τους δέρματος, κάνοντάς το πιο λείο και απαλό. Επιπλέον, προσδίδει λάμψη στην επιδερμίδα, κάνοντας το πρόσωπο πιο φωτεινό. 
Τα υλικά που χρειάζεστε είναι ένα κρύο ασπράδι αυγού (καλύτερα μεγάλο και φρέσκο) και μισό κουταλάκι του γλυκού λευκό αλεύρι. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλεύρι με κορν φλάουρ. Αναμίξτε καλά τα δύο αυτά υλικά έως ότου το μείγμα να γίνει αφρώδες. Χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο βουρτσάκι ή το δάχτυλό σας, απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό και το λαιμό, αποφεύγοντας τα μάτια και τα χείλη.
Άφησέ την να στεγνώσει πάνω στο πρόσωπο για 15 έως 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και έπειτα εφαρμόστε μία καλή ενυδατική κρέμα. Καλό είναι να φτιάχνετε πάντα φρέσκιες μάσκες για να εφαρμόζετε στο δέρμα σας, αν θέλετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να μην υπάρξουν ερεθισμοί. Η συγκεκριμένη μάσκα μπορεί να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα από μία μέχρι το πολύ δύο φορές κάθε εβδομάδα.
 sofokleousin.gr