Πέμπτη, Νοεμβρίου 9

H πόρνη του Νταβός -Η γυναίκα που πιάνει δουλειά όταν αρχίζει το Φόρουμ [εικόνες&βίντεο]

Η 24ΧΡΟΝΗ ΜΟΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 700 ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

H πόρνη του Νταβός -Η γυναίκα που πιάνει δουλειά όταν αρχίζει το Φόρουμ [εικόνες&βίντεο]

 «Η Μόνικα είναι μια νέα, δυναμική και γοητευτική κυρία. Δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια. Με τις τέλειες υπηρεσίες της η Μόνικα θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα. Κύρια περιοχή της είναι η Ζυρίχη...».
Θα μπορούσε να είναι αγγελία υποψήφιας νύφης, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για το μίνι βιογραφικό της Ιταλίδας Μόνικα που φιγουράρει σε ροζ ιστοσελίδα «γνωριμιών». Η μελαχρινή
καλλονή γεννήθηκε πριν από 24 έτη κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, έχει ύψος 1.70 και ζυγίζει 50 κιλά. Τα αγαπημένα της ποτά είναι η σαμπάνια και το μαρτίνι και τρέφεται με σούσι. Χρήσιμες πληροφορίες για όποιον πληκτρολογήσει το προφίλ της το οποίο συνοδεύεται φυσικά από το απαραίτητο γαργαλιστικό φωτογραφικό υλικό.
Η ιστορία της 24χρονης πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας από το ελβετικό δίκτυο Blick: «Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού», ανέφερε η Μόνικα η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα έμπειρα χέρια της «ανακουφίζονταν» αξιωματούχοι, ηγέτες, επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
Οπως ανέφερε, ο πελάτης νοικιάζει δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο και για 700 ευρώ «αγοράζει» μία ή δύο ώρες συντροφιά μαζί της. «Θέλουν να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους μαζί μου. Ξέρουν ότι δεν τους κρίνω. Αυτοί οι άνδρες αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν. Μία φίλη», δηλώνει και αναφέρει ότι κατά μέσο όσο κλείνει 5 ραντεβού την ημέρα.
«Γνωρίζω ότι πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά εγώ αγαπάω τη δουλειά μου. Με κάνει να έχω εξουσία πάνω στους άνδρες», σημειώνει η σέξι 24χρονη.