Από πότε ρε απατέωνες τηλεδημοκράτες, ένας Αφγανός μπορεί να ανεμίζει την Ελληνική σημαία του ματωμένου Σταυρού μας;

Επίσης για να μην το ξεχάσουμε: Το Τμήμα αντιρατσισμού, είναι τμήμα αντιμετώπισης ρατσισμού ή άντρο ομοφυλόφιλων και πισωγλέντηδων;
Ӵ飬鼴�ᰯ �𡱝롳破粠28粠Ϫ�߯�筠𥱩﷞ �լ紴ョ Ӵ筠𡱝롳砝롢堬ݱﲠ쥠�笯� Ĝ� 쟱 ᰼ ��鳴ܭ. (EUROKINISSI/ӹ�򠄧짴񼰯�)
Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΥΤΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ
Άγνωστα άτομα επιτέθηκαν τα ξημερώματα στην οικία που διαμένει η οικογένεια 11χρονου Αμίρ Αφγανού, ο οποίος αν και είχε κληρωθεί να είναι σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε με την ταμπέλα του σχολείου του, στην περιοχή της Δάφνης. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα με πέτρες και προκάλεσαν φθορές στην οικία όπου διαμένει ο 11χρονος με την οικογένειά του, στη Δάφνη.Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Η ιστορία του μικρού μαθητή από το Αφγανιστάν, εξακολουθεί να προκαλεί σχόλια, καθώς ενώ κληρώθηκε ως σημαιοφόρος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τελικά παρέλασε κρατώντας μία πινακίδα με το όνομα του σχολείου.
——-το σχόλιο
1)Υπάρχουν γονείς που αντιδρούν με την κατάπτυστη εντολή του τουρκόφιλου Γαβρόγλου, να κρατούν ισλαμιστές την ελληνική σημαία. Και καλά κάνουν. Κι εμείς το ίδιο πιστεύουμε. Και θα διεκδικήσουμε την εξαφάνιση του Νόμου-εκτρώματος.
2)Σημαία με ελληνικό σταυρό που μάτωσε στα πεδία των μαχών, δικαίωμα για να την κρατάει έχει μόνον ΕΛΛΗΝΑΣ με Ε κεφαλείο.
3)Ο νόμος πρέπει να αλλέξει. Οι κομμουνιστοσυμμορίτες και οι λησταντάρτες μαζί με τους σφάχτες προγόνους τους, δεν μπορούν να νομοθετούν αυτά τα νομοθετικά εκτρώματα και η μάζα να υπακούει, γιατί έτσι γουστάρουν αυτοί και ο μαλακισμένος μαρξισμός τους.
4)Κάθε ενέργεια αντεκδίκησης ή προβοκάτσιας, σε σπίτια αλλοδαπών, δεν είναι ακτιβιστικές ενέργειες, είναι τρομοκράτηση. Απλώς η πολιτεία έχει την υποχρέωση να παρακαλέσει τους Αφγανούς-έχουν χαρτιά παραμονής;-για να μην τους τρομοκρατούν και να αποφύγουν κόντρες ή αντιπαραθέσεις με τον αστικό πληθυσμό, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε το συντομότερο στην πατρίδα τους ή όπου αλλού θέλουν. Όποιος δεν περνάει καλά, φεύγει και πάει αλλού να μείνει.
Και 5. Για ποιο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας, γίνεται λόγος; Για το Τμήμα που τηλεοπτικά πρόσωπα βγάζουν δολοφόνους, παραβατικούς, λεμέδες, φτωχοδιάβολους, μαχαιροβγάλτες και βγάζουν λόγους, όταν την ίδια ώρα κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες; Ασκήθηκε δίωξη στους τηλεοπτικούς μαλάκες που τους κάνουν πρόσωπα της ημέρας;
Επίσης για να μην το ξεχάσουμε: Το Τμήμα αντιρατσισμού, είναι τμήμα αντιμετώπισης ρατσισμού ή άντρο ομοφυλόφιλων και πισωγλέντηδων; 
Άντε, κάντε μας τη χάρη.
Τα ξανάπαμε: Στη γειτονιά μας τους πούστηδες τους παίρναμε με τις πέτρες. Εμείς έτσι μάθαμε να ζούμε. Και αυτοί έμαθαν να παίζουν πιτσιρίκια με τις κούκλες και η μανά τους να τους φοράει φουστανάκια και ποδίστες και να τους βάζει να πλένουν κυλότες.makeleio.gr/