Τετάρτη, Νοεμβρίου 29

Έγγραφα σοκ από την Ραχήλ Μακρή για την Σαουδική Αραβία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ.Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε τα άκρως απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν τον ρόλο του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Αμυνας στο σκάνδαλο με τη πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

"Τα έγγραφα έχουν δημοσιοποιηθεί και αποκαλύπτουν την εξαπάτηση της βουλής και του ελληνικού λαού. Γνώριζαν και την ύπαρξη μεσάζοντα και είχε ζητηθεί η συνδρομή της Ευπ για να ελέγξει τον μεσάζοντα κάτι που όπως φαινεται δεν έπραξε καθώς ο μεσάζοντας έχει θέματα.

Σιωπή από παντού ελπίζουμε όχι και από την εισαγγελεία του Αρείου πάγου που πλέον έχει τεράστια ευθύνη απέναντι στον λαό από τον όποιον εκπορεύεται η εξουσία της."

 
ευθύνη απέναντι στον λαό από τον όποιον εκπορεύεται η εξουσία της."

 





"Το έγγραφο που κι καλά διέρρευσε ο πράκτορας των Τούρκων βρίσκεται σε επίσημο σάιτ του υπουργείου και μπορεί να το δει οποιοσδήποτε. Δεν ειναι ούτε διαβαθμισμένο ούτε απόρρητο. Δεν το εκλεψε κανένας πράκτορας.

Δεν είσαι δα και τόσο σπουδαίος για να ασχολείται ο Ταγίπ μαζί σου. Νούμερα είστε που βρήκαν και τρίβουν τα χέρια τους οι γείτονες που αλωνίζουν πραγματοποιώντας ασκήσεις μέσα στο Αιγαίο μερα μεσημερι με πραγματικά πυρά.
Πουλημένα τομάρια.
Εκεί στην αντιπολίτευση ξυπνήστε γιατί εαν δεν μπορείτε ούτε μετά από τέτοια έγγραφα να καταλάβετε τι σας γινεται να πάτε σπίτια σας και να μην διεκδικείτε εξουσία.
Αρκετά με όλους τους ανίκανους.
Ξανακαλώ τις εισαγγελικές αρχές της χώρας να ασκήσουν τα καθήκοντα τους."