Βίκυ Σταμάτη: Είμαστε πάμπτωχοι – Eίναι όλοι πουλημένοι – Τι είπε για τη σχέση με τον Άκη (βίντεο)

Βίκυ Σταμάτη: Είμαστε πάμπτωχοι – Eίναι όλοι πουλημένοι – Τι είπε για τη σχέση με τον Άκη (βίντεο)

Για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, στο κανάλι Έψιλον.
Αρχικά, η κυρία Σταμάτη τόνισε πως επρόκειτο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της «με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα».

Ερωτηθείσα για το δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της και στο οποίο αναφερόταν πως ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η ίδια υποστήριξε πως «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου».
Η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαφορά μεταξύ διαζυγίου και… λύσης γάμου.
Αρκέστηκε να πει πως «δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

Τι είπε για την άσεμνη χειρονομία της στους δημοσιογράφους

Αναφερόμενη στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό.
Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. «Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις «χρυσές»μίζες

Ερωτηθείσα για την υπόθεση με τις “χρυσές” μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…».

Δείτε το βίντεο: