Τετάρτη, Νοεμβρίου 15

Ο Οβριόπουλος και ο αλκοολικός πρώτα θα ξεπουλήσουν τη Μακεδονία και μετά θα φύγουν.

Το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους ΣοροΣκοπιανούς, το είχε στο πρόγραμμά του ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ... όπως και την λαθρολαγνία τους, όπως και την ανωμαλοδιαστρεφομανία τους, όπως και πολλά άλλα.
Είναι συνεπέστατος στο πρόγραμμά του, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ας το διάβαζαν τα τσόλια που τους ψήφισαν...
Δυστυχώς, προτίμησαν τον ομαδικό αυνανισμό...
Δεν είναι και λίγα τα 4.000.000 στις πρώτες εκλογές και στην συνέχεια 2.000.000 ψηφοφόροι του κώλου και της Εθνικής Προδοσίας...


ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΥΝΑΝΕΣ, σε μια χώρα των 9.000.000, είναι τρομακτικό ποσοστό... ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.

Όσο για τον δεύτερο, την αλκοολική πολιτική πόρνη, τον Καμμένο... από έναν αλκοολικό, πόρνο και καρεκλομανιακό, έπρεπε να το περιμένετε...

Εδώ την ψυχή του στον διάολο (οβριούς) έχει πουλήσει, στο Μακεδονικό θα στεκόταν...

Καλλιόπη Σουφλή



Ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας, ο Μπράιαν, φίλος μας που έχει υπηρετήσει ως Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε στην Ουάσιγκτον ότι η διάθεση για την επίλυση της διαφοράς για το όνομα στην Αθήνα και τα Σκόπια είναι τώρα στο υψηλότερο επίπεδο από ποτέ.



Ο Οβριόπουλος και ο αλκοολικός πρώτα θα ξεπουλήσουν τη Μακεδονία και μετά θα φύγουν.



Ο Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπράιαν Χόιτ Γι. , δήλωσε χθες στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στην Ουάσιγκτον ότι η Ασφάλεια της πΓΔΜ εξαρτάται από την επίλυση της διαφοράς με την Ελλάδα για το όνομα, και την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.




Ο κ. Γι είπε, ότι η διάθεση για την επίλυση της διαφοράς για το όνομα είναι τώρα στο υψηλότερο επίπεδο από ποτέ και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα βρεθεί σύντομα λύση.



«Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις και είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει μια λύση, γιατί η διάθεση στην Ελλάδα και την πΓΔΜ είναι στο υψηλότερο επίπεδο, περισσότερο από ποτέ», είπε ο κ. Γι που έχει υπηρετήσει ως Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη.



Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πληροφορίες ότι αυτός θα είναι ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην πΓΔΜ, ο κ.Γι δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις πληροφορίες, αλλά μετά, μακριά από τις κάμερες είπε ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τον πιθανό διορισμό του.

Πηγή

Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το διαδίκτυο και το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και είναι επιλογή μου.

Καλλιόπη Σουφλή
 http://www.ksipnistere.com