Προφανώς αυτά είναι «εντολές» των αφεντικών . Eίναι η άνεση που χρειάζεται ο Special Man for Special job στην ελληνική πολιτική σκηνή…με συνοδείο Κορλεόνε-Τσαουσέσκου το χαμογελαστό παιδί της αριστεράς!

por
Υπήρχε και κάτι άλλο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που πρώτη φορά συνέβη. Ολα τα μέλη της, περιλαμβανομένου και του Πρωθυπουργού, παρκάρισαν τα αυτοκίνητά τους στο προαύλιο (και όχι στο γκαράζ) της Βουλής. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις «Μπέμπες», τα Audi και τις δύο Μercedes που βρέθηκαν εκεί, αλλά μ’ ένα θηριώδες τζιπ (από τα πλέον ακριβά) μαύρο, με φιμέ
τζάμια, χωρίς πινακίδες, το οποίο συνοδευόταν από δύο περιπολικά της Αστυνομίας και από μοτοσικλετιστές της Αμεσης Δράσης και της Ομάδας Δίας. 

Το τζιπ το… φρουρούσαν τέσσερις άνδρες με πολιτικά. Ρώτησα ποιανού είναι αυτό το τζιπ και η απάντηση που μου δόθηκε ήταν ότι ήταν της… Αντιτρομοκρατικής. Πρώτη φορά γίνεται συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενός κόμματος υπό το άγρυπνο μάτι της Αντιτρομοκρατικής (και μέσα στη Βουλή).

ΒΗΜΑτοδότης

 http://perimajestic.blogspot.gr