Τρίτη, Νοεμβρίου 28

Mετά έχει σειρά το Βραβείο Καρλομάγνος...



Στο Παρίσι μεταβαίνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από την επιθεώρηση Politique Internationale ( συμφερόντων Rothchild) και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους(Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. 

Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί και η Άγγελα Μέρκελ.

Είπατε τίποτα; Ποια Μάνδρα και χαζομάρες; Ποιες συντάξεις και φόροι;; Ποιοι Έλληνες;;  Εδώ, μιλάμε για σπουδαίο βραβείο. Ένα βραβείο πολιτικού σθένους από έναν άνδρα που έδειξε σε όλους πως είναι να κυβερνάς διεφθαρμένους χαραμοφάηδες που αρνούνται να πληρώσουν αυτά που χρωστούν...Ατίθασους χαραμοφάηδες που είναι πρώτοι στην κλάψα. Καθυστερημένους που σήμερα χάνουν τα σπίτια τους γιατί λέει πίστεψαν πέτσινες υποσχέσεις...βλάκες που ζούσαν πέρα από τα όριά τους...

 Οι σιωνιστές και συγκεκριμένα τα αφεντικά των σιωνιστών οι Rothchild τιμούν τον μεγαλύτερο ηγέτη του Ελληνισμού! Ένα φαινόμενο...

Την σκυτάλη μετά θα την πάρουν οι ηθικοί Γερμανοί με το βραβείο Καρλομάγνος!

Κάτι μας θυμίζει...σίγουρα όχι με τέτοια ένταση...αλλά κάτι μας θυμίζει. 

Βραβείο Καρλομάγνος;


Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης βραβειο καρλομαγνου
 Κωνσταντίνος Καραμανλής βραβείο Καρλομάγνος 1978

Η Γερμανία γνώριζε εξ' αρχής το μεταπολεμικό "σενάριο" και έπαιζε εκ του ασφαλούς. "Έβλεπε" με το αμερικανικό "λυχνάρι" εκεί όπου οι άλλοι "προχωρούσαν" στο "σκοτάδι". Αυτό συνέβαινε για έναν πολύ απλό λόγο. Οι Γερμανοί ήταν οι "μπράβοι" τής αμερικανικής πολιτικής στην Ευρώπη ...Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν από τους Αμερικανούς για να ισοπεδώσουν την Ευρώπη και να την μετατρέψουν σε αμερικανική "λεία". Αυτή η Γερμανία, η οποία δεν είναι καν ένα πραγματικό κράτος, είναι η Πέμπτη Φάλαγγα των Αμερικανών στην Ευρώπη. Χάρη στη Γερμανία εδώ και έναν αιώνα οι Αμερικανοί έχουν "ρημάξει" την Ευρώπη και η Γερμανία την Ελλάδα.

..."Έστηναν" την κατάσταση, ώστε αργά - αλλά σταθερά - να οδηγηθούμε στη σημερινή "Ενωμένη Γερμανική Ευρώπη" αμερικανικής "ιδιοκτησίας" ..."Έστηναν" την κατάσταση, ώστε να οδηγηθούμε στη σημερινή Ευρώπη των χρεών και όχι των λαών. Έστηναν την κατάσταση μέχρι να "αμολήσουν" και πάλι τις Μέρκελ και τους Σόιμπλε να "ματώσουν" ξανά τους αφελείς. Οι Αμερικανοί απλά θα περίμεναν, ώστε σε κάποια στιγμή να απολαύσουν τη "λεία", την οποία θα τους έφερνε ο αιμοβόρος τευτονικός "σκύλος" τους. Γι' αυτόν τον λόγο το σύνολο των σκληρών και αντιλαϊκών χειρισμών, που ευνοούσαν την αμερικανική πολιτική στην Ευρώπη, τη δρομολογούσαν οι Γερμανοί. Ως εκ τούτου, μετά το τέλος τού πολέμου αυτή η πολύτιμη Γερμανία θα έπρεπε να ενισχυθεί με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους και κυρίως απ' αυτούς, οι οποίοι ήταν απολύτως ελεγχόμενοι από τους Αμερικανούς

