Τετάρτη, Νοεμβρίου 8

Η Kim Kardashian ζητά συγγνώμη για τη μεταμφίεσή της ως Aaliyah στο Halloween!

Η Kim Kardashian ζητά συγγνώμη για τη μεταμφίεσή της ως Aaliyah στο Halloween!
Η Kim Kardashian αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για μία από τις μεταμφιέσεις που επέλεξε γιορτάζοντας το φετινό Halloween. Η σέξι τηλεπερσόνα φέτος εμφανίστηκε με τέσσερις διαφορετικές μεταμφιέσεις εμπνευσμένες από τα αγαπημένα της μουσικά ινδάλματα. Εμφανίστηκε ως Cher, Madonna, Selena Quintanilla και Aaliyah.
Tο διαδίκτυο ωστόσο δεν βρήκε καθόλου πετυχημένη τη μεταμφίεση της Kim ως Aaliyah, η οποία σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 2001. Μάλιστα την κατηγόρησαν ότι ήταν προσβλητική με την επιλογή της. «Η Aaliyah ήταν μαύρη γυναίκα και εσύ δεν είσαι!» ανέφερε ένα σχόλιο που ενδεικτικά αποτυπώνει τον βασικό λόγο για τις αντιδράσεις.

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε η Kardashian ζήτησε συγγνώμη σε εκείνους που είχαν αισθανθεί πως η κίνησή της ήταν προσβλητική.

«Όταν αποφάσισα αυτό που ήθελα να μεταμφιεστώ για το Halloween φέτος, είχα πολλές ιδέες και περιορίστηκα σε μουσικά ινδάλματα και η δεύτερη στολή μου ήταν η Aaliyah», έγραψε η Kim στην ιστοσελίδα της.  «Η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από αυτό που φορούσε η τραγουδίστρια στο μουσικό βίντεο 'Try Again'», πρόσθεσε.



«Η Aaliyah ήταν μια εκπληκτική τραγουδίστρια και θα είναι για πάντα μουσικός μύθος. Είδα on-line ότι μερικοί άνθρωποι σκέφτηκαν ότι η μεταμφίεσή μου ήταν κακόγουστη και λυπάμαι πραγματικά αν αυτό τους προσέβαλε», τόνισε η σταρ.

Σημείωσε επίσης πως όταν δημιουργούσε το κοστούμι, δεν είχε κατά νου πως μεταμφιέζεται σε κάτι που αναφέρεται σε φυλή ή συγκεκριμένη κουλτούρα, αλλά σε μια γυναίκα την οποία θαύμαζε. «Ακούμε κάθε είδος μουσικής στο σπίτι μου και μου αρέσει τα παιδιά μου να έρχονται σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες», συνέχισε. «Για μένα, έχει πάντα να κάνει με την αγάπη και το σεβασμό» είπε και κατέληξε πως στο σπίτι της δεν υπάρχει διαχωρισμός στο χρώμα.



 To βίντεο που ενέπνευσε την Kim Kardashian: http://www.govastileto.gr/lifestyle/i-kim-kardashian-zita-signomi-gia-ti-metamfiesi-tis-os-aaliyah-sto-halloween/