Τρίτη, Νοεμβρίου 7

Βίκυ και Αρετή εκτός φυλακής

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑΣ ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
Εκτός φυλακής βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου παρά την ποινή κάθειρξης των οκτώ ετών στην οποία είχαν καταδικαστεί για τις μίζες εξοπλιστικά.


Βίκυ και Αρετή εκτός φυλακής


Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου σε συνδυασμό με τη ρύθμιση για το χρόνο έκτισης ποινής σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει εκτίσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το απαιτούμενο, αφού βρισκόταν έγκλειστη για περίπου τέσσερα χρόνια, δίχως να προσμετρηθούν τα ευεργετήματα της νομοθεσίας υπέρ της.

Η κόρη του αφέθηκε επίσης ελεύθερη καθώς είχε εκτίμησει μεγάλος μέρος της ποινής της.



Οι δύο γυναίκες είχαν καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, αμέσως μόλις πάτησαν το πόδι τους στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών στις 2 Νοεμβρίου.

Στην αίτησή τους υποστήριζαν πως έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την κόρη του Αρετή
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την κόρη του Αρετή


Σημειώνεται πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου την οποία έκανε γνωστή μέσω δελτίο Τύπου σε μορφή PDF που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σε αυτή μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως καταδικάστηκε δύο φορές διότι φέρει το όνομα του ανδρός της.
Οι δύο γυναίκες είχαν καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, αμέσως μόλις πάτησαν το πόδι τους στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών 

Την Τετάρτη η Βίκυ Σταμάτη αρνούνταν να βγει από το σπίτι της και δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να τη συνοδεύσουν στη φυλακή.

Η Βίκυ Σταμάτη μετά από ώρα αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και μπαίνοντας στο όχημα που θα την μετέφερε έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τους δημοσιογράφους.
ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑΣ ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ



  zougla.gr