Αυτός ο απίστευτος προδότης, ο οποίος δεν ζήτησε από τους Γερμανούς τα τεράστια χρέη τους απέναντι στην Ελλάδα, ήταν εκείνος ο οποίος το '62 "αναγνώρισε" - παρανόμως και αδίκως - όλα τα προπολεμικά δάνεια στους ξένους "ομολογιούχους"; ..."Ομολογιούχους" τρόπος τού λέγειν, εφόσον εκείνοι ήταν σαν τον σημερινό γαμπρό τού Κλίντον ...Οι ίδιοι "γύπες" με τους σημερινούς τοκογλύφους, οι οποίοι έπαιρναν τζάμπα τα "σκουπίδια" των επενδυτών και τα οποία έτσι κι αλλιώς τα είχαν "ξεγραμμένα" ..."Σκουπίδια", τα οποία, για παράδειγμα, δεν άφηναν το ελληνικό κράτος να "μαζέψει", αλλά τα μάζευαν οι ίδιοι. Προφανώς γνώριζαν πράγματα, τα οποία δεν τα γνώριζαν όλοι οι υπόλοιποι και γι' αυτό αγόραζαν "σκουπίδια", τα οποία η Ελλάδα για "ανεξήγητους" λόγους θα τους τα έκανε "χρυσάφι".

Ποιος ξέρει με τι ανταμοιβές και τι εκβιασμούς δέχθηκε ο Καραμανλής να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους εκείνης της εποχής. Έβαλε την Ελλάδα, η οποία καταστράφηκε από τους Γερμανούς στον πόλεμο - για να υπερασπιστεί τη Δύση - να πληρώσει ομόλογα "ξεχασμένα", τη στιγμή που η ίδια δεν είχε απαιτήσει καν την αποζημίωσή της από τους Γερμανούς ή την "ανταμοιβή" της από τους Συμμάχους. Η Ελλάδα τού '60 - και άρα οι δικές μας οι γενιές - , εξαιτίας τού Καραμανλή, θα πλήρωναν ομόλογα, τα οποία στην κυριολεξία είχαν παραγραφεί ...Ομόλογα, τα οποία ξεκινούσαν από το 1881 και τελείωναν το 1931. Ομόλογα, τα οποία μετά από Δύο Παγκόσμιους Πολέμους και έναν τρομερό Εμφύλιο δεν έπρεπε καν να υπάρχουν στα ιστορικά αρχεία, πληρώθηκαν στο ακέραιο ...Ομόλογα, τα οποία κανένα άλλο κράτος δεν θα αναγνώριζε.
Αυτά τα ομόλογα ο Καραμανλής δεν θέλησε καν να τα βάλει στο "παζάρι" κάποιων συμψηφισμών ...Μας έβαλε να τα πληρώσουμε στο ακέραιο. Γιατί; ...Γιατί ο δωσίλογος φτωχομπινές των Αθηνών εκβιαζόταν από τους Γερμανούς. Ποιος θα σταματούσε τον διαβόητο και εκβιαζόμενο δωσίλογο ανώμαλο; ...Ο "γέρος" της Δημοκρατίας; ...Ο παιδεραστής Παπανδρέου, ο οποίος μας οδήγησε στον Εμφύλιο υπό τις εντολές τους; ...Ο άθλιος σύμβουλος του Τσολάκογλου και - μαζί με τους συμμορίτες των "φιλελευθέρων" ιδρυτών των ταγμάτων ασφαλείας - δωσίλογος των Ναζί; ...Μήπως ο Μητσοτάκης; ...Αυτοί ήταν οι ηγέτες τής Ελλάδας εκείνη την εποχή ...Αυτοί ήταν που αναγνώρισαν τα "σκουπίδια" των προπολεμικών "ομολογιούχων".

