Δευτέρα, Νοεμβρίου 27

ΤΩΡΑ – ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ! ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ! «ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ»!! ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ- ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

tsipras
Σε μετωπική αντιπαράθεση αναμένεται να εξελιχθεί τωρα στη Βουλή η συζήτηση για την υπόθεση των βλημάτων που επεχείρησε να πωλήσει η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με «ενδιάμεσο» στην Σαουδική Αραβία, ενώ ήδη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναβρασμό και οι δημόσιες διαφοροποιήσεις είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
14:42 Καμμένος:
«Είναι μέρος της συμμορίας. Και νομίζετε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους των αφεντικών σας.
Όσο πιο πολύ χτυπάτε την κυβέρνηση, να ξέρετε ότι τόσο πιο σκληρή θα είναι η συνοχή αυτής της κυβέρνησης. Εμείς δεν έχουμε Τσοχατζόπουλους. Να τους χαίρεστε. Εμείς σκιές δεν έχουμε… Περαστικά». 14
«Πριν από περίπου ένα μήνα έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Απευθύνθηκε στη δίωξη για να δούμε ποιος είναι ο καλών. Είναι ο κ. Πατεράκης».
14:50 Έβαλε φωτιά στη Βουλή ο Καμμένος! Ενέπλεξε το αείμνηστο  Μητσοτάκη   την Γεννηματά
Ξέρετε που τον γνώρισαν στο υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κα Γεννηματά τον πήγε. 17 φεβρουαρίου 2014. Είπε ακόμα ότι στα ΕΑΣ η εταρεία AGG συζήτησε για συμφωνία για πυρομαχικά όταν η κα Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας. Με αυτούς συνομιλούσε ο Παπαδόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, είπε ο κ. Καμμένος.
«Εμείς το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο, είναι ότι αυτός εκπροσωπούσε την Σαουδική Αραβία και ελέγχθηκε πολλαπλώς και όσον αφορά το ποινικό του μητρώο και όσον αφορά τις άδειες που θα έπρεπε να έχει».
Ναι, τον γνωρίζω τον Παπαδόπουλο. Ξέρετε από πού; Από τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος λείπει αυτή τη στιγμή. Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκη είχε οργανώσει αποστολή στη Ρωσία μέσα στην αποστολή ήταν μεταξύ άλλων επιχειρηματιών και ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιό του, ο οποίος εισέπραξε 67 εκατομμύρια για να πληρωθεί ο κ. Παπαδόπουλος, που εσείς δεν ξέρετε. Ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι δε σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς δηλαδή πήγαμε να εισπράξουμε 67 εκατομμύρια με τον κ. Παπαδόπουλο και εσείς πληρώσατε 67 εκατομμύρια.
14:29
Στο βήμα ο Πάνος Καμμένος
«Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στην Βουλή και ε΄χουν γραφτεί απίστευτα από ραδίοφωνα και εφημερίδες. Λασπολογία και οι φερόμενοι δημοσιογράφοι της φερόμενης συμμορίας για εμπόριο ναρκωτικών φοβούνται ότι θα χάσουν το ψωμί τους», είπε ο κ. Καμμένος.
«Πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων θα τους αντιμετωπίσω στην δικαιοσύνη. Είναι διακρατική συμφωνία και δεν υπάρχει μεσάζων, είπε ο υπουργός. Ουδείς ενδιάμεσος και ουδείς μεσάζων. Μάλλον είστε συνηθισμένοι από την διαφθορά στην οποία λειτουργούσατε εσείς», είπε ακόμα.
14:29 Επι προσωπικού ο Νίκος Φίλης 
«Εχω διατυπωσει την άποψη ότι η συζήτηση για τους εξοπλισμους πρέπει να υπακούσει στα ψηφίσματα του ευρωκοινοβουλίου. Οτι η Σαουδικη Αραβία είναι υπεύθυνη για την δολοφονία αμάχων». Και πρόσθεσε: «Εγω δεν ημουν μελος της επιτροπής το 2017. Αν ήμουν πιθανότατα ψηφιζα. Αλλα τώρα γνωρίζουμε επίσημα από την ευρωβουλή ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Υεμένη».
