Δευτέρα, Νοεμβρίου 27

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ....

Σχετική εικόνα
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους ξέχασαν, την ...έντονη φημολογία που υπήρχε τα πρώτα χρόνια της κρίσης (2010-2013) για την κατάρρευση των γαλλικών και ιταλικών τραπεζών και αντιστοίχως των οικονομιών τους: Tης Γαλλικής και της Ιταλικής.
Τελικά βέβαια, δεν συνέβη τίποτα στις παραπάνω χώρες...
Ας είμαστε καλά ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες και οι αδελφοί Κύπριοι... που δεχθήκαμε αφελώς, να υποστούμε έναν πρωτόγνωρο κανιβαλισμό στις ζωές μας....
Στους Κυπρίους αδελφούς, κουρεύτηκαν οι καταθέσεις, σ’ εμάς τους  Έλληνες κουρεύτηκαν, κουρεύονται και θα συνεχίσουν για πολύ ακόμη να κουρεύονται βίαια οι ζωές μας.
Τόσο οι γερμανικές, όσο και οι γαλλικές τράπεζες είχαν μεγάλα ανοίγματα…..
Χάρη όμως στους προθύμους πολιτικούς μας τόσο οι γερμανικές, όσο και οι γαλλικές και ιταλικές τράπεζες φαίνεται να τη γλιτώνουν.
Οι λαοί τους δεν υπέστησαν τον πρωτοφανή σοδομισμό που υπέστησαν οι Ελληνες πολίτες και επιχειρηματίες.
Κυρίως η ιδιωτική οικονομία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα πλήρωσαν με το αίμα τους τον κανιβαλισμό της Κομισιόν και τους αναξιοπρεπείς, ολίγιστους Ελληνες πολιτικούς..., που πολλοί συματριώτες μας και συνέλληνες συνεχίζουν και σήμερα να τους βραβεύουν και να τους στηρίζουν, ΜΗ κατανοώντας τη ζημιά που προκαλούν στη χώρα...
Και θα εξακολουθήσουν να πληρώνουν απίστευτο φόρο αίματος με τον νέο προυπολογισμό του κυνικού Τσακαλώτου -πρόθυμου εκτελεστή των πιστωτών- οι οποίοι περιέργως δεν ακούμπησαν ΚΑΝ, το διεφθαρμένο εγχώριο πελατειακό κράτος...
Η ανοχή των δανειστών στο πελατειακό κράτος μας, που μαζί με τους εγχώριους ολιγάρχες και την διαπλοκή, είναι η αιτία της συνεχούς χρεοκοπίας μας...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ διότι, μ’ αυτό το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος, κάνουν δουλειές οι γερμανικές, οι γαλλικές και οι ιταλικές πολυεθνικές στην Ελλάδα και στη Κύπρο. 
Χρησιμοποιούν δε και τους εγχώριους ολιγάρχες – αχυρανθρώπους, γιατί οι δικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία να λαδώνουν σωστά τους γενικούς γραμματείς και φαρισαίους του κομματικού ελληνικού δημοσίου...
Δεν γνωρίζω πόσο εκτεθειμμένη ήταν και είναι η επενδυτική τράπεζα Rothschild & Co. στις ….γαλλικές τράπεζες π.χ. και τι ζημία θα είχε υποστεί ΑΝ αυτές κατέρρεαν, όπως ψιθυρίζονταν στην αρχή της κρίσης….
Είναι πάντως αυτονόητο πως, ΑΝ… μαζί με την ελληνική οικονομία χρεοκοπούσε η γαλλική αλλά και η ιταλική, δύσκολα θα τη γλίτωνε και η Rothschild & Co. 
Είναι ηλίου φαεινώτερο το γιατί….
ΔΕΝ μπορώ όμως να εξηγήσω την επιλογή της, να βγάλει «τσάτρα πάτρα» στις αγορές την διεφθαρμένη Ελλάδα, η οποία όσο είναι στα μνημόνια δανείζεται με επιτόκιο 1%,  ενώ τώρα θα είναι αναγκασμένη να δανειστεί με 4% και ΑΝΩ!!!
Αυτό στοιχειοθετεί έγκλημα κατά της χώρας, ΔΕΝ είναι λάθος…
Και φέρνει την υπογραφή του άθεου Τσίπρα και φυσικά των κορακιών δανειστών, οι οποίοι πέταξαν το μπαλάκι στην Rothschild & Co. όχι βέβαια με το αζημίωτο ….
Η Rothschild & Co. και οι φίλοι τους, …δικηγόροι των Παρισίων, βραβεύοντας το πρωθυπουργό με το απίθανο βραβείο πολιτικού σθένους, πιστεύουν ότι ΟΛΟΙ οι Ελληνες είμαστε ιθαγενείς ή χιμπατζίδες, σκαρφαλωμένοι σε κορμούς δένδρων και τρώμε βελανίδια….
Δυστυχώς για δαύτους δεν είμαστε ΟΥΤΕ ιθαγενείς ΟΥΤΕ χιμπατζίδες και κάποιοι εξ ΗΜΩΝ, θα απολαύσουν με κουβανέζικα πούρα –σαν κι αυτά που έκανε δώρο η οικογένεια του Κάστρο στον Αλέξη Τσίπρα- την χρεοκοπία της Rothschild & Co…

ΓΕΝΟΙΤΟ!!!

Κώστας Μίχος