Μιλάμε για απίστευτα ποσά σε σχέση με τις δυνατότητες του ελληνικού κράτους. Μιλάμε για δισεκατομμύρια δραχμές σε μια εποχή που ο Έλληνας εργαζόμενος πληρωνόταν με τρεις κι εξήντα. Σύμφωνα με τους επίσημους υπολογισμούς το συνολικό ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν σε 56.239.518 λίρες ...Ποσό τεράστιο. Με την προσθήκη των κεφαλαιοποιημένων τόκων τότε, το τελικό ποσό έφτανε τις 62.072.114 αγγλικές λίρες ή 173.801.919 δολάρια ή 5.214.057.576 δραχμές. Το ονομαστικό κεφάλαιο αναγνωριζόταν στο ακέραιο και η εξυπηρέτησή του άρχιζε αναδρομικά από το 1963. Στο τέλος τής προσφοράς προσκομίστηκαν για αναγνώριση ομολογίες, οι οποίες αντιπροσώπευαν το 96% τού ονομαστικού κεφαλαίου ...Κατά "σύμπτωση", οι περισσότεροι από εκείνους τους "ομολογιούχους", οι οποίοι θα έπαιρναν αναπάντεχα τα χρήματά τους, ήταν Γερμανοί...

...Γερμανοί, από εκείνους, οι οποίοι μας "έδωσαν" τους Πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες ...Γερμανοί, οι οποίοι εκβίαζαν την Ελλάδα από την εποχή τού Τρικούπη ...Γερμανοί, από εκείνους, οι οποίοι οδήγησαν την Ελλάδα στον "ατυχή" πόλεμο ...Γερμανοί, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους τα στοιχεία εκβιασμού τού ανώμαλου Καραμανλή και είχαν μετατρέψει τις παράνομες και παράλογες οικονομικές απαιτήσεις τους σε διακρατική υπόθεση ...Γερμανοί, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν οι ίδιοι που, ως Ναζί βιομήχανοι, στήριξαν τον Χίτλερ ...Γερμανοί, από εκείνους, οι οποίοι έδωσαν εντολή στον Καραμανλή να οργανώσει το "σκλαβοπάζαρο" των Ελλήνων και να τους στείλει τον "αφρό" τής ελληνικής παραγωγής.

Εκείνα τα χρήματα εκείνων των εγκληματιών Γερμανών, που, αν τολμούσε η Γερμανία μετά τον πόλεμο να τα διεκδικήσει, θα έτρωγε "κλωτσιές" από τον τελευταίο Έλληνα, τα αναγνώρισε ως δια μαγείας ο "εθνάρχης". Η φωτογραφία τού δωσίλογου Καραμανλή με τον Ναζί Μέρτεν πρέπει να είναι η πιο ακριβή φωτογραφία τής ανθρώπινης ιστορίας. Με την παράνομη αποπληρωμή εκείνων των παράνομων ομολόγων συνδέονται οι τρεις κυρίαρχες οικογένειες της Μεταπολίτευσης. Με εκείνα τα παράνομα ομόλογα κατόρθωσαν οι ιμπεριαλιστές και έλεγξαν την ελληνική ηγεσία για πάνω από μισό αιώνα.

Τότε οι Γερμανοί για τα ελληνικά δάνεια απευθύνονταν στους Σιωνιστές Ρικάρντο του Ρότσιλντ και σήμερα οι ίδιοι Γερμανοί απευθύνονται για τα ίδια δάνεια στους Σιωνιστές τής Goldman Sachs του ίδιου Ρότσιλντ...

Και τότε με τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο "έσωζαν" τους τραπεζίτες και υπέτασσαν την Ελλάδα και τώρα με την Τρόικα τους ίδιους τραπεζίτες "σώζουν", με το ίδιο κόστος για την Ελλάδα. Οι Γερμανοί απλά είναι υποχρεωμένοι να απειλούν την Ελλάδα, γιατί αυτοί είναι οι "ενδιάμεσοι" εγκληματίες που "συνδέουν" τους τοκογλύφους με την Ελλάδα.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/10/irthe-i-ora-tou-karamanli.html

O Tσίπρας είναι αυτός που ολοκληρώνει τον κύκλο...Παραδίδει τα πάντα και δέχεται τα πλούσια βραβεία. Έκανε την δουλειά με πολιτικό σθένος!
Είναι η "αριστερή"-Κυβέρνηση, η οποία, "μεθώντας" τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις, θα τον καθηλώσει στην απόλυτη αδυναμία...