14:20
Στο βήμα της Βουλής ο Κωνσταντίνος Τσιάρας
14:15
Στο βήμα της Βουλής ο Σίμος Κεδίκογλου
Ο Σίμος Κεδίκογλου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του απευθύνοντας σειρά ερωτήσεων στον κ. Καμμένο σημείωσε: «έχετε αντιληφθεί τι έχετε κάνει; Ελέγξατε ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλο; Αν είχε προβλήματα με τα νόμο; Ένας αποτυχημένος επιχειρηματίας δεν σας έκανε εντύπωση πώς μπορεί να είναι εκπρόσωπος ενός κράτους».
14:10                                                                                                                                                                                                ΣΟΚ με την εικόνα του Υπουργού Άμυνας! Χλωμός και αμήχανος παρακολουθεί 
20171127120510_129648
14:07                                                                                                                                                                                                Στο βήμα της Βουλής ο Τάσος Δημοσχάκης
Ο βουλευτής της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης αναφερόμενος στον κ. Καμμένο τον κατηγόρησε πως από την αρχή που ανέλαβε το συγκεκριμένο υπουργείο έδειξε «πολιτική βουλιμία, περιφρόνησε την δικαιοσύνη, αλλά και «φτάσατε στο σημείο να ενεργοποιήσετε ακόμη και νόμο της δικτατορίας».
13:57
Στο βήμα τώρα ο Γιώργος Κουμουτσάκος
Σκληρά λόγια και από τον Γιώργο Κουμουτσάκο στην Βουλή. Τα ερωτήματα είπε είναι αμείλικτα. Γνώριζε ο ΥΠΕΞ τις λεπτομέρειες; Ναι γνώριζε, είπε ο κ. Κουμουτσάκος. Και όπως είπε δεν έκανε τίποτα. Σκόπιμα αγνόησε και υποβάθμισε τις πληροφορίες και έδωσε λευκή επιταγή στον Καμμένο να προχωρήσει σε σκοτεινούς χειρισμούς.
13:55
Ο μόνος που έθεσε θέμα Υεμένης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην επιτροπή ήταν ο κ. Παφίλης, είπε ο κ. Γεωργιάδης. Η ακύρωση της συμφωνίας δεν αναιρεί την απόπειρα, είπε ακόμα. Μίλησε για εξαπάτηση της Βουλής. Απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο είπε: «εφόσον το έγγραφο είναι από το 2016 γιατί δεν μας ενημέρωσε ότι σε αυτή την υπόθεση έχουν ζητήσει να εκπροσωπούνται από έναν έλληνα ονόματι Βασίλειου Παπαδόπουλου; Μας παραπλανήσατε εκ λάθους; Ή μας παραπλανήσατε εκ δόλου για να τα αρπάξετε;»
13:50
Ένταση μετά από παρέμβαση της Τασίας Χριστοδουλοπουλου
Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο είπε ότι ο υπουργός Αμυνας απέδωσε τη διαρροή εγγράφου σε πράκτορα! Είπε ακόμα ότι η πρώην συνάδελφος ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή κατέθεσε στον ελληνικό λαό ενα email με το οποίο είχε επικοινωνήσει με τον πράκτορα.
13:40
Στο βήμα ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, Αθανάσιος Δαβάκης
13:22
Στο βήμα ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας
«Η ΝΔ θεωρεί ότι οι συμφωνίες εκποίησης στρατιωτικού υλικού δεν βασίζονται σε διακρατική συμφωνία όπως ψευδώς διαβεβαίωσε ο Πάνος Καμμένος. Πρόκειται για συμφωνία που υπεγραφη με μεσάζοντα», είπε ξεκινώντας ο κ. Τσαούλας.
Η επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία προς τον Πάνο Καμμένο θα λάβει χαρακτήρα προ ημερησίας συζήτηση πολιτικών αρχηγών, ενώ κατά την διάρκειά της αναμένεται να «εκτονωθεί» με απρόβλεπτες συνέπειες όλη η «καύσιμη ύλη» που συγκεντρώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τις μεγάλες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.makeleio.gr