Πέμπτη, Νοεμβρίου 23

Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και λαιμού

Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου και λαιμού
Όλες οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά αρχίζουν να εμφανίζουν διάφορα προβλήματα στο πρόσωπο όσον αφορά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αφού ο χρόνος δεν κάνει διακρίσεις. Η σύσφιξη λαιμού αποτελεί προτεραιότητα για ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. 

Το Frezyderm Dermiox Cream PROMO με Ενισχυμένη Κρέμα κατά των σχηματισμένων Ρυτίδων, 50ml & ΔΩΡΟ Neck Contour κρέμα σύσφιξης για τον λαιμό, 15ml & Eye Cream αντιρυτιδική κρέμα ματιών, 5ml, σε πρακτικό νεσεσέρ υπόσχεται άμεση δράση και εκπληκτικά αποτελέσματα. Πρόκειται για δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, το οποίο δεν περιέχει parabens. Μειώνει τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο (μέτωπο, μεσόφρυο, «πόδι της χήνας», γύρω από το στόμα και τη μύτη, περίγραμμα χειλιών) και το λαιμό
Η αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια προσφέρει 111% αναγέννηση επιδερμικών κυττάρων. Μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής. Ακόμη, παρέχει πλούσια ενυδάτωση και «γεμίζει» τις ρυτίδες. Αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη.
Μειώνει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση γύρω από τα μάτια. Μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα σε όλους τους τύπους δέρματος. Είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Καθημερινά πρωί ή/και βράδυ, απλώστε τη σε καθαρή επιδερμίδα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
Περιέχει έλαιο argania spinosa και δεκαπεπτίδια για μείωση των ρυτίδων. Ακόμη, φωσφολιπίδια για αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστικότητας. Τέλος, υαλουρονικό νάτριο για πλήρη ενυδάτωση.sofokleousin.gr