...Συνέταιροι σε όλα ...Γύρω από τον "πυρήνα" Καραμανλή συνδεδεμένοι γύρω του οι Παπανδρέου και οι Μητσοτάκηδες. Γι' αυτόν τον λόγο κανένας δεν πειράζει τον κηφήνα τής Ραφήνας. Όλοι "χρωστάνε" στην οικογένεια τού "Ευταξίδη". Όλοι έχουν λόγο να τρέξουν και να υποβάλουν τα "σέβη" τους στις εκδηλώσεις τού ιδρύματός του. Γι' αυτόν τον λόγο τον βοηθούν και βέβαια τον "προστατεύουν" από κάθε κριτική. Για να του δώσουν "πατριωτικό" προφίλ, του επέτρεψαν να προβάλει ένα δήθεν "βέτο" σε μια τζάμπα γι' αυτούς υπόθεση ..."Δωράκι" στον υπάλληλο ..."Δωράκι", όμως, το οποίο κόστισε στον ελληνικό λαό άπειρα δισεκατομμύρια. Μετά την πιο ακριβή φωτογραφία στην ιστορία, που προστάτευε τον θείο, είδαμε και το πιο ακριβό "βέτο", που προστάτευε τον ανιψιό.
Γιατί είχε ανάγκη αυτό το "βέτο"; ...Γιατί απλούστατα έπρεπε να του δοθούν κάποια πατριωτικά "ένσημα" για να επιβιώσει πολιτικά μετά την καταστροφή που προκάλεσε με την αυθαίρετη και εγκληματική αύξηση του δημόσιου χρέους. Έπρεπε να διασωθεί το χρυσοφόρο "όνομα" και αυτό γίνεται εύκολα με "ψευδοηρωϊκές" τζάμπα μαγκιές. Γι' αυτόν τον λόγο οι δανειστές και "ιδιοκτήτες" τής Ελλάδας τού έδωσαν και το επιπλέον "άλλοθι" της δολοφονικής επίθεσης. Ψεύτικη πέρα για πέρα ήταν εκείνη η επίθεση ...Καθαρή προπαγάνδα. Επίθεση, μάλιστα, η οποία εκδηλώθηκε από μυστική υπηρεσία μεγάλης χώρας και "απέτυχε", χωρίς να ακολουθήσει καμία στη συνέχεια,
μόνον στην περίπτωση Καραμανλή συνέβη παγκοσμίως ...Μας "δουλεύουν" κανονικά. Όταν κάνουν αυτές οι υπηρεσίες δολοφονικές επιθέσεις, σε βρίσκουν μέσα σε "σακούλα" και όχι σε διαφορετική ταβέρνα.

Όσο πραγματική ήταν η "ανάγκη" για το ψεύτικο διαβατήριο του αληταρά θείου, άλλο τόσο πραγματική ήταν και η "απόπειρα" δολοφονίας τού κοιλιόδουλου ανιψιού. Όπως δεν είχε κανένας λόγο να σκοτώσει τον θείο, ο οποίος ήταν το "γιουσουφάκι" όλων των "υπηρεσιών", έτσι δεν είχε λόγο κανένας να σκοτώσει και τον ανιψιό. Γιατί να τον σκοτώσουν, και μάλιστα οι Δυτικοί; ...Εξαιτίας των επαφών του με τον υπάλληλό τους Πούτιν; ...Ολόκληρο κράτος τους έδωσε στο "πιάτο" ...Θα τους πείραζε η διπλωματία με τον Πούτιν, την οποία μπορούσαν να την ακυρώσουν ανά πάσα στιγμή; Άρα; ...Άρα, η απόπειρα είναι ένα από τα "κόλπα" των μυστικών υπηρεσιών, για να δικαιολογούν μακριές "απουσίες" και ένοχες "σιωπές".........

 perimajestic.