Παρασκευή, Νοεμβρίου 3

«Ζαλίζει» το Instagram της Ιωάννας Τούνη

Η Θεσσαλονικιά παίκτρια του ριάλιτι μόδας καίει καρδιές
«Ζαλίζει» το Instagram της Ιωάννας Τούνη

Στους 136 χιλιάδες εκτοξεύθηκαν οι followers της εκρηκτικής καλλονής μόλις λίγες εβδομάδες μετά την τηλεοπτική εμφάνισή της στο «My style rocks»

Στους 136 χιλιάδες εκτοξεύθηκαν οι followers της εκρηκτικής Ιωάννας Τούνη μόλις λίγες εβδομάδες μετά την τηλεοπτική εμφάνισή της. Η Θεσσαλονικιά παίκτρια του «My style rocks» αύξησε ραγδαία τους ακολούθους της καθώς φροντίζει να τροφοδοτεί τον λογαριασμό της με προκλητικές φωτογραφίες.


Κάπως έτσι δικαιώνεται η επιλογή της Ajun Medya καθώς η συγκεκριμένη δεν έστειλε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά την βρήκαν οι άνθρωποι της παραγωγής οι οποίοι της πρότειναν να συμμετάσχει.



Είχε ήδη μία αρκετά ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ήταν και πολύ γνωστή στη Θεσσαλονίκη απ' όπου και κατάγεται. Αν και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ένδυσης έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα κλαμπ και εστιατόρια της συμπρωτεύουσας με αποτέλεσμα να έχει ήδη έναν πυρήνα θαυμαστών.



Η Ιωάννα πάντως θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και μάλιστα δίχως να προκαλεί ίντριγκες τύπου «Ραμόνα» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.



Ηδη στον λογαριασμό της έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα πρώτα διαφημιστικά αποδεικνύοντας την επιρροή της λόγω του «My Style Rocks». Η ίδια μιλώντας στο «Θέμα» πριν από μερικές εβδομάδες έκανε σαφές πως στόχος της μέσα από το παιχνίδι είναι να μπορέσει να προωθήσει την δουλειά της και λιγότερο να ασχοληθεί με την μόδα. Προς το παρόν πάντως θεωρείται από τις πιο δυνατές παίκτριες.





protothema